#14 Martin Linnes

Dede fena değil aslında ama sezonun kritik 2 maçında yaktı bizi(Rize,Başak)

Yatsın kalksın diğer arkadaşlarına dua etsin yoksa Diagne yerine şuan ona takım bulmaya çalışıyorduk.Şampiyon olduğumuz için pek konuşulmuyor ama keşke gitse

Hoca bunun yoruldugu anlarda Linnes'i 11'de oynatsaydi daha iyi olurdu.Ikisini ekonomik kullansak ikisi de maksimum katkiyi verir diye dusunuyorum.

Ayrica ben de satilmasini isterim ama yas olmus 33 ve 2 milyon 550 bin aliyor.Sadece Brezilya'dan isteyen olur.Onlardan da kimse bonservis vermez.Satsak yerine adam alamayiz zaten orta saha ve forvete acil ihtiyac var.Kimseyi almazsak da Linnes-Sener yeterli degil bence.

En iyi secenek bu sene de faydalanip seneye yeni bir bek bulmak.Nagatomo'nun da sozlesme bitiyor.Bekleri seneye degistiririz.

11 yabanci+Linnes+Donk+yeni yedek forvet olmali diye dusunuyorum yabanci rotasyonu.

Hoca bunun yoruldugu anlarda Linnes'i 11'de oynatsaydi daha iyi olurdu.Ikisini ekonomik kullansak ikisi de maksimum katkiyi verir diye dusunuyorum.

Ayrica ben de satilmasini isterim ama yas olmus 33 ve 2 milyon 550 bin aliyor.Sadece Brezilya'dan isteyen olur.Onlardan da kimse bonservis vermez.Satsak yerine adam alamayiz zaten orta saha ve forvete acil ihtiyac var.Kimseyi almazsak da Linnes-Sener yeterli degil bence.

En iyi secenek bu sene de faydalanip seneye yeni bir bek bulmak.Nagatomo'nun da sozlesme bitiyor.Bekleri seneye degistiririz.

11 yabanci+Linnes+Donk+yeni yedek forvet olmali diye dusunuyorum yabanci rotasyonu.

İlk geldiği sene sakatlanana kadar müthişti

Fernando'da öyleydi

Bu ikisi sakatlık periyotlarına bir girdiler sonra toparlanamadılar.Tecrübeli/Yaşlı topçu almanın handikapı bu işte dönüşleri zor oluyor maalesef.Zaten büyük ihtimal dediğin gibi olacak bekleri ellemez hoca

Evet Mariano'nun fiziksel durumundan memnun değilim ama yerine bu sene Linnes süre bulduğu anlarda o kadar kötüydü ki Mariano'nun kesik yemesi mümkün değil daha doğrusu adil olmaz

kral bugün ailesi ile bahçeşehir aquaparka gitmiş

linnes2.webp

Oldum olası begenmedim. Bazı dönemler çok çalıştı çabaladı hatta fatih hoca onun hakkını yiyerek nagatomoyu oynattı ama olmuyor.

Linnes+mariano+nagatomo= bir bek etmiyor

Kuzeyin Kirali dedigimiz oyuncu, 20 yasindaki bir italyandan omuz yiyip yere seriliyor. Deden her biktigimda keske Mariano onun yerine bir oynasa diyorum, sonra her seferinde beklentimin altinda kaliyor, ve Mariano nekadar bitik olsa da formayi kaptirmayacagi gerc egi ile yüzlesiyoruz.

Güclü degil, ve fizigini hic gelistirmedi. Solda daha iyi performans göstermesinin yegane nedeni, solda oynadiginda defansif olarak da rakibe daha güclü olan sag omuzu ile müdahale edebilmesinden kaynaklaniyor. Hücumda da teknik bir oyuncuya büründügünü de yazdik zaten solda.

Pozisyon alma konusunda zaten eksik, birde fizik de zayif olunca Mariano gibi kosamayan bir adamdan bile daha kötü duruma düsürüyor bazen defansif olarak. Mariano hizli ve atletik adamlar ile sorun yasiyor, genelde bu düsündügünü icraate gecirebilecek fizigi olmadigindan kaynaklaniyor. Ama Mariano pozisyon almasinda akilli, ve rakibi savunma konusunda kasar ve tecrübeli hamleler yapiyor.

Linnes eger Mariano bukadar bittikten sonra hala formayi alamiyorsa kendini biraz sorgulamali.

Bu cocuk sadece karakterinden dolayi seviliyor galiba ama aci bir gercek var ki ne savunmasi iyi nede ofans anlamada iyi.
Bana gore hic bir ozelligi olmayan vasat bir oyuncu. solda oyna dersen oynar sagda oyna dersen oynar yedek kal dersen kalir ama hic bir katkisi yok bana gore.

cok cok overrated maalesef

Mariano oynasa Linnes'i arıyoruz Linnes oynasa Mariano'yu durum çok kötü

Sol bek oynadığı maçlar sağk bek oynadığı maçlardan daha iyi.

Mariano ya da Linnesi elden çıkarıp genç potansiyelli hızlı bir bek alınmalı

Geri
Üst Alt