#14 Martin Linnes

ilk alındıgında herkes övüyordu tas gibi transfer diyordu ben ilk izledigim macta hic begenmedim diye bana ne laflar sokmuslardı ama demek ki öyle olmuyormus transfer isleri :)

norveç ligi aynı yılın nisan ayında baslayıp aralık ayında biter.

anlıcagınız linnes tam sezon oynayarak (41 maç) bize geldi, normalde tatile cıkması gerekiyordu.

adamın kafası allak pullak olmustur. neticede insan..

umarım linnes bu sezon oynayacagı futbolla beni yanıltır zira sabrinin son halini gördükten sonra ürpertiye kapıldım adeta :D

Gol'de Linnes'i suclu bulan net futboldan anlamiyordur. Defansif acindan eksikleri olsa da gol'de yapacagi birsey yok. Rakip oyuncu ölücü noktaya iyi pas atti gol oldu. Her bek bu paslari yiyor, hangi seviye de olursa olsun.

Olacak iş değil defansif anlamda bu kadar kötü olmasına inanamıyorum. Adam da tüm şartlar var sağ bek için ama ne top karşılayabiliyor ne de bire bir de top alabiliyor. Her feyk de yenmez be kardeşim. Az yere sağlam bas. Oyunda yaptığı en iyi iş; eğer bindirdiğinde top ona gelirse ceza sahası içine "Direk Asist" yapıyor. Onu çok iyi yapıyor, bu kalitede ama defansı bu kadar leş arkasını kollayamayan adam görmedim ben, inşallah kısa zamanda düzelir.

Son düzenleme:
Golde orta sahada avellerin daha fazla suçu var. Hala nötürüm. Hücumda iyi işler yapiyor. Sezon içinde göreceğiz. Sabri denen dana oynamazsa tabi.

Devamli oynasin bir şans verilsin. Olmazsa elden çikartabiliriz bunu.

Oyuna girdiğinden beri iyi işler yaptı ama ne yazık ki yediğimiz golde hatası vardı.Ben yine de Linnes'e güveniyorum.Üzerinde sabredilmesi gereken oyuncu.

Ulan güzel orta yapan pas veren adamsın defans yapmak daha kolay öğrenilecek bir şey değil mi? Çalış lan.

Gol de kendisini direk hatalı bulmuyorum ama golden önce de arkasına 3 tane top attılar hepsi geçti. Bunların birini karşılasa falan eyvallah defansif aksiyon gördük diyeceğim ama yok. Adam sanki kaçak dövüşüyor. Benim isyanım bu yetenekte olup da defansif aksiyon yapamamasına.

Defansif yönü zayıf bir oyuncu.Yer tutuşlarında arkaya çok adam kaçırıyor.Hücümda bruma ve sinanla iyi varyasyonlara girecektir fakat savunma açısından sıkıntı büyük.

son 10 senedir sağ bek transferlerini sabri yapıyor deseler inanırım o derece yani.
veysel , tarık , şimdi de linnes.
yav arkadaş biri de mi tutmaz ?..
denayer stoperdi diye gözden kaçmış demek yoksa sağ bek yeteneği oldugu bilinseymiş onu da almazlardı :crushed:

Sag bek lanetli abi. Sabri artik ne etti ise gelen adam tutmuyor. Bir Eboue tuttu son 10 senede o da ilk 1-1,5 senesinden sonra bozdu iyice.

Dedik linnes kalıcaksa sabri oynar diye oraya cavanda gibi atletic direk formaya çökücek adam lazım

o kadar da kötü degil ya

Denayer linnes ve türevlerini sağ bek diye donunda sallar..Umarım denayeri kiralarız tekrar en azından defansif olarak taş gibi

Geri
Üst Alt