Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 36.328
- 9.693
- 2.568
molde gibi avrupanın en büyük klüplerinden birinde kendini ispatlamış bir futbolcu nasıl olur da burada oynayamaz ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok bos konusuyorsun hep oldugu gibi. Zaten mantikli birsey yazdigini pek göremeyiz.molde gibi avrupanın en büyük klüplerinden birinde kendini ispatlamış bir futbolcu nasıl olur da burada oynayamaz ya
Cok bos konusuyorsun hep oldugu gibi. Zaten mantikli birsey yazdigini pek göremeyiz.
Linnes'li Molde gurbunda 1. oldu ve Fenerbvahce'ye kendi sahasinda sifir hata ile rezil etti. O Fenerbahce dedigin senin liginde sampiyonluga oynuyor mesela.
Simdi nasil olurda bu performanslar bu kadar degisir?
Ama yok ya, hep düz mantik yapalim dimiEvet Molde dünya kulübü, algilama yeteneginiz bu kadar arkadas, yapacak birsey yok
![]()
E iste bu benim dedigim destekliyor arkadas nerenle algiliyorsun?o takimin orta sahasi huseyin de sivasta arada sirada oynayabiliyor ancak
Etzaz Hussain - player profile 15/16 | Transfermarkt
ozetnen,
bos yapma HD
Kendi dilini algilama konusunda Türkiye 42 sirada.
Cok bos konusuyorsun hep oldugu gibi. Zaten mantikli birsey yazdigini pek göremeyiz.
Linnes'li Molde gurbunda 1. oldu ve Fenerbvahce'ye kendi sahasinda sifir hata ile rezil etti. O Fenerbahce dedigin senin liginde sampiyonluga oynuyor mesela.
Simdi nasil olurda bu performanslar bu kadar degisir?
Ama yok ya, hep düz mantik yapalim dimiEvet Molde dünya kulübü, algilama yeteneginiz bu kadar arkadas, yapacak birsey yok
![]()
bu nasıl bir düz mantık hakancigim molde feneri gruptan geçtiyse molde gelip bu ligde şampiyon olabilir ehehe
mesela gent de grupta lyonu geçti fransa liginde oynasalar kesin ilk 3e girerler değil mi ama
forumda boş konuşan biri varsa en çok sensin , işine gelen futbolcuları "küçük takım topçusu bizde oynamak öyle kolay mı sandınız"
diye yererken işine gelmeyen topçuyu "teknik heyet oynatamıyor" diye savunmaya kalkan nalıncı keseri sahibi
kendi fikri hariç millete sallamak üzerinden prim kasan ve postlarının %80i aynı cümlelerden oluşan
bilmiş gezen hiçbir halt bilmeyen forumdaş
olsun biz seni böyle sevmiyoruz üzülme
E iste bu benim dedigim destekliyor arkadas nerenle algiliyorsun?
Demek ki bireysel degerlendirme yapmayacaksin oyuncular konusunda, takim kuracaksin. Bunu haftalardir Linnes konusunda yaziyorum. Demek ki Linnes sorun degil, takim sorun, birbirini tamamlamamasi sorun.
Bos yapma diyip beni destekleyen argüman ortaya atan HC bos yapmiyormu acaba?
Ne kadar da dogru![]()
Yahu hayir onu demiyorum. Ozm ben anlatamadim ama haftalardir yazdigim Molde'de oynayipta bizde oynayamamasinin sebebi oyuncunun kendisi mi, yoksa takimin yapilanmasi mi özetle..hayir
senin dedigin, liginde sampiyonluga oynayan takimi yenen takimin oyuncusu sende nasil olur da oynayamaz
yani demek istedigin, bu durum otomatikman linnesi galatasarayda oynamaya yeterli kiliyor (ki kalite olarak katiliyorum, sadece linnesin bariz adaptasyon sorunu ve mental eksiklikleri var)
ben de diyorum ki, moldenin bir mac iyi oynamis olmasi, oyuncularini kaliteli kilmaya yetecek bir olcut degildir. oyle olsa, adem kocagin oynadigi takimda moldeden gelen adam yedek kalmazdi
eger senin soylemek istedigin sey, linnes iyi takim kotu, o yuzden linnes kendini gosteremiyor ise bunu daha acik soylemenin yollari var
ama olaya su sunu yendi, su senin liginde 2., sen daha kotusun ile baslarsan, tartisma sacma bir yere gider
Yahu hayir onu demiyorum. Ozm ben anlatamadim ama haftalardir yazdigim Molde'de oynayipta bizde oynayamamasinin sebebi oyuncunun kendisi mi, yoksa takimin yapilanmasi mi özetle..
Takim'in orasi burasi bos iken bireysel bakma diyorum yani. Linnes yetersiz diyelim, kabul, zaten defansif anlamda tatmin etmedigini bende söylüyorum. Ama nasil olurda bu hali ile Molde gibi takimda iyi performans gösteriyor? Demek ki orda bir takim yapisi var. Biri acik veriyor, digeri kapatiyor.