Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Meraktan soruyorum hosenin ingilizcesi varmı ispanyollar pek yabancı dil öğrenmezler de
takimda hangi turk ingilizce biliyorki![]()
Pasları iyi atıyor ama bizim oyuncularda top kontrolü 0 olduğu için pasları hızlı atıyormuş gibi hissediyoruz. Yavaş atsa zaten rakip kapacak o topları. Biraz üstüne düşsek iyi olacak aslında.
Özellikle Jose için konuşuyorum,ben hayatımda bu kadar berbat bir orta saha görmedim.topun kıymetini bilmiyor, suruyle pas hatası yapıyor. Pozisyon almasını bilmiyor. Boyu uzun degil hava topu da alamıyor. Top çaldığını göremedik. Saçma sapan fauller yapıyor.Sut çekmiyor
Herif bir kere pozisyona giremedi ya takımda. Siz Jose'nin GS kariyerinde pozisyona girdiği maç hatırlıyor musunuz aga? Nesi iyi ya bunun? Toptan anlayan 20 yaşında biri bulun sokaktan, o bile daha iyi oynar.
Sinan Yılmaz bazı tespitlerde bulunmuş kendisi hakkında:
"Jose ilk geldiğinde aşırı garantici oynayan, hiç pas hatası yapmayan %98 pas isabet oranı yapan biriydi. Çocuğun tüm ayarlarını bozmuşlar. Sanki ileride top alan, tutan, boşa kaçan hücumcular var da dikine oynayacak. Ezber laf. Ortasaha dikine oynamalı lafı. Aksine topun
değerini bilmeli ortasaha. Öndekiler boşa çıkamıyorsa topa basmalı, faul almalı, tempoyu düşürmeli. Bu konuda Selçuk İnan mükemmel mesela."
İmza.
Hahahaha, tespitin kralı budur.Adamın tek bir özelliği var yabancı olması
Hahahaha, tespitin kralı budur.
Jem daha faydalı kendisinden ama pasaport işte...