#14 José Rodriguez Martinez

Sneijder'la cok iyi anlasiyor,o yuzden Sneijder'a daha yakin oynamak zorunda

Net 3 lu orta saha oyuncusu.
Bu kadro hep savundugum 4-3-2-1 oynamali.
En azindan devreye kadar, gol atma degil yeme sorunumuz var daha defansif ayaklarina hakim sistem

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orta sahayı kesinlikle 3'leme konusunda hemfikiriz. Zaten bunun hakkında yeni konu açtım , Etkili Orta Saha = Güçlü Oyun...

Jose tam 3'lü orta sahanın sağ iç bölgesinde oynayacak oyuncudur. Ama benim savunduğum sistem 4-3-1-2 sistemi...

Poldi ve Yasin bence kanat olarak yetersiz kalıyor. Onun için Yasin'i kesip yerine Emre Ç. Alıp 3'lü orta sahanın sol iç bölgesinde oynatmak lazım. Poldi ise yardımcı forvet (SS) olarak oynaması daha mantıklı geldi bana...

Orta sahayı kesinlikle 3'leme konusunda hemfikiriz. Zaten bunun hakkında yeni konu açtım , Etkili Orta Saha = Güçlü Oyun...

Jose tam 3'lü orta sahanın sağ iç bölgesinde oynayacak oyuncudur. Ama benim savunduğum sistem 4-3-1-2 sistemi...

Poldi ve Yasin bence kanat olarak yetersiz kalıyor. Onun için Yasin'i kesip yerine Emre Ç. Alıp 3'lü orta sahanın sol iç bölgesinde oynatmak lazım. Poldi ise yardımcı forvet (SS) olarak oynaması daha mantıklı geldi bana...

Sampiyonlar liginde 4-3-1-2 uymaz. Bu sene icin degil genel konusuyorum. 4-5-1, 4-2-3-1, 4-3-3 sistemlerinden birisini oturtmaliyiz.

Altyapıdan çıksa şu an üzerine titriyordu basın. Pas hatası lafı bile geçmeyecek, yaptığı o nefis asistten sonra tv lerde poh poh manyağı olacaktı.

İspanyol ve genç olduğu için basında ezilmesi en kolay isim konumunda.

Son Kasimpasa macinda top kazanma rakamlari:
Muslera 14
Chedjou 9
(85)Balta 5
Semih 5
Sabri 1
(69)Yasin 7
Selcuk 2
Sneijder 2
Podolski 8
(45)Colak 5
Burak 2
(45)Jose 7
(21)Sinan 1
(5)Olcan 1

Adam bi ara Burakla verkaça girip ceza sahasına daldı ama Burak denen yeteneksiz topu pas vereceği yerde auta yolladı. O an ki yüz ifadesi tamda nerden geldim ben buraya diyordu

Sampiyonlar liginde 4-3-1-2 uymaz. Bu sene icin degil genel konusuyorum. 4-5-1, 4-2-3-1, 4-3-3 sistemlerinden birisini oturtmaliyiz.

Tamam belki kıyaslaması saçma olur ama Juventus geçen sene 4-3-1-2 sistemi ile Finale çıktı...
Zaten ŞL'den elendik....

Fatih terim Drogba'lı sezonda bu sistem ile çeyrek finale çıktı. Hatırlatırım....

Son düzenleme:
Kritik yerlerde top kaybı yapması haricinde bence iyi oynadı.Bir de adamın defansif özelliği kötü diyorlar ama bu adam defansif orta saha değil ki...B2B tarzı bir orta saha.

4 3 3 düzeninde oynarsak bir gün o zaman orta sahada daha faydalı olur.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

takım zaten kötü gidiyor. bari radikal 2-3 hamle yap hoca.

rodrigez'i sağ acık, chedjou'yu ön libero oynatmak mesela.

Tamam belki kıyaslaması saçma olur ama Juventus geçen sene 4-3-1-2 sistemi ile Finale çıktı...
Zaten ŞL'den elendik....

Fatih terim Drogba'lı sezonda bu sistem ile çeyrek finale çıktı. Hatırlatırım....

Ben Juventus'u izlemedim ama saha dolasan forvet ve kanatlari oldugunu, top kesmekten acil DMC'lerinin oldugunu felan sanmiyorum.

Elde kanat yok zaten yasin desen macin icine ediyor, 3lu orta saha denemek mantikli

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt