#14 Martin Linnes

Beşiktaşın scout başarısı. Onların yöneldiği oyuncuları alalım. Son dönemlerde adamların başarısız transferi yok. Ya da ben hatırlamıyorum

Adam pozisyonunu belirtme gereği duymuş. Biri Mustafa Denizli'ye bu adamın sağ bek olduğunu söylesin derin kuşkularım var bu konuda.

çalımı iyi ve rahat atıyor yani kanat dediğimiz yasinden forvet oyuncularımız burak ve umuttan çok daha iyi

Birlikte oynadığı oyuncular için fazla. As takımda çok can yakacak.

Sağ açık oynatıldı ama defansa pek gelmedi. Onun dışında beğendim. Takıma Poldi, Wesley gibi İq seviyedi yüksek oyuncularla birlikte oynamaya başlayınca kalitesini daha belirgin görebileceğiz.

#2 boş değil mi bu arada neden #27 giyiyor ?

As takımla oynayınca farkını daha fazla hissettirecektir. Kaliteli oyuncu.

eboue de ilk maçlarında sol açık falan oynamıştı

sonu hariç her şeyi benzer inch

Son birkaç yılda yaptığımız en iyi transfer olabilir . Hem maliyeti hem de oyuncu kalitesi bakımından çok mantıklı transfer. İşte hamleler böyle olmalı . Sönmüş yıldızlara ne vereceği belli olmayan 20 yaşındaki veletlere para akıtmamak lazım artık...

Sent from my iPhone using Tapatalk

87515d1367050764-bir-tas-gordum-sanki-mgtld.jpg

Gibi futbolcu bu yıl Poldi-Denayer ikilisi ile birlikte en başarılı transferdir.

Adam kanat oynadi yahu gorende bek oynadi hele aslarla oynasin bi cok iyi topcuya benziyor bundaki calimlari bizim forvetler yapamadi.

Seneye denizli kalırsa Linnesi ve geri gelirse Tellesi kanatlarda izleriz çoğu maçta. Denizli sever böyle adamları

carole denayer chedjou/donk linnes güzel defans hattı oldu kağıt üzerinde

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

simdiden belli adamin kalitesi. Önüne koy bi Nakoulma /keita tarzi oyuncu bak napar

hususat'ul ilk izlenim
;
w. iyi

Geri
Üst Alt