#14 Martin Linnes

molde gibi avrupanın en büyük klüplerinden birinde kendini ispatlamış bir futbolcu nasıl olur da burada oynayamaz ya

molde gibi avrupanın en büyük klüplerinden birinde kendini ispatlamış bir futbolcu nasıl olur da burada oynayamaz ya
Cok bos konusuyorsun hep oldugu gibi. Zaten mantikli birsey yazdigini pek göremeyiz.

Linnes'li Molde gurbunda 1. oldu ve Fenerbvahce'ye kendi sahasinda sifir hata ile rezil etti. O Fenerbahce dedigin senin liginde sampiyonluga oynuyor mesela.
Simdi nasil olurda bu performanslar bu kadar degisir?

Ama yok ya, hep düz mantik yapalim dimi :) Evet Molde dünya kulübü, algilama yeteneginiz bu kadar arkadas, yapacak birsey yok :)

Cok bos konusuyorsun hep oldugu gibi. Zaten mantikli birsey yazdigini pek göremeyiz.

Linnes'li Molde gurbunda 1. oldu ve Fenerbvahce'ye kendi sahasinda sifir hata ile rezil etti. O Fenerbahce dedigin senin liginde sampiyonluga oynuyor mesela.

Ama yok ya, hep düz mantik yapalim dimi :) Evet Molde dünya kulübü, algilama yeteneginiz bu kadar arkadas, yapacak birsey yok :)

o takimin orta sahasi huseyin de sivasta arada sirada oynayabiliyor ancak
Etzaz Hussain - player profile 15/16 | Transfermarkt

ozetnen,
bos yapma HD

o takimin orta sahasi huseyin de sivasta arada sirada oynayabiliyor ancak
Etzaz Hussain - player profile 15/16 | Transfermarkt

ozetnen,
bos yapma HD
E iste bu benim dedigim destekliyor arkadas nerenle algiliyorsun?

Demek ki bireysel degerlendirme yapmayacaksin oyuncular konusunda, takim kuracaksin. Bunu haftalardir Linnes konusunda yaziyorum. Demek ki Linnes sorun degil, takim sorun, birbirini tamamlamamasi sorun.

Bos yapma diyip beni destekleyen argüman ortaya atan HC bos yapmiyormu acaba?

Kendi dilini algilama konusunda Türkiye 42 sirada.

Ne kadar da dogru :)

Son düzenleme:

bu nasıl bir düz mantık hakancigim molde feneri gruptan geçtiyse molde gelip bu ligde şampiyon olabilir ehehe

mesela gent de grupta lyonu geçti fransa liginde oynasalar kesin ilk 3e girerler değil mi ama

forumda boş konuşan biri varsa en çok sensin , işine gelen futbolcuları "küçük takım topçusu bizde oynamak öyle kolay mı sandınız"

diye yererken işine gelmeyen topçuyu "teknik heyet oynatamıyor" diye savunmaya kalkan nalıncı keseri sahibi

kendi fikrirlerini yazmak yerine millete sallamak üzerinden prim kasan ve postlarının %80i aynı cümlelerden oluşan

bilmiş gezen hiçbir halt bilmeyen forumdaş

olsun biz seni böyle sevmiyoruz üzülme

bu nasıl bir düz mantık hakancigim molde feneri gruptan geçtiyse molde gelip bu ligde şampiyon olabilir ehehe

mesela gent de grupta lyonu geçti fransa liginde oynasalar kesin ilk 3e girerler değil mi ama

forumda boş konuşan biri varsa en çok sensin , işine gelen futbolcuları "küçük takım topçusu bizde oynamak öyle kolay mı sandınız"

diye yererken işine gelmeyen topçuyu "teknik heyet oynatamıyor" diye savunmaya kalkan nalıncı keseri sahibi

kendi fikri hariç millete sallamak üzerinden prim kasan ve postlarının %80i aynı cümlelerden oluşan

bilmiş gezen hiçbir halt bilmeyen forumdaş

olsun biz seni böyle sevmiyoruz üzülme

Ilk cümeleden sonra okumadim cünkü bu mantiga ben zaten karsiyim. Buda düz mantik cünkü.

Yani bana bunu anlatma. Benim yazdigim farkli. Gecmis mesajlara bak merak ediyorsan. Ben takim performansindan bahsediyorum, o bundan iyi sundan iyi konu degil.

ne kadar üzüldüm okumadın diye

çelişki yumağı seni

Önemli degil üzülmemen, algilama konusunda kendini gelistir kendine iyilik yaparsin, birak beni. Elma diyince armut deme.

E iste bu benim dedigim destekliyor arkadas nerenle algiliyorsun?

Demek ki bireysel degerlendirme yapmayacaksin oyuncular konusunda, takim kuracaksin. Bunu haftalardir Linnes konusunda yaziyorum. Demek ki Linnes sorun degil, takim sorun, birbirini tamamlamamasi sorun.

Bos yapma diyip beni destekleyen argüman ortaya atan HC bos yapmiyormu acaba?

Ne kadar da dogru :)

hayir
senin dedigin, liginde sampiyonluga oynayan takimi yenen takimin oyuncusu sende nasil olur da oynayamaz
yani demek istedigin, bu durum otomatikman linnesi galatasarayda oynamaya yeterli kiliyor (ki kalite olarak katiliyorum, sadece linnesin bariz adaptasyon sorunu ve mental eksiklikleri var)
ben de diyorum ki, moldenin bir mac iyi oynamis olmasi, oyuncularini kaliteli kilmaya yetecek bir olcut degildir. oyle olsa, adem kocagin oynadigi takimda moldeden gelen adam yedek kalmazdi
eger senin soylemek istedigin sey, linnes iyi takim kotu, o yuzden linnes kendini gosteremiyor ise bunu daha acik soylemenin yollari var
ama olaya su sunu yendi, su senin liginde 2., sen daha kotusun ile baslarsan, tartisma sacma bir yere gider

he yavrum geliştiririm , sen ancak algıda seçicilik konusunda akıl verebilrsin

işine gelen topçuları savunabilmek için üfürmediğin argüman kalmadı

birisi amrabat için "malaganın takım düzeninde çok etkili oldu" dese hiçbir argüman koymadan gülersin "amrabat topçu mu be xD" dersin neden çünkü amrabata önyargın var

adam oradan transfer yapsa bile transferi yapan takım aptallık etmiş olur çünkü toptan bi sen anlıyosun kimse anlamıyor

hayir
senin dedigin, liginde sampiyonluga oynayan takimi yenen takimin oyuncusu sende nasil olur da oynayamaz
yani demek istedigin, bu durum otomatikman linnesi galatasarayda oynamaya yeterli kiliyor (ki kalite olarak katiliyorum, sadece linnesin bariz adaptasyon sorunu ve mental eksiklikleri var)
ben de diyorum ki, moldenin bir mac iyi oynamis olmasi, oyuncularini kaliteli kilmaya yetecek bir olcut degildir. oyle olsa, adem kocagin oynadigi takimda moldeden gelen adam yedek kalmazdi
eger senin soylemek istedigin sey, linnes iyi takim kotu, o yuzden linnes kendini gosteremiyor ise bunu daha acik soylemenin yollari var
ama olaya su sunu yendi, su senin liginde 2., sen daha kotusun ile baslarsan, tartisma sacma bir yere gider
Yahu hayir onu demiyorum. Ozm ben anlatamadim ama haftalardir yazdigim Molde'de oynayipta bizde oynayamamasinin sebebi oyuncunun kendisi mi, yoksa takimin yapilanmasi mi özetle..

Takim'in orasi burasi bos iken bireysel bakma diyorum yani. Linnes yetersiz diyelim, kabul, zaten defansif anlamda tatmin etmedigini bende söylüyorum. Ama nasil olurda bu hali ile Molde gibi takimda iyi performans gösteriyor? Demek ki orda bir takim yapisi var. Biri acik veriyor, digeri kapatiyor.

Son düzenleme:
Yahu hayir onu demiyorum. Ozm ben anlatamadim ama haftalardir yazdigim Molde'de oynayipta bizde oynayamamasinin sebebi oyuncunun kendisi mi, yoksa takimin yapilanmasi mi özetle..

Takim'in orasi burasi bos iken bireysel bakma diyorum yani. Linnes yetersiz diyelim, kabul, zaten defansif anlamda tatmin etmedigini bende söylüyorum. Ama nasil olurda bu hali ile Molde gibi takimda iyi performans gösteriyor? Demek ki orda bir takim yapisi var. Biri acik veriyor, digeri kapatiyor.

ok
lafa sunla basladigin icin sorun oldu: "Nasil oluyorda Molde de hatasiz performans sergileyip bizde yedek kaliyor?"
yani moldede ne kadar iyiydi duzenli takip eden biri bilir. cogunluk fb macindaki hucum aksiyonlariyla taniyor. defanstaki eksikleri o macta takim olarak iyi defans yaptiklarindan ortulmus olabilir. yani -moldedeyken sunu iyi yapiyordu su ana kadar bizde yapamadi cunku..- diye cumle kursan anlarim. ama molde fbyi yendi ama bizde linnes elestiriliyor, ozaman bireysel performanslara bakmamali. bu yanlis bi cumle asil pointin farkli olsa da. linnes su ana kadar neden duzenli oynamadi, defanstaki eksikliklerinden dolayi. ceza sahasinda 5lik yiyip yedirdigi gol, antalya macinda etonun pesinden kosmamasi falan. bunlarin molde gibi bizden suphesiz daha iyi defans yapan bir takimin tek bir maciyla gorunmesi zor idi. ama bu maci ornek gosterip bu adam orda iyiydi demek ve bahsettigim defansif errorlar gibi orneklerin linnese ihale edilemeyecegi gibi bir durus almak bence yapayanlis bir futbol dusuncesi

valla bize bu tarz adamlar yaramıyor galiba ! 40 yaşında da olsa gidip kariyerli adamı bulup keyfine bakacan !! jose carole linnes hajroviç ontivero bruma telles çamdal donk kaç senedir bu tarz adamlar alıp hayal kuruyoruz kazanan yine sabri oluyor :)

umut asistini yedi...iyi olacak linnes,ben güveniyorum.

Dedigim gibi zaman lazim. Iyi bir takimda ofansif olarak cok etkili olur. Final paslari akil dolu

Cf7xO3HXEAAa2YY.jpg
linnesin kızı.yerim ben bunu ya oy oy oy

Bu sene adapte olma senesi.. seneye bence üstüne koyarak performansı artacaktır..

Kalan maçlarda oynaması gerek ama oynamıyacağı kesin.

Geri
Üst Alt