#14 Martin Linnes

Olay forvet transferiyle karıştı...Muhtemelen Cenk için şartların oluşması umulduğu için Mevlüt konusunda biraz ağır davranıldı. Cenk gelmek istemeyince, Mevlüt için de BŞ, FB lehine tavır alınca forvete yerli takviye imkanı kalmamış oldu. Andone transferi ilginç; diğer transferlere ve profiline göre yüksek denilebilecek bir maliyetle transfer edildi, üstelik kulübünün ara transferde geri alma opsiyonu pek alışılmış bir şey değil...

Cenk ya da Mevlüt alınmış olsa böyle açmaza düşülmeyecek, kabak Linnes' in başına patlamayacaktı. Umarım Andone çok faydalı olur da hem maliyetine, hem de oluşan karmaşaya değer...

Keşke kalsaydı bu adama harbi çok üzüldüm elinden geleni yapıyor çıktığında oynuyordu kişiliği aile yapısıda örnek bir futbolcu şimdi oynamayıp daha da kötü olacak seneye hadi gel oyna dersek formda olmayacak türkiyeden de ayrılmak istemediğini belirtmiş keşke mariano kiralık verilip bu adam kalsaydı daha da fazla katkı vereceğini umuyordum

EDpTUYYXUAANhis

Güle güle kral
Biz teşekkür ederiz asıl.

Beklerimiz leş atarken Linnes'i böyle göndermek hiç iyi olmadı lig için lisans çıkarmayıp Cl için çıkarabilirdik çok yanlış yaptık çok 2 tane kötü bekle sezon bitmez.

Federasyon, milli takım hocası, basın vs hepsi yabancı kuralı diye ağlıyor ama asıl konuşulması gereken yabancı futbolcularında mağdur olmayacak bir sistem gelmeli yabancı tamamen serbest olsun isteyen istediği kadar yerli oynatır isteyen de tamamen yabancı şu adama yazık değil mi ?

şu an bence kiralanacak bizim istedigimiz parayı verebilecek takım yok su an

linnes karakterli ve profesyonel bir adam eger gittigi yerde saglam oynarsa seneye gelip formayı alabilir

yeterki oynasın öteki türlü asıl moral bozucu olur

Of ya Linnes ya gitmesin bu adam ya seneye formda dönmeyecek kanatlarda hızlı tam bir profosyonel futbolcu küsmez aile yaşantısıyla tam bir beyfendi mariano yada nagatomo gitse üzülmezdim bu adam içimi burktu ya

Geri
Üst Alt