#14 José Rodriguez Martinez

İyiydi lakin topu kaptırdıktan sonraki laubalilikleri hoşuma gitmiyor.1 pozisyonda Semih'i tek bıraktı 2.yarının başında sağdan etkili geldiler.Bunu Arena'daki 1-2 maçta daha yapmıştı.

Fena değil ama seviye atlayabileceğini sanmıyorum, standart bir futbolcu olarak kalır.

musleranın bile kevgire döndüğü takımda jose ne yapsın anca bu kadar. podolski gibi tecrübesiyle olayların altından da kalkamıyor.

Bazen yardırarak gidiyor ya onu seviyorum ama bazen saçmalıyor yaşına vermeli 28-30 yaşında onun hatasını yapanlar var. Tecrübe kazanmalı ve kesinlikle oynamalı

Takimda top kapan nadir orta saha oyuncusu.

Biraz özgüveni yerine gelmis gibi sanki. Gecenki halini sirkelemis atmis üstünden biraz.

50x topu almis 48 isabetli pas mi yaziyordu ?

Ikinci yari azicik civitmaya basladi iyi oldu

Çok basit top kayıpları yapmaya devam ediyor maalesef...Şu ana kadarki performansını, haklı mazeretlerine rağmen yetersiz bulanlardanım; umarım yanıltır da layıkıyla ilk 11 oyuncusu olmayı başarır...

Adam rize macinda akil dolu paslar atti ceza sahasina beyinsizler anlamadi, benzer pasi isliklandiginda atmisti antalya macinda. Ama sut cekmiyooooo. Anlayisiniz bu iste.

Sasa İlic de boyle paslar atardi ceza sahasina, gereksiz sutlar atmazdi.

Maç içerisinde zaman zaman Selçuk'la ileri geri yer değiştirdiler, defansif bir orta sahayla oynadığında taraftara 8 numara olarak görmeye alışmadığı ataklar izletecek potansiyeli var. Tecrübe kazandıkça basit oynaması gereken yerleri de kavrayacaktır.

Bu kumaslari degerlendirecek teknik ekip lazim bize. Hoca degil performans ve yetistirme uzmani lazim

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

begenmıyorum bu adamı ama bılal ve jemden ıyıdır dıyorum yoksa suan ıcın galatasaray ın ılk 11 oyuncusu degıl.

Bu çocuktaki ışığı göremeyen insanlar futbolu biraz daha yakından takip etmeye çalışsın.. Daha ağır konuşmayacağım.

Umarım futbolunun üstüne koyar ve geliştirir.Zevkle izliyorum kendisini.

İlk yarıyı izleyemedim ama ikinci yarı için söylüyorum berbattı sanki ya.

Bu adam ileride oynamalı kısa paslarla ceza sahasına yakın yerlerde iyi tehlikeli olur idrolik gibi ayaklar nasıl sıyrılıp cikiyo müthiş

Envoyé de mon Sony Z3

Geri
Üst Alt