Mert Akman
10 Numara!
Benim anlamadığım Denizli neden bu adamı sağ kanat oynattı maçta.Ulan adamı bek diye aldık hala ölmüş tarıkı beke koyup bu adamı ileri atıyor.Bi görelim bekte nasılmış.Garip garip işler oluyor.
Benim anlamadığım Denizli neden bu adamı sağ kanat oynattı maçta.Ulan adamı bek diye aldık hala ölmüş tarıkı beke koyup bu adamı ileri atıyor.Bi görelim bekte nasılmış.Garip garip işler oluyor.
Mac eksikligi yuzundenmis. Tempo yakalasin diye.
Bu denizliylede işimiz var.Bekte tempo yapamayacak heralde.Adam zaten hücüm beki sürekli ileri çıkıyor.Tarık gerzeğini 1 dakka göresim yok.
Bana birazda Tarik'i bilerek oynatiyor gibi geldi. Piyasa yapip satmak istiyor gibi ama kimse almaz
Bu denizliylede işimiz var.Bekte tempo yapamayacak heralde.Adam zaten hücüm beki sürekli ileri çıkıyor.Tarık gerzeğini 1 dakka göresim yok.
Tarık,Umut,Bilal,Emre,Yasin,Semih'i istemediği net belli bence kupa maçlarında oynatıp talip çıksın istiyor herhaldeÖyle yerli kayırıcılığı falan yok en azından Hamza gibi Denayer-Chedjou'yu monte etti Olcan'dan memnun ama yavaş yavaş Carole'a döneceğini düşünüyorum. En önemlisi 2 yıldır taraftar Sinan'ı oynatacak hocayı arıyordu adam Yasin'i kesti oynatıyor. Kupa maçlarında dinlendirecek seviyeye geldi. Sabri'nin kontratının uzamasını engelledi.
Evet oyuncu değişiklikleri beni delirtiyor ama beklediğim hamleleri yapıyor benim için bu yeter![]()
Yanlız Denizlinin bir lafı vardı hatırlarsan 1 2 hafta önce.Takımda budama yapacam diye.Budamayı gariban tarık emre çolaklarla yapacaksa işimiz var.Burakı, Umutu ,semihi budasın bakalım biraz yürekliyse.Yasini kesip Sinana dönmesi ni bende olumlu buldum.Fakat çiban başları var takımda onları yavas yavas çekmesi lazım yedeğe.2 tane daha adam alacaksak kanat ve forvet bunların olması şart.Yoksa benim için göstermelik budama olur bu.