#14 José Rodriguez Martinez

Selçuğu çok beğendiğim için söylemiyorum bunu,Josenin yetersizliğinden ötürü söylüyorum,Selçuk ne kadar eleştirilse ve son sezonlarda düşüşte olsada mevcut orta sahanın en iyisi şu anda,yerine alırsın Darida-Clasie gibi bir adam yol verirsin ama şu orta sahada mümkün değil ancak yanına bir isim alınır şu anda.De Jong-Selçuk bizi götürür bu sezonluk zaten CLde devam etmeyeceğiz ayrıca devam etsek bile ve Selçuk yerine Joseyi oynatsak onun bu tarz maçlarda kaybettiği basit topları rakipler rahatça işler,bir orta saha oyuncusu bu kadar hata yapmaz,bu adam daha genç bunu kapatabilir ama şu anda her maç bolca top kaybı yapıyor.Selçuk daha güvenilir bir isim yan paslarına rağmen,ileriyede daha temkinli ve temiz toplar yolluyor.
Aynı Antalya maçında Selçuk'un yaptığı saçma pas hatasından da gol yedik.

Biraz pres altinda bile yana ve geriye oynama rekorlari kiran Selcugun, takimi 10 kisi oynatan Umut ve Buragin, su ana kadar hatalariyla 7-8 puan kaybettiren Sabrinin, hatasiz maci olmayan Semihin vs sorunu ne?

İşte dediğim şey bu. Bu forumda yabancılara tek bi laf edilmiyo. Çok merak ediyosan gir onlara da yaptığım yoruma bak.

denizli gibi kafasi hale 90larda olan biri geldigi icin bir genc yabanci oyuncuyu daha harcamis bulunuyoruz.

denizli gidene kadar kiraya verilmeli cunku denizlinin bu cocuga bir ana avrat kufur etmedigi kaldi.

yazik.

Hadi genc, kendine kulüp bul.

Türkiye acaba dünya irkcilik siralamasinda kacinci olur diye sormadan gecmek istemedim. BJK ve FB'de nasil irkcilik yapiliyor göz göre göre, bizde de kapali kapilar ardinda yapiliyor.

artik kapali kapilar ardindada yapilmiyor hakan. bildigin baya acik acik yapiliyor.

kabahat aslinda bu cocukta.

birincisi ne isin var oglum mis gibi ispanyayi birakip cahil embesil dolu bu ulkeye gelirsin. git insan gibi yasa topunu oyna.

ikincisi diyelim bir hata yapip geldin bu ulkeye hic mi bir sey orgenmedin be oglum. yap selcuk abin gibi yan pas, geri pas, kicini daya habire oyunculara faul almaya calis, oyunu yavaslat. ne ugrasiyorsun dikine pas oyuna katki filan.

burada onemi yok o islerin. selcuk abin gibi oyna. 7-8 haftada bir gol atarsin zaten mersine veya ne bileyim eskisehire filan kahraman olursun.

İşte dediğim şey bu. Bu forumda yabancılara tek bi laf edilmiyo. Çok merak ediyosan gir onlara da yaptığım yoruma bak.

Sordugum sorunun cevabini alamadim.

Hayir. Yabancilar kötü oldugunda da söylerim.Dzemailinin cöp oldugunu söyleyen de bendim. Burdissonun Serie Anin gelmis gecmis en kötü stoperi oldugunu da. vs. Bende yerli/yabanci ayrimi olmaz, kaliteli/kalitesiz oyuncu ayrimi olur.

Bu arada yerli/yabanci ayrimindan bahsediyorsun da, biz gecen yaz 17 milyon dolarlik tasarruf yaptik degil mi? 1 tane bile yerli oyuncu satip yada kiraladik mi? Yerli oyuncudan para kazandik mi?Neden acaba?

Son düzenleme:
Aynı Antalya maçında Selçuk'un yaptığı saçma pas hatasından da gol yedik.
O maçtaki tek hatası o değildiki çok top kaybediyor bu adam,Selçukta kaybetmiştir golü tam hatırlayamadım şimdi ama zaten Selçuk kusursuz demiyorum sadece Joseden daha iyi olduğunu belirtiyorum Jose henüz yeterli düzeyde değil aceleci ve riskli bir tarzı var şu zamana kadar çok beğenmedim performansınıda,Ama mevcut orta sahada oynar,takviye gelirsede rotasyon oyuncusu olur şahsen.

Bu adam deportivoda da sag acık oynuyordu biz defansıf orta saha olarak oynattıgımız sürece verım almamız mumkun degıl.Bana gore sol acık yasın sag acık jose santrafor podolski olmalı onun arkasındada sneijder.Orta sahada selcuk un yanında chedju yada denayer denenmelı.Semıh kesınlıkle oynatılmamalı sag bek de tarık ada sans verılmelı bu adamda bır sansı hakediyor.

Sordugum sorunun cevabini alamadim.

Hayir. Yabancilar kötü oldugunda da söylerim.Dzemailinin cöp oldugunu söyleyen de bendim. Burdissonun Serie Anin gelmis gecmis en kötü stoperi oldugunu da. vs. Bende yerli/yabanci ayrimi olmaz, kaliteli/kalitesiz oyuncu ayrimi olur.

Sorunu başka şeyler ima ederek sorarsan git ve kendin cevabını bul diyerek alırsın. Yanlış mevkide oynatıldığı belli zaten jose'nin, ama o mevkiye göre bazen riskli paslar yaptığını ve oyun içinde sürekliliğinin olmadığını söyledim. Sen buna karşılık bana bütün yerlilerle ilgili yorumumu sormuşsun. Yabancı sevici olmadığını söylediğine göre benimle dalga geçmişsin. Sıkıntı yok ama Selçuk dışında o bahsettiğin adamlar bu formayı hak etmiyo, cevapsız da bırakmıyım seni

<-- KEHANET MODE ON -->

Bu adam Denizli ile kendini bulacak.

<-- KEHANET MODE OFF -->

Denizli'nin fazla üzerinde duracağını zannetmiyorum.

Aslanım be. Taffarel ve Muslera ile aile dostlukları yarın ilk 11'de başlamasına sebebiyet olacak inşallah çok iyi bir maç çıkarır ve Mustafa hoca oynatmaya devam eder.

Yarın ekstra bir şeyler yapması lazım yoksa Denizli hayatta oynatmaz bunu.Hele de tepkiler varken.

O maçtaki tek hatası o değildiki çok top kaybediyor bu adam,Selçukta kaybetmiştir golü tam hatırlayamadım şimdi ama zaten Selçuk kusursuz demiyorum sadece Joseden daha iyi olduğunu belirtiyorum Jose henüz yeterli düzeyde değil aceleci ve riskli bir tarzı var şu zamana kadar çok beğenmedim performansınıda,Ama mevcut orta sahada oynar,takviye gelirsede rotasyon oyuncusu olur şahsen.

Hocam kusura bakma sen bu adamı istatistik ve oyun zevkinde lider olduğu 5 maçtan sonra kes , 4-5 maç oynatma hadi yine gel devam et de , ki yeni alışmaya başladığı mevki de.

Koca bir saçmalık

Geçen MNtv sporda konuluyorlardı Denizli Bjk ye gelince Ekrem i kadroda istemiyorum demiş ama sonra performansını beğenince 11 e adapte etmiş. Jose için ne olur bilemem ama sabit fikirli olmaması güzel.

Geri
Üst Alt