#14 José Rodriguez Martinez

Forumun aksine bu çocuğun üstünde durulursa başarılı olacağına inanıyorum.Hatalı pas evet çok yapıyor ama bunu genç ve üstünde baskı olmasına bağlıyorum.Adama inanmıyorsun ve en küçük hatasında kızağa çekiyorsun.Bu adam bu yaşta bu baskıyla nasıl hatasız oynasın?Koşuyor,mücadele ediyor,doğru düşünüyor ama dediğim faktörlerden dolayı hata yapıyor.Elimizde onca leş varken bu çocuğa saydırmak çok da vicdanlı bir hareket değil.Öncelikle konuşulması gereken Emre,Yasin,Umut,Bur aq,Semih bu takımda neden nasıl oynuyor?

Bu Jose uzerinde durulmali.

Ust duzey degil ama onemli bir oyuncu olabilir.

Burada bir dolu insan ifb basini yerdigi icin burada en fazla onlari papagan gibi tekrar edebiliyor.

Adamin aldigi egitim tek pas uzerine. Adam gayet net ve isabetli tek pas atiyor. Oyunun yonunu degistirebiliyor.

Bazi toplari tek pas ugruna derin pas atma niyeti ile oynayip kaybediyor. O paslar riskli evet ama yana geriye bos paslarin cok uzerinde onemi var.

Bu bazi pas hatalarinin sebebi ise bizim ulkede futboldaki topsuz oyunun ne onemini fark eden TD var ne bu egitimi almis fut olcu ne bunu anlayan taraftar var. Eblek eblek ekrana bakiyorlar.

Mesela dun hic oynamadigi ortanin solunda oynadigini fark eden yok.

Dun kac pasi sol ayagi ile verdigini fark eden de yok.

Topsuz oyunda aldigi altyapi egitimi geregi pas ucgenleri olusturmak uzere istisnasiz her pas sonrasi ucgen olusturmak icin arkadasinin yanina kostugunu goren de yok.

Bu cocugun yas gurubunda TSL liginde ayagi bu kadar duzgun oyuncu kim var sorusuna cevap verebilen de olmadi bugune kadar.

Basina sorsan Ozan Tufanin Joseden iyi oldugunu soyler cogu. Sen yanlis pas, olmayan beyin, rezil bir fizik hepsini ozanda bulabilirsin.

Iste o yas gurubunda senin bu ulkedeki en iyi oyuncun Josenin tirnagi etmeyecek Ozan tufan!!

7 milyon euro bonservisli ve 1.5 milyon euro maasli ve bu ulkenin o yas gurubundaki en iyi(!) oyuncusuna karsilik sadece 800 bin euro maasli Jose !! Bu da zaten bizim ne kadar geride kaldigimizi gosteriyor.

Bu ulkeden kimse TD almiyor gormuyormusunuz? Bizim TD lerin eski futbolcularimizin futbol bilgisi artik bu caga ait degil.

Jose 2017 haziraninda baktik yeterince gelismiyor elini opene 4 milyona gazlarsin.Kaca aldin? Sifir Euro !! Adam bu sezon sonu degil , bir dahaki sezon sonu 22 yasinda oluyor hala!!!

Hala sarp bundan iyi diyebilen adam buralarda hayret bisey.

Bu kastamonu macini bir daha seyredin de o pas ve ucgenler icin topsuz kosularina dikkat edin de farki belki o zaman anlarsiniz.

Futbolda artik en temel unsur top sende degilken ne yaptiginla ilgili. Takim arkadasina yardim icin nereye kostugunla ilgili!!
Futbolda temel bir söz vardir: Topun nereye gidecegini topa sahip olan oyuncu belirlemez, kosuyu yapan oyuncu belirleri.

Bu senin ve Jose nin oyununu özetliyor.

Ama forumun ve ülke nin 95% hayatinda futbol egitimi görmemis, nasil böyle derin düsünceye sahip olacaklar?

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Son düzenleme:
Futbolda temel bir söz vardir: Topun nereye gidecegini topa sahip olan oyuncu belirlemez, kosuyu yapan oyuncu belirleri.

Bu senin ve Jose nin oyununu özetliyor.

Ama forumun ve ülke nin 95% hayatinda futbol egitimi görmemis, nasil böyle derin düsünceye sahip olacaklar?

Hakan açık konuşuyorum forumun Hıncal Uluç'usun ve en az onun kadar da futboldan anlamıyorsun. Kusura bakma.

Ya bu kadar iddialı olup milleti futbol cahilliği ile suçlamayı bırak ya da savunduğun adam ile ilgili doneleri kuru kuruya bu adam iyi demeden önce masaya koy.

Jose Rodriguez her şeyden öte saha içi karakteri bile olmayan, pozisyon almayı bilmeyen, kanat için oldukça ağır, orta saha için de pas tercihlerinde bir o kadar hatalı işler yapan bir oyuncu.

Mücadele gücü desen yok.

Ahım şahım bir teknik desen o da yok.

Tekniğini kullanacak oyun iyi vizyonu desen o da yok.

Saha dışına bakıyorsun adamın bakışları bile bir ürkütücü. Geçen Osmanlı maçında bir kare gördüm adam kopuk resmen dünyadan.

Daha kaç aylık çocuğunu -5 derece de kucağına alıp poz veren bir adam bu düşün uçmuş kafa işte.

Mantık yok adamda.

Bu adama bidon diyen tenekenin önde gidenidir.

Herifin altyapısı sağlam.
Ozanın 7 milyon ettiği bir ülkede bu adam her türlü iş yapar.

İspanya veya almanyaya kiralanirsa 1 sene içinde büyük yol alir.

Lanet gelsin yönetime!
Defolma Sırası Sizde ÇAPSIZLAR!

Selçuk demek, agir, temposuz, pres yapmiyan futbol demek

JOSE demek, hizli, tek top, pres yapabilen, futbol demek

Forumda pek ciddiye almadigim bir üyesin ondan pek cevap vermen.

Ama doneleri kuru kuru ortaya koy diyip kendi rastgele bu kötü su kötü demesi iyi kafa.

Ayrica süper oyuncu dedigimi nerden anladin?
Senin gibi ben izledikten sonra bos bos konusup durmuyorum.

Daha ilk sayfalarda geldiginde ve mac oynamadan hemen önce türkiye futbolunda ve liginde deger görmeyecegini, uygun olmadigini yazmistim. Ama sorun bizim futbol anlayisimizda daha cok.

He ama ben anlamiyorum futboldan.

Simdi sen bos bos su kötü bu kötü, foto ya kötü cikmis diyip dur.

Yalniz kaleye vurmama buyusu mu ne yapmislar bu adama.
Yoksa kaleyi hic bir sekilde dusunmemesin baska aciklamasi olamaz.

Hakan açık konuşuyorum forumun Hıncal Uluç'usun ve en az onun kadar da futboldan anlamıyorsun. Kusura bakma.

Ya bu kadar iddialı olup milleti futbol cahilliği ile suçlamayı bırak ya da savunduğun adam ile ilgili doneleri kuru kuruya bu adam iyi demeden önce masaya koy.

Jose Rodriguez her şeyden öte saha içi karakteri bile olmayan, pozisyon almayı bilmeyen, kanat için oldukça ağır, orta saha için de pas tercihlerinde bir o kadar hatalı işler yapan bir oyuncu.

Mücadele gücü desen yok.

Ahım şahım bir teknik desen o da yok.

Tekniğini kullanacak oyun iyi vizyonu desen o da yok.

Saha dışına bakıyorsun adamın bakışları bile bir ürkütücü. Geçen Osmanlı maçında bir kare gördüm adam kopuk resmen dünyadan.

Daha kaç aylık çocuğunu -5 derece de kucağına alıp poz veren bir adam bu düşün uçmuş kafa işte.

Mantık yok adamda.

Adam gecen ay 21 yasina girdi. O yas gurubunda cok iyi harika dedigin topcular var mi? Varsa kimler Turkiye ve Dunyada?

Bir de Osmanli macinda gordugun kareyi merak ettim?

Son düzenleme:
Oturmuş bir takımda çok faydalı işler yapabilir Jose. Kapalı takımların kilidini açmada ani dikine pasları rakibi ekarte de edebilir ama bizim şu an ki dağınık takımda mevcut yeteneklerinin fazlası lazım olduğu için, buna da yabancı olup zorladığı için hata yapıyor.

Selçuk la vakit kaybetmek yerine Jose yi oynatmak daha mantıklı. Ama Jose oynadığı zaman Linnes ve Carole mutlaka sahada olmalı.

Son düzenleme:
Eksiklerini çözmek için bir kaç sezon yabancı lige kiralanmasi lazım

Eksiklerini çözmek için bir kaç sezon yabancı lige kiralanmasi lazım

Bu da olabilir.

GS olarak olmuş oyuncu alma luksumuz kalmadi.

En fazla 1 kaleci, 1 stoper, 1 merkez orta saha , 1 santrafor alip kalan 14 oyuncuyu Linens, Jose formatinda alip gelistirmemiz ve bu gelistirecegimiz oyunculari satmamiz gerekiyor.

Bu borc girdabindan baska cikis sansimiz yok.

Genc ve gelecek vaadeden oyunculara Evet. Sinan, Jose, Linens, Carole gibi oyunculara sabredip gelistirmemiz sart.

Biz ise kelle avciligi yapip gelecegimize kurşun sıkıyoruz.

Bruma da bu konsepte uygundu ama maliyeti yanlisti. 12 milyon euro olmus oyuncu olarak bile bizim icin cok cok yuksek maliyetti. Biz Sneijder gibi Dunya starina 28 yasinda 7.5 milyon odemisken 12 milyon tam gerizekali isi idi!!

Nitekim Brumadan zarar etmemiz garanti gibi bisey.

Tabi bu yetenekleri buyutecek TD en onemli unsurdur. Acik ara en onemli unsur.

Denizli ile bu yetenekleri sadece ve sadece koreltiriz. Hepsi geriye gider.

yine iş yapamadı ama nedense bu adama karşı bir sempatim var... transfer olmayacaksa kalsın yine rotasyonda belki sinan gibi 1 yıl sonra açılır.. şu anki haliyle selçuku kesmesi imkansız selçuk iyi diye değil jose çok ham bir oyuncu izlenimi veriyor..

Haha adamı kendi yaş grubunda en iyisi yapanlar var şaka gibi

Sanırım hiç Türkiye liginden başka ligide takip etmiyorlar.Çünkü bu kanıya varmak için başka bir lig izlememiş olmak gerek.Türkiye Liginde de bu yeteneksizden daha iyi bir çok futbolcu var

Futbolcu kalitesini belli eder.Oğuzhan 23 yaşında bu lige damgasını vuruyor.Geçen sene Bakambu 23 yaşında anasını ağlattı bu ligin

Arda 20 li yaşlarında yine anasını ağlatıyordu

Adamı izlemesek İniesta diyeceğiz.Çok iyi paslar atıyormuş bizim yeteneksizler anlamamıyormuş puhaha bu nasıl bir bakış açısıdır.Orta saha oyuncusu dediğin kendi yarı sahasından çıkarken garanti oynar,bunun çıkışta kaptırdığı topları saymaktan yorulduk

Ön alanda da etkili değil teknik desen oda yok iki adım top sürdü diye adamı tempolu futbolcu yaptılar ne diyim :D

Haklısınız ama güzel bir özelliği var İspanyol olması oda olmasa bu kadar tutulmaz zaten

dün (veya bundan önceki maclarda) biraz olsun isik vermis olsa buradaki övgü dolu sözleri anlarim.

bir sürü hatali pas yapti ve top kaptirdi. yanindaki adama pas atmaktan aciz. hele bir topu 2 metre yanindaki adama atmak yerine taca yolladi. ayrica cok agir ve hantal bir oyuncu. büyük kulüpte oynayabilecek bir kapasitesi yok.

adami objektif sekilde degerlendirin: yabanci oldugu veya real'de oynadigi icin degil.

burak'i, umut'u, emre'yi elestirenler bunu övüyorsa art niyet ararim. NET!

La ligada izledigim Josenin gerisinde. Olumlu olumsuz bir cok alakasiz yorum var bu baslikta.

Nobette scout-menajer kirmasi gecinen video+FM analistlerini gorunce goz onundeki oyuncunun bile analiz edilemeyisini yadirgamiyor insan.

Geri
Üst Alt