Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.839
- 24.243
- 728
Aydın'a soralım. @Aydın Aslan
Selçuk kardeşliği diyoruz biz ona
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aydın'a soralım. @Aydın Aslan
Yanıt verildi. Ömer KaramanSelçuk kardeşliği diyoruz biz ona
Bence öyle çoğunluğun gömdüğü kadar kötü bir oyuncu değil. José için çok kötü bir ortam var takımda ilk olarak bunu kabullenmeliyiz yani sırf Jose için değil tüm gençler için. Ilk olarak hâlâ belirli bir ilk 11'miz yok. Hep başka adamlar oynuyor, sonra bizim takımın oyuncuları çok durağan oynuyor. Hareketlilik çok az, top alışverişi çok düşük bir seviyede. Mesela bazı paslarının hızı size dozajsız gelebilir ama bu bence José den çok diğer oyuncuların( genelde yerlilerin) yetersiz top kontrolü kabiliyetinden kaynaklanıyor. Bence gayet iyi pasların hızı.
Bence bu çocuk asla çöp falan değil, topa çok sahip olan bir takımda iyi iş yapar. Ayrıca bu çocuk ön libero falan değil, daha çok Selçuk'un rolünde bir oyuncu. Tabi ofansif katkısı çok düşük, neden şut girişimini falan denemiyor anlamıyorum ben mesela. Çok garantici bir huyu var, ofansa dönük daha etkin olmalı mutlaka. Podolski'ye bir maçta asist yapmıştı o an çok beğenmiştim, bunları daha fazla denemeli.
Ilk geldiğinde nasıl oynadığını çabuk unutuyorsunuz, veya Real Madrid maçında takımın pas trafiği yüksek olduğunda nasıl öne çıktığını falan ve bunda büyük etkisi olduğunu.
Çocuk iyi oynarken kesik yedi Hamza tarafından, sonra sakatlandı falan derken bayağı oynamadı 3-4 haftaydı.
Son olarak da unutmamak lazım çocuk 20 yaşında ilk defa ülke dışına çıkıyor, gençlerde etkisi daha büyük olur bunun. Ingilizce biliyor mu bilmiyor mu o da muamma, sanki José takıma biraz yabancı kaldı gibi geliyor bana. Öyle hemen karar kırmaya gerek yok.
Bence José için en iyisi 1 yıl ne bilim Almanya veya Ispanya ya düzenli oynayabileceği bir takıma kiralamak olur. Ispanya ya rahatça kiralanabilir bence, tabi bizde bunu akıl edebilecek adamlar yok.
Konuyla alakası yok ama geçen hafta benim oynadigim amatör takıma yeni bir oyuncu geldi onun da adı José, geldiğinden beri çocuğa hep Rodriguez diye sesleniyorum
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk