#14 Martin Linnes

Fazla mac oynamadi, ama oynadigi maclarda izledigim kadariyla bana gore cok yetersiz bir sag bek bizim icin. Daha fazla bir anadolu takimin sagbeki, bize hizli, orta acabilen, adamini gecebilen, devamli sag'dan bindiren bir sag bek lazim, ayni gokhan gonul ve sener gibi.

Sabri'yi arkada bunu önde kullansa daha mantıklı bir iş olabilir belki.

Bu arkadasin hucumu iyide defansi cidden sabri kadar degil nerdeyse...

Sansimiza sokimmm

Sabırlı olalım demiştim ama geldiğinden beri hakkaten iyi oynadığı maç yok.

Gelecek sezon için Monaco B'den Yaruba Cissako'yu satın almak lazım

Linnesle rekabet ederler

Savunması iyi değil. Tellesin sağ bek versiyonun biraz iyisi

linnesten bize hayor gelciegini sanmıyorum sabride iyice yetersiz duruma geldi o yüzden sag bek transferide sart ama sabri ve linnes ile yola devam ederiz

ilk alındıgında herkes övüyordu tas gibi transfer diyordu ben ilk izledigim macta hic begenmedim diye bana ne laflar sokmuslardı ama demek ki öyle olmuyormus transfer isleri :)

Ercan Vatansever'e bir alkışı çok görmeyelim renktaşlar.

Turkiye liginden adam alinmaz cilar neden NORVEC ligine onay verdiler merak ediyom
fbye gol atti diye mi yoksa
konya fiat palio parasina skubici alirken bu norvecli tariga milyon euronun ustunde vermek de ne demek arkadas
herif defansi ogrenene kadar yillar gececek
sirf orta yapiyor diye oynatilacaksa salih dursun da iyi orta yapiodu

Sabri'nin yerine alınan oyuncular

Martin Linnes-2 Milyon Euro
Tarık Çamdal-4.5 Milyon Euro
Emmanuel Eboue-3.5 Milyon Euro
Salih Dursun-2.750.000 Euro
Veysel Sarı-700.000 Euro
Serkan Kurtuluş-1.000.000 Euro
Ali Turan-Bonservissiz

Stoper diye gelip sağ be oynatılanlar

Lucas Neill-2.000.000 Euro
Jason Denayer-Kiralık (450.000 Euro)

Sabri başkan olsa kendi mevkisine bu kadar kötü transfer yaptıramazdı herhalde. 1.5 sezon verim aldığımız Eboue dışında ortak nokta bu adamların PTT seviyesinde veyahut başka mevkinin adamı olduğu.

Bu arada verilen 17 Milyon Euro ile 22-23 yaşında taş gibi bir sağ bek alıp 10 sene transfer yapmayarak Sabri'ye muhtaç kalmayabilirdik. Ama ucuz etin yahnicisi menajer parası sıvışıcı komisyonculara peşkeş çektik tabi.

Sonra başkanları dilleyelim hep beraber.

Eleştirenleri anlayamıyorum adam sistemleri tıkır tıkır olan Molde'den geldi.Bizim bu sezon herhangi bir taktiğimiz yoktu ki 2.yarı zaten full kaos şeklinde geçti.Yeni sezonda planlı bir takımda neler yapacağını göreceğiz.

Hız'ı haric hic bir ozelligi yok. Bize gelecek sezon icin daha fazla sag'dan bindiren, fizik olarak da guclu olan, nasil defans yapilmasini bilen bir sag bek lazim.

Ilk geldigi Akhisar ve icerideki Antep kupa maci disinda begenmedim.

Geri
Üst Alt