#14 José Rodriguez Martinez

Kiralık git iyice geliştir kendini bizim taraftar pişman olunca dön tekrar, yoksa harcanacaksın burada.

Sallaya sallaya bitiremediğiniz adam sağ açık oynasa o patlama yapmasını beklediğiniz ama maçlarda 30-35 dakika gizlenen Sinan'dan da , her topu özgüvenle kaybeden Yasin'den de daha çok etki verir , ama bu adamı önliberoya hapsedip çöp demeye doyamadılar.

Önlibero da bile sorumluluk alıp bişeyler almaya çalışıyor.

Asil mevkisi sag acik ise, cok agir ve pas özürlüsü bir sag acik.
Bu arada o sac stili de ne anlamis degilim. Kus s.cmis gibi sarisin yapmis bi kismi.

:dimmak::sarbi:ikilisinden farksız etkisiz bir eleman maçı izlemiyorum bu arada nasıl oynadığını tahmin edebiliyorum.

Bitik. Daha doğrusu bu takımı aklında bitirmiş sanırım yoksa bu kadar kötü oynayamaz bir oyuncu.

Oynuyormu oynamıyormu beli değil ki yorum yapılsın. Gerçi maçı yan gözle takip ediyorum

Jose kötü oynuyor tamam da top ne zaman bu adama gelse herkes olduğu yerde duruyor. Dikkat edin sürekli top kendisindeyken millete gitcekleri yeri gösteriyor.

tapatalk

Son düzenleme:
Ilk geldiginde nasildi simdi nasil.

ikinci yari begendim

ilk yarı kötü olmasına rağmen 2.yarı çok iyiydi sürekli öne doğru bir hareketlilik içindeydi geriye gelip oyun kurmasıda çok hoştu ilerisi için bizi ümitlendirdi açıkcası aferin hose rodrigez böyle devam

Cöp

Satin ispanyol takimina gitsin

Kirada Furkan ozcal bundan daha cok fayda saglar

Geri
Üst Alt