#14 Martin Linnes

Linnes giderse en yanlis secim olur ve sezon icinde onu bir sekilde cok arariz. Mariano ve Nagatomonun son senesi adamlar kendini saklamiyacagin garantisini kim verebilir? Sonucta sezon icinde agir bir sakatlik gecirirse sezon sonu ortada kalabilir veya düsük bir sözlesme kabul etmesi gerekebilir, bunu riskine girecekler mi? Nagayi bilmemde Mariano bence kendini pek zorlamiyacak sezon boyu.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geçen sezon 33 maç oynamış Linnes’i yolladık mecburiyetten. Üstelik Nagatomo ve Mariano 1 yaş daha yaşlanmış olacaklar. Çok ihtiyacımız olacaktı kendisine.
Emre T. ve Şener izleriz artık bol bol. Korkarım bu yıl defansımız S.O.S. verecek.

Çok üzüldüm. Ama oluyor işte böyle durumlar profesyonel hayatta. Keşke Nagatomo veya Mariano gitseydi ama hoca güveniyor demek ki Mariano ve Nagatomo ikilisinin geçen yıllardaki performansına ulaşabileceğine. O zaman yapacak bir şey yok. Ama bildiğim bir şey var ki seneye veya devre arasında bizim takıma dönüp en fazla süre alan futbolcuların başında gelecek. Zaten sene sonu Mariano ve Nagatomo gidecekler. Linnes, Şener, Emre Taşdemir, Ömer Bayram kalıyor geriye. Yabancı sınırının boyutlarına söre. Sağ bek Şener, sol bek Linnes ile girebiliriz önümüzdeki sezona.

Ne toptan ne topçudan anlıyor salla onu

Hayır da yani üst üste adamı yermeye yönelik mesajlar attı gerek yok bunlara sevmiyorsun diye hakkını yemek zorunda değilsin. Şükrü böyle taktımı takıyor bazı oyunculara onun dışında sevdiğimiz bir kardeşimiz. Futbol bilgisi vardır.

Hayır da yani üst üste adamı yermeye yönelik mesajlar attı gerek yok bunlara sevmiyorsun diye hakkını yemek zorunda değilsin. Şükrü böyle taktımı takıyor bazı oyunculara onun dışında sevdiğimiz bir kardeşimiz. Futbol bilgisi vardır.

Aynen aslında o var takıyor bazı topçulara hep aynı ne olursa olsun değişmiyor.

Bence Fatih hoca Linnes kararında yanlış yaptı

Nagatomo ve Mariano'ya maalesef güvenemeyiz

Umarım devre arasına kadar Linnes'i çok aramayız

Ama içinden bir ses arayacağız diyor

Ben de üzgünüm ama zaten asla hocanın birinci tercihi olmadı ne sağ bekte ne sol bekte. O yüzden şaşırmadım gönderilenin Linnes olmasına sadece bu şekilde olması beni üzdü. Adamı vakitlice bi yerlere kiralasaydık keşke son ana kaldı transferler adam açıkta kaldı, saçma sapan bi politika.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Linnes'e yapılan iyi olmadı yarın Lemina yahut Andone sakatlansa ilahi adalet muhabbeti çıkar karşımıza. Ama Fatih Terim de Linnes'i Mariano'ya Japon'a tercih edemiyorsa teknik bir karardır hepsi iyi kötü oynayan oyuncular. Büyük farklar yok aralarında. Kariyerinin yaş gereği en prime dönemlerinden birinde başına bunun gelmesi üzdü. Diğer taraftan Linnes'e en çok şans veren hocada Fatih Terim'dir. Linnes takım içinde biraz daha ağırlık sahibi olabilse ilk gözden çıkan olmayabilirdi yinede, bunu da kendine sorması gerekecek.

Ne istiyorsun garibandan yav. Mariano dedenin mırın kırın edip ay adelem dediği haftalarda bu heriwin sakat sakat üst üste maça çıkmışlığı vardı. Övmenin de gömmenin de bir sınırı olmalı.

Mariano dedemin teknigi ve oyun zekasi var

Bu gariban yegenin 2.5 senedir burada hala kendisini gelistiremedi

Satip para kazanalim

Hakkini yemiyorum ama haddinden fazla ovuldugunu dusunuyorum. Sadece mutevazi olmak yetmiyor

Adam sessiz sakin de ,illa oynasin diyecek ne meziyeti var ?

ya tamam bende üzüldüm bende severim kendisini ama fazla abarttınız sanki

mariano her türlü linnesten daha iyi bir bek. norveç milli takımında bile zor oynayan birisi linnes. şu yaşa gelmiş daha 23 maç oynamış.

Adam sessiz sakin de ,illa oynasin diyecek ne meziyeti var ?
Takimdaki yerli beklerin tamamindan bir kac gomlek ustun. Yuto'nun savunmasi, Mariano'nun oyun gorusu kendisinden ustun, ama her ikisine gore savunmasi ve hucumu daha dengeli, daha da onemlisi her ikisindende daha tempolu. Tamda bu sebeplerden dolayi ne zaman Mariano'nun icinden gecme ihtimali yuksek rakip kanat geldiginde can simidi gibi sahaya surulur. Mariano'da karsisinda cop rakip buldugunda oyun gorusu fark yaratir. 2 ay once sozlesme yenilenmemis olsa belki bu kadar tepki olmazdi. Tercih denir cikilirdi isin icinden. 2 ay once sozlesme uzatan bir hoca 2 ay sonra evli barkli takima emek vermis gikini cikarmamis bir futbolcusuna bunu yapmamali. Linnes daha fazla saygiyi haketti.

Geri
Üst Alt