#14 Martin Linnes

Bana kalsa marianoyu yollardım her türlü ondan daha iyi futbolcu mariano yaşlı ve hantal savunması berbat bir futbolcu linnesin dinamizmi yeterdi.

Bu sene lisans bulamayıp ortada kalması rezil bir durum. Oynayabileceği bir takıma gitsin. 1 sene futboldan uzak kalması üst seviyelerde oynamış profesyonel bir oyuncu için üzücü.

mariano fiziken kötü olabilir ama hayal ettirdikleri çok daha fazla. En basitinden kilitlenen maçta bir pas,orta,şut atar maçı değiştirir. Linnes böyle değil.

Nagatomo'da hücum olarak yeterli değil ama savunmada iş yapar. Hoca zaten onu ileri pek çıkartmıyor.

Linnes'in yollanması da bu bakımdan doğru. Tek yanlış bu kadar geç olması. En azından 1-2 hafta önce belli olmalıydı bu. Oyuncunun mağdur olması kötü oldu. Şener'de alınmışken ben gideceğini öngörüyordum zaten, keşke en baştan yapılsaydı bu.

@Onur Yücel @Murat Saylak

Devre arasi, hangi sag ve solbekleri alabiliriz?

Butce, diyelim 5m euro

ilginç bir öneri sunacağım.. Eski Konyasporlu Barry Douglas olabilir sol beke mesela. Müthiş bir tekniği var. Leeds United'da şu anda. Alınabilir mi, bilmiyorum ama bizim takıma uyacak bir isim. Tekniği baya üst seviye. Sağ beke de Lyon'lu Rafael olabilir. Takımda oynayamıyor şu anda. Onunda tekniği baya yüksek. Mariano'dan daha genç, 29 yaşında. Daha iyileri olabilir tabi ki ama hoca belli ki teknik bir takım istiyor. Bu isimler hem alınması yüksek, hem de tekniği yüksek isimler..

ilginç bir öneri sunacağım.. Eski Konyasporlu Barry Douglas olabilir sol beke mesela. Müthiş bir tekniği var. Leeds United'da şu anda. Alınabilir mi, bilmiyorum ama bizim takıma uyacak bir isim. Tekniği baya üst seviye. Sağ beke de Lyon'lu Rafael olabilir. Takımda oynayamıyor şu anda. Onunda tekniği baya yüksek. Mariano'dan daha genç, 29 yaşında. Daha iyileri olabilir tabi ki ama hoca belli ki teknik bir takım istiyor. Bu isimler hem alınması yüksek, hem de tekniği yüksek isimler..

kenny tete nasil?

biraz daha genc lazim bence onur kardes, soyle 25-28 arasi enfes olur. cunku en azindan 2 sezon sonra

yine mi bek degistirecez diyemeyiz.

biraz daha genc lazim bence onur kardes, soyle 25-28 arasi enfes olur. cunku en azindan 2 sezon sonra

yine mi bek degistirecez diyemeyiz.

ya yok bir anda aklıma gelenleri söyledim. Daha böyle alınması yüksek isimler. Elbette çok daha iyileri var. Genç biri istiyorsan Jordan Lotomba diye biri vardı bir takımda. Baya iyi. 2-3 maçını izlemiştim ŞL'de.

Bence herifin sonunda sabır taşı çatladı ya kendi ağzından ya da menajerinden hocaya sitem etti. Veya Feghouli tarifesine maruz kalıp dandirik bir yere gitmemek için diretti ve kadro dışı kalarak mükafatlandırıldı. Hadi lig için Mariano-Şener yeter, bir yabancı hakkını daha Linnes'ten kullanmak lüks olabilir de oynadığı her Avrupa maçında patatese bağlayan Donk varken Linnes'in ŞL kadrosuna alınmaması nedir? Veya herifi gönderecektiniz ne diye zam yaptınız, şimdi ne diye yattığı yerden parasını almasına müsaade ediyorsunuz, neden rotasyonu Haziran başında belli olmuş sağ bek pozisyonu için fazla gördüğünüz adama anca Eylül başında kulüp bulmasını söylediniz? Saçma sapan işler. Oyuncunun değerini düşürmekte üstümüze yok.

Bu iş sadece Linnes özelinde değil tüm beklerimiz sıkıntılı +1 yabancımız oldu kim gitsin dediğimizde herkes 3 bekimize döndürdü gözünü hani hangisi gitse de olur kıvamında. Yahu 3 tane yabancı 3 tane yerli bekimiz var ama güvenip de kadroya yazabilecek 1 tane bek oyuncusu bulamıyorum kadroda

Yıllık Ücretleri:
Ömer Bayram 0.5 mil €
Şener Özbayraklı ~1 mil €
Mariano 2.3 mil €
Nagatomo 2 mil €
Linnes 1.4 mil €

Bu 5 bek oyuncumuza ~7.5 mil € senelik garanti ücret ödüyoruz ve güvenerek 1 tanesini bile kadroya yazamıyoruz. Bu takım tabi ki tempo yapamaz, topu ileri taşıyamaz, oyunu rakip alana yıkamaz. Bizim bu 5 oyuncuya verdiğimiz senelik ücretle 2 tane dünya klasında bek alır oynatırsın ...

Idmana cikmis.

EEGaAucWsAAXahK

Geri
Üst Alt