#14 Martin Linnes

Benim anlamadığım Denizli neden bu adamı sağ kanat oynattı maçta.Ulan adamı bek diye aldık hala ölmüş tarıkı beke koyup bu adamı ileri atıyor.Bi görelim bekte nasılmış.Garip garip işler oluyor.

Benim anlamadığım Denizli neden bu adamı sağ kanat oynattı maçta.Ulan adamı bek diye aldık hala ölmüş tarıkı beke koyup bu adamı ileri atıyor.Bi görelim bekte nasılmış.Garip garip işler oluyor.

Mac eksikligi yuzundenmis. Tempo yakalasin diye.

Bildiğin ateş ediyor ceza sahasına doğru biraz becerikli Poldi,Sneijder,Sinan ve yeni bitirici Forvet gelirse Asist şov yapabilir

Biz demiştik ilgilenmeden önce bile sağ bek sorunun çözümü

Yaşasın futbolu bilenler

Bana birazda Tarik'i bilerek oynatiyor gibi geldi. Piyasa yapip satmak istiyor gibi ama kimse almaz

Tarıkı ben aklı başında hiç bir klübün alacağını düşünmüyorum.Son yıllardaki en büyük kazığı yedik bu vitaminsizi alarak.Elimizde patlatı artık.Fes etsinler sözleşmesini direk defolsun gitsin.

Bu denizliylede işimiz var.Bekte tempo yapamayacak heralde.Adam zaten hücüm beki sürekli ileri çıkıyor.Tarık gerzeğini 1 dakka göresim yok.

Tarık,Umut,Bilal,Emre,Yasin,Semih'i istemediği net belli bence kupa maçlarında oynatıp talip çıksın istiyor herhalde :D Öyle yerli kayırıcılığı falan yok en azından Hamza gibi Denayer-Chedjou'yu monte etti Olcan'dan memnun ama yavaş yavaş Carole'a döneceğini düşünüyorum. En önemlisi 2 yıldır taraftar Sinan'ı oynatacak hocayı arıyordu adam Yasin'i kesti oynatıyor. Kupa maçlarında dinlendirecek seviyeye geldi. Sabri'nin kontratının uzamasını engelledi.

Evet oyuncu değişiklikleri beni delirtiyor ama beklediğim hamleleri yapıyor benim için bu yeter :)

Denizli sağ bekte oynatıp hemen yıpratmak istemedi adamı. Bence doğru karar ilerde oynaması şu an için. Arena'da geçer sağ beke.

Tarık,Umut,Bilal,Emre,Yasin,Semih'i istemediği net belli bence kupa maçlarında oynatıp talip çıksın istiyor herhalde :D Öyle yerli kayırıcılığı falan yok en azından Hamza gibi Denayer-Chedjou'yu monte etti Olcan'dan memnun ama yavaş yavaş Carole'a döneceğini düşünüyorum. En önemlisi 2 yıldır taraftar Sinan'ı oynatacak hocayı arıyordu adam Yasin'i kesti oynatıyor. Kupa maçlarında dinlendirecek seviyeye geldi. Sabri'nin kontratının uzamasını engelledi.

Evet oyuncu değişiklikleri beni delirtiyor ama beklediğim hamleleri yapıyor benim için bu yeter :)

Yanlız Denizlinin bir lafı vardı hatırlarsan 1 2 hafta önce.Takımda budama yapacam diye.Budamayı gariban tarık emre çolaklarla yapacaksa işimiz var.Burakı, Umutu ,semihi budasın bakalım biraz yürekliyse.Yasini kesip Sinana dönmesi ni bende olumlu buldum.Fakat çiban başları var takımda onları yavas yavas çekmesi lazım yedeğe.2 tane daha adam alacaksak kanat ve forvet bunların olması şart.Yoksa benim için göstermelik budama olur bu.

Yanlız Denizlinin bir lafı vardı hatırlarsan 1 2 hafta önce.Takımda budama yapacam diye.Budamayı gariban tarık emre çolaklarla yapacaksa işimiz var.Burakı, Umutu ,semihi budasın bakalım biraz yürekliyse.Yasini kesip Sinana dönmesi ni bende olumlu buldum.Fakat çiban başları var takımda onları yavas yavas çekmesi lazım yedeğe.2 tane daha adam alacaksak kanat ve forvet bunların olması şart.Yoksa benim için göstermelik budama olur bu.

Haksızlık ettiğini düşünüyorum. Mesela defans 4'lüsünün 4'ü yerliydi Denizli öncesi şuan en az 3'ü yabancı olacak. Ön libero aldırdı Bilal ve Jose kanserlerinden,orada sürekli bir Selçuk'un yanında oluşan döngüden kurtardı. Kanat bölgesinde bizi bu yıl kanser eden Yasin'i kesti yavaştan Sinan'a bıraktı, Umut'u oynatmak için çift forvet çıkartmıyor da :)

Ha Selçuk,Burak,Olcan kaldı kadroda şuan belki sol bek Carole olabilir ama oda eski formunda değil yavaş yavaş formayı kaparsa güzel olur. Burak yerine forvet bakılıyor ancak alınmazsa adam mecbur oynatacaktır. Selçuk'a bu sezon yapacak birşey yok bence. Ben bu yıl içinde budama lafını duyunca Hamza'nın gereksiz oynattığı yerliler Semih,Bilal,Yasin, Umut gibilerden kurtulmak olarak görüyordum Selçuk'un falan sezon için kesilmesi kolay değil.

Ne oluyor adami ilk macinda yerden yere mi vuruyorsunuz.

Linnes degil AirLinnes :)) Adam ucuyor...

Koy önüne Carrillo'yu sağ kanat otoban değil 16 şeritli yol olur. :2_thumbs_up_-_anima

Güzel bir tansfer, Dursun güzel adam begenmis de getirmis. Afferin Dursunuma... Dursun futbolcudan anliyor.

Geri
Üst Alt