#14 José Rodriguez Martinez

Yeteneksiz degil ama faydasiz..

Malaga'ya beleşe verelim seneye 7-8 milyon euroya watford'a satın adamlar!!!

Kanımca top tekniği ve hep hücumu düşünmesinden dolayı hoca ısrar ediyor. Yalnız fazla özgüveni ona fazlaca sorumluluk hissi yaratıyor ve çok riskli işlere girmeye çalışıyor. Topu alıp sorumluluk almak güzel bir şey ama, bunları doğru kullanmak mesele. Hoca bunun üstünde yoğunlaşacaktır, iyi bir rotasyon oyuncusu hala olabilir. Yalnız şu var ki ilk yarı cidden çok kötüydü. Ben kadroya bakmamıştım, abartmıyorum 34. dakikada falan fark ettim.

Bizim kullanamadığımız ancak yetenekli olduğuna inandığım oyuncu. Geçmişte hücumda kurduğumuz baskıları düşününce aslında o oyunun adamı tam olarak. Takım olarak oyuna çok hükmedemediğimiz zaman performansı düşüyor. Topla oynama yüzdemizin yüksek olduğu maçlarda iyi oynayacaktır tahminimce.

gamza gamza nin eline verirsen olacagi bu .. adam parladigi doneminde yedek birakildi .. daha genc saskina dondu , hemde yabanci ulkede gencyasinda , etrafinde ingilizce bilmeyen turklerle oynamak da zor ..
Meraktan soruyorum hosenin ingilizcesi varmı ispanyollar pek yabancı dil öğrenmezler de

BU adam açık ve net biçimde futbol olarak geriye gitti...Sebebi de adama melo görevi verilmesi..bu eleman topu seviyor riskli oynamayı sevşyor bir tutup 2 stoperin önüne atıyoruz sonra çöp oluyor.. en azından yarım sezon daha şans vermeliyiz bir ara ben de çok kızmaya başlamıştım hatalarından dolayı ama kafası rahat biçimde biraz ileride oynasa eminim çok daha faydalı olacak... Bir de hocadan en çok azar işiten topçu takımda yandaşı da yok ne yapsa fırçayı kayıyorlar bu tip ortamda futbola odaklanmak zor olsa gerek

sağlam bir merkezimiz olsa fark bu kadar acılmazdı.

rodrigez resmen 10 kisi oynatıyor.

Bence enteresan bir adam.

Bur kere ayagi duzgun . Paslari gayet net ve ileri. Diagonal toplari da gayet yerinde.

Fizik gayet yerinde. Hele ki Olcan thekocagobek'i gorunce super. Tek pas gayet duzgun veroyor.

Ancak tempo sorunu var. Daha guclenip 2li mucadeleyi artirmasi lazim. Ona biraz zaman gerekiyor.

Adamin daha bu aralikta 21 yasina girdigini unutarak les cop diyenlere gulup geciyorum. Sizler bu yasta ayagi bu kadar duzgun 1 adam gosterin ligimizde bilelim.

Bununla yasit koca memeli ozan tufana 7 milyon bonservis odendi bu ulkede. Buna sifir. Maasi 800 bin euro ozan tufanin 1.5 milyon!!

Aci recetede en onemli sey sabir. Ayagi boyle duzgun maasi makul adama sabredecegiz.

Bu yaz Snaijder, Muslera, Poldi, Burak, Selcuk gibi oyuncularin onemli bir bolumunu gondermek durumunda kalabiliriz.

Yeni yapilanma bol bol Martin Linens, Carole, Jose gibi maasi 1 milyon alti genc oyuncular uzerine kurulu olacaktir. Buna seve seve alisacagiz.

Son düzenleme:
Jose yi kimse böyle oynadığı için beğenmedi. Olumlu yönlerini daha fazla yaptığı ve istekli oyunu için sevildi. Son maçlarda zaman zamam doğru şeyler yapsada çok kopuk. Mücadeleyi bırakmış bir görüntüsü var.

Burası büyük bir kulüp. Aynı şekilde beklentiler de büyük. Bir futbolcu kendini izlediği zaman eksiklerini görüp ona göre çalışma yaparak kendini geliştirmeli.

Jose bugün defansif eksiklerini tamamlasa bile önünde kocaman bir sorun var. O da mental olarak zayıf olması. Bir insam 3 ayda yeteneklerine bu kadar ihanet etmemeli.

Evet iyi oynadığı maçlardan sonra yedek/kadro dışı kaldı. Bu haksızlıktı ama böyle oldu diyede herşeyi boşvermis gibi oynaması da gerekmiyor.

4 senelik sözleşmesi var. Hadi 1. Yıl iyi kötü geçti diyelim 2. Yıl kimse Jose hala gelişiyor demez. Kısacası Türk olmadığı için Emre Çolak muamelesi görmez kapı dışına itilir.

Sen bu yaşında baba olmuşsun,çocuğun daha geçenlerde doğdu şu bile bir insan için bir motive sebebidir,birşeyleri arkada bırakma sebebedir.Doğal dopingtir insan için ama gel gör ki adam hala aynı Gamsız Baykuş modunda.Elin oğlu gol atınca karnına topu sokar,emzik emer gibi parmağını emer,bizim Jose'de sağolsun adını 30. dakikadan sonra duyabiliyoruz.Bu kadar pasif bir adam olur mu bilemiyorum.Yok şu olay bile bu adamı canlandıramıyorsa direk uçağa bindirip memleketine yollayacaksın çünkü başka hiç birşey şundan daha fazla bir insanı motive edemez

tipi yüzünden akpli spikerler ve sozde gsli taraftarlarin hisimina ugramis arslan hardesim

Geri
Üst Alt