#14 José Rodriguez Martinez

Doğum günün kutlu olsun José. Nice mutlu, sağlıklı ve başarılı yıllara.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Mevkisinde oynamayan oyuncuya saldırmak da nedir ya. Adam geldiğinden beri libero oynadı.

Adamın mevkisi sağ ön.
Bayağı klas topçu. Hazır Podolski forvete geçecekken devre arasına kadar sağ kanatta değerlendirelim.

Yasin sağ acık oynayacagına Rodrigez oynasın diyoruz zaten.

Denizli oyuncular icin farklı mevkiler deneyecegim demisti. Artık Yasin'den vazgecip Jose ye sans vermeli.

CWWE0F_UsAAsf18.png

Mevkisinde oynamayan oyuncuya saldırmak da nedir ya. Adam geldiğinden beri libero oynadı.

Adamın mevkisi sağ ön.
Bayağı klas topçu. Hazır Podolski forvete geçecekken devre arasına kadar sağ kanatta değerlendirelim.
Sag ön fln oynayamaz Jose.

Mevkisi orta saha iste. Yanina Melo gibi adam lazim.

Bilirkişi misin birader ? Sağ önde çok rahat oynar. 10 numara oynar ama orta daha oynamaz en azından bu takimda.
Dünyanin her bir tarafinda Jose'nin yapisi ve tarzindan dolayi sag kanat oynamayacagini bilir, ama yine sadece Türkiye'de oyuncularin farkli pozisyonlarda degerlendirilmesi gercek olur.

Evet Jose'nin sag kanat oynayamayacagini söyledigim icin bilirkisiyim, bunu bilmek icin cidden bilirkisi olmak gerekiyor.

Dünyanin her bir tarafinda Jose'nin yapisi ve tarzindan dolayi sag kanat oynamayacagini bilir, ama yine sadece Türkiye'de oyuncularin farkli pozisyonlarda degerlendirilmesi gercek olur.

Evet Jose'nin sag kanat oynayamayacagini söyledigim icin bilirkisiyim, bunu bilmek icin cidden bilirkisi olmak gerekiyor.

Sağ kanat derken şimdi sağ forvet,kanat forvet terimleri de işin içine giriyor ben sağ ön diyorum hani Terim'in Baytar'ı,Emre'yi kullandığı gibi.
Deportivo'da da zaten 4-4-2'nin sağ önünde oynadı her zaman.

Kötü topçu olduğunu düşünmüyorum. Türkiye şartlarında 20 yaşındaki futbolcu çok gençtir ve Jose yaşına göre gayette olgun oynuyor.
Adam eksiltiyor,oyun görüşü çok iyi,pas oyununda takıma katkı sağlıyor,sürekli dikine oynuyor ama işte Melo'dan sonra Selçuk ile beraber oynadığı için doğal olarak çok yumuşak oluyor o bölge. Bu Jose'nin değil Hamza adisinin suçu.

Niye oynayamaz? Deportivo koymuş işte sağ öne. Hayır kanat deyince aklınıza niye direk Hazard, Bale tipi oyuncular geliyor ki direk. James Milner da sağ ön oynayamaz o zaman.
James Milner'i Jose ile bir mi tutuyorsun?

Yok abi bu zihniyet ile niye bu duruma düstük demeyelim bence.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

James Milner'i Jose ile bir mi tutuyorsun?

Yok abi bu zihniyet ile niye bu duruma düstük demeyelim bence.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Hangi zihniyetten olduğumu merak ediyorsan, genç oyuncuların oynaması taraftarıyım baştan belirteyim sana. Denayer, Jose, Bruma, Sinan, Çolak. Daha genç, dinamik bir iskelet. Jose ile ilgili olarak da ufak bir misal verdim ama sen eş tutmaktan söz ediyorsun. Keza Deportivo da sağ açık olarak değerlendirmiş, bilgin olsun. Zira savunma anlayışı düşük, fiziksel yönden bu bölgede oynamaya eksik olduğu için sağ veya sol açıkta, ofansif meziyetleri doğrultusunda değerlendirilmesi daha uygun olur. Antalya maçında yaptığı asist gibi pek çok yaratıcı şeyler yaratabilir ama tabi senin de fikrine saygı duyuyorum. Jose ilerleyen dönemlerde çok etkili bir merkez oyuncusu olacağını umuyorum. Tabi bizim taraftarın da sabır göstermesi gerekmektedir.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adamda oyuna girer girmez gol yedirme aliskanligi olmasa iyide bu da pek uymadi takima. Hatali paslari hep tehlikeli bolgelerde veriyor. Burada pek is yapacagini sanmiyorum bizim scout ekibi sag olsun Youtube videolari izliyerek oyuncu oneriyorlar.

merkezde takımın direncini düsürüyor. ayaga ii pas yapsada süper lig sert bir lig. herseyden önce sert futbola dayanıklı olması ve aynı sertligi rakibe göstermesi lazım.

rodrigez gelisim ve ülke futboluna adapte olması icin anadolu'ya kiralanmalı.

Çok fazla pas hatası yapıyor bunun düzelip düzelemiceğini bilmiyorum.. adam eksiltme olarak iyi ama defansdan çıkarken ki pasları baya kötü bunu görmemek mümkün değil.. bana göre cuk oturan ön liberomuz Meloydu hala üzülüyorum Dursun senin ... satmıcaktın işte

ilk yari iyi oynadi, ikinci yari digerleri gibi cok vasat performans gösterdi

Geri
Üst Alt