GSCimbom
#14 Martin Linnes
Uğur İz

#14 Martin Linnes Sayfa 32

Uğur İz ·

Cevap
4,8K
Okunma
241,8K
Sayfa
32/242
22 sene futbol oynadim, bunun bir kismi Leverkusen ile gencler 2. Bundesliga.. Leverkusen o zamanlarin en iyi alt yapilarindan.. Anlamiyorsam torpillik diyelim ozm bu ise.

Sen git Sabri'yi izlemeye devam et.

Tekrarliyorum: Linnes'in ilk macindan sonra defansi iyi degil diyen de benim burada. Yorumlar mevcut, git geriye oku.

Sabri'de 15-20 senedir oynuyor ama anladığı söylenemez.Her futbol oynayan futboldan anlayacak diye bir şey yok.

-Tapatalk-

Bende Münih alt yapısında oynadım.Hakanın takımıyla çok karşılaştım.Hakan Delikanlı diye bir türk duymadım.O zaman forumdaki adı Hakan Delikanli değil o zaman.

Alinmadan once Rhijn daha dengeli bizim icin daha uygun, bu arkadasin savunmasi yetersiz dediydim. Yine de ligde Sabri-Linnes ya da Semih, gelirse Denayer ile bir sekilde sag tarafta idare ederiz. Lider vasifli stoper + geliyor denilen Leiva ile Linnes/Sabrinin aciklari kapatilir.

YAK Gel bildiğin NE VARSA...

trabzonspor-luis-cavandaya-ne-kadar-bonservis-odeyecek.jpg

Çok beklentim vardı bu çocuktan ama defansif olarak tariktan çok farkı yok
Tarık vurdum duymaz paso sırıtıyor tabi o kadar feci değil.

Meuiner in alınmaması büyük hata

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Bundesliga 2'de oynadığına göre transfermarkt'ta profilinin olması lazım.Bölgesel ligdeki oyuncuların bile var.Adını arattım bulamadım.
O dönem oynayanlarin nerdeyse hic dogru dürüst profili yok, bugün bile bir cogun profili yok. Bilemiyorum TM ne kadar profile sahip.

Bundesliga 2 ve gencler Bundesliga 2 yi karistirmamak gerekir bir kere. Profili olmayan takimlar bile cikip düsüyor yanilmiyorsam. O zamanlar öyledi.

O dönem oynayanlarin nerdeyse hic dogru dürüst profili yok, bugün bile bir cogun profili yok. Bilemiyorum TM ne kadar profile sahip.

Bundesliga 2 ve gencler Bundesliga 2 yi karistirmamak gerekir bir kere. Profili olmayan takimlar bile cikip düsüyor yanilmiyorsam. O zamanlar öyledi.

Hangi yıllar arasında oynadın?

Geri
Üst Alt