#14 José Rodriguez Martinez

Gol pozisyonuna girdiğini görmedim geldi geleli varsa hatırlatın şutu bile yok araştırıp bakalım bunuda mental problemle açıklayamayız heralde

Yorumları adamın yaşını da dikkate alarak yapmakta fayda var adam daha 20 yaşında ya.
Bence çok yetenekli,kazanılırsa ciddi katkı sağlar ama adam defansın önünde oynatılıyor bu adam orada oynayamaz. Daha hücumcu.
Deportivo da zaten sağ iç oynamış tam oranın oyuncusu.

Sakın göndermek gibi bir hata yapmayalım. Kiralama şansımız varsa kiralayalım 1.5 sezon.

Seviyorum Joseyi.

Ruhsuz ve vurdumduymaz, yasina göre asiri agir, cok pas hatasi yapan komisyon cöpü. Denizli iste bu tip bir futbolcuyu Osmanlispor kadrosuna alip Emre yi kadro disi birakmis.

iyiydi ama daha iyi olabilir.daha 21 yaşında lan..sabredin az.

Bu adamı nedense beğenmiyorum ya, hava toplarında yok. Ayağı düzgün değil. Saçma sapan hücum faulleri yapabiliyor. Defansta iyi değil. Güven vermiyor.

Pasları iyi atıyor ama bizim oyuncularda top kontrolü 0 olduğu için pasları hızlı atıyormuş gibi hissediyoruz. Yavaş atsa zaten rakip kapacak o topları. Biraz üstüne düşsek iyi olacak aslında.

DERHAL ILK 11'DE OYNAMALI! Bizim orta sahamiz çok temposuz ve mücadele vermiyor, JOSE > Selçuk. Hatta EMRE > Selçuk

Iyi yetenek ama ciddi eksikleri var.

O yüzden bir kaç sezon kiralanmasi gerekiyor

Pas ve dribbling özelligi híç de fena degil

Defansif orta saha oynamak için yeterince güçlü ve dengeli değil; B2B veya ofansif orta saha oynamak için oyun görüşü ve hızlı düşünme-uygulama yeteneği sınırlı, kanat için temposu yetmez...

Mevcut kadroda zaman zaman şans bulabilir ama pek bir beklentim yok bu çocuktan, keşke yanıltsa...

Özellikle Jose için konuşuyorum,ben hayatımda bu kadar berbat bir orta saha görmedim.topun kıymetini bilmiyor, suruyle pas hatası yapıyor. Pozisyon almasını bilmiyor. Boyu uzun degil hava topu da alamıyor. Top çaldığını göremedik. Saçma sapan fauller yapıyor.Sut çekmiyor
Herif bir kere pozisyona giremedi ya takımda. Siz Jose'nin GS kariyerinde pozisyona girdiği maç hatırlıyor musunuz aga? Nesi iyi ya bunun? Toptan anlayan 20 yaşında biri bulun sokaktan, o bile daha iyi oynar.

Sinan Yılmaz bazı tespitlerde bulunmuş kendisi hakkında:

"Jose ilk geldiğinde aşırı garantici oynayan, hiç pas hatası yapmayan %98 pas isabet oranı yapan biriydi. Çocuğun tüm ayarlarını bozmuşlar. Sanki ileride top alan, tutan, boşa kaçan hücumcular var da dikine oynayacak. Ezber laf. Ortasaha dikine oynamalı lafı. Aksine topun
değerini bilmeli ortasaha. Öndekiler boşa çıkamıyorsa topa basmalı, faul almalı, tempoyu düşürmeli. Bu konuda Selçuk İnan mükemmel mesela."

İmza.

Son düzenleme:
Josedeki en guzel durum futbolu biliyor dıkkat ettiyseniz top kimdeyse José hareketli bir sekilde pas alternatifi oluyor buna dikkat edin José Oz güveni yeterli degil bence kondisyon yetersiz ama kesinlikle onde oynamalı ben beğendim

Pasları iyi atıyor ama bizim oyuncularda top kontrolü 0 olduğu için pasları hızlı atıyormuş gibi hissediyoruz. Yavaş atsa zaten rakip kapacak o topları. Biraz üstüne düşsek iyi olacak aslında.

Adamın short pass speed müthiş world class olabilir ama accuracy de sorun var.

Tahmin ettiğim gibi olmuş üçüncü lig takımına az buçuk iyi oynayınca övmeler başlamış

Biraz daha övün keskin dönüşler görünce hafiften tebessüm ettiriyorsunuz :D

Adı Jose değilde Umut olsaydı şu değeri göremezdi yazık

Hele ki Selçuktan daha iyi diyenler futbolla alakalarını kessinler :D

Özellikle Jose için konuşuyorum,ben hayatımda bu kadar berbat bir orta saha görmedim.topun kıymetini bilmiyor, suruyle pas hatası yapıyor. Pozisyon almasını bilmiyor. Boyu uzun degil hava topu da alamıyor. Top çaldığını göremedik. Saçma sapan fauller yapıyor.Sut çekmiyor
Herif bir kere pozisyona giremedi ya takımda. Siz Jose'nin GS kariyerinde pozisyona girdiği maç hatırlıyor musunuz aga? Nesi iyi ya bunun? Toptan anlayan 20 yaşında biri bulun sokaktan, o bile daha iyi oynar.

Sinan Yılmaz bazı tespitlerde bulunmuş kendisi hakkında:

"Jose ilk geldiğinde aşırı garantici oynayan, hiç pas hatası yapmayan %98 pas isabet oranı yapan biriydi. Çocuğun tüm ayarlarını bozmuşlar. Sanki ileride top alan, tutan, boşa kaçan hücumcular var da dikine oynayacak. Ezber laf. Ortasaha dikine oynamalı lafı. Aksine topun
değerini bilmeli ortasaha. Öndekiler boşa çıkamıyorsa topa basmalı, faul almalı, tempoyu düşürmeli. Bu konuda Selçuk İnan mükemmel mesela."

İmza.

Adamın tek bir özelliği var yabancı olması

Geri
Üst Alt