#14 Martin Linnes

22 sene futbol oynadim, bunun bir kismi Leverkusen ile gencler 2. Bundesliga.. Leverkusen o zamanlarin en iyi alt yapilarindan.. Anlamiyorsam torpillik diyelim ozm bu ise.

Sen git Sabri'yi izlemeye devam et.

Tekrarliyorum: Linnes'in ilk macindan sonra defansi iyi degil diyen de benim burada. Yorumlar mevcut, git geriye oku.

Sabri'de 15-20 senedir oynuyor ama anladığı söylenemez.Her futbol oynayan futboldan anlayacak diye bir şey yok.

-Tapatalk-

Sabriden iyi falan degil. Kimse kusura bakmasın. Şu an Sabri bu arkadaşdan gayet iyi.

Çalım yemekten yayık ayranı oldu la çocuk.

linnes lig maclarinda acilacak, lige yeterli zaten.
sürekli oynarsa alisir az durun.

daha kredisi var bende...linnese gelene kadar 15 oyuncu silerim.

Bende Münih alt yapısında oynadım.Hakanın takımıyla çok karşılaştım.Hakan Delikanlı diye bir türk duymadım.O zaman forumdaki adı Hakan Delikanli değil o zaman.

Benim tanıdığım alt yapılı leverkusenli Samed Yeşil vardı yaw.Çok yakın kardeşimdi kendisi.

Heyt be Hakanda Almancıymış ama gerçek adını bulmamız lazım.Öyle bir bırakan futbolcu görmedim ben.

Alinmadan once Rhijn daha dengeli bizim icin daha uygun, bu arkadasin savunmasi yetersiz dediydim. Yine de ligde Sabri-Linnes ya da Semih, gelirse Denayer ile bir sekilde sag tarafta idare ederiz. Lider vasifli stoper + geliyor denilen Leiva ile Linnes/Sabrinin aciklari kapatilir.

YAK Gel bildiğin NE VARSA...

trabzonspor-luis-cavandaya-ne-kadar-bonservis-odeyecek.jpg

Çok beklentim vardı bu çocuktan ama defansif olarak tariktan çok farkı yok
Tarık vurdum duymaz paso sırıtıyor tabi o kadar feci değil.

Meuiner in alınmaması büyük hata

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Bundesliga 2'de oynadığına göre transfermarkt'ta profilinin olması lazım.Bölgesel ligdeki oyuncuların bile var.Adını arattım bulamadım.
O dönem oynayanlarin nerdeyse hic dogru dürüst profili yok, bugün bile bir cogun profili yok. Bilemiyorum TM ne kadar profile sahip.

Bundesliga 2 ve gencler Bundesliga 2 yi karistirmamak gerekir bir kere. Profili olmayan takimlar bile cikip düsüyor yanilmiyorsam. O zamanlar öyledi.

O dönem oynayanlarin nerdeyse hic dogru dürüst profili yok, bugün bile bir cogun profili yok. Bilemiyorum TM ne kadar profile sahip.

Bundesliga 2 ve gencler Bundesliga 2 yi karistirmamak gerekir bir kere. Profili olmayan takimlar bile cikip düsüyor yanilmiyorsam. O zamanlar öyledi.

Hangi yıllar arasında oynadın?

Geri
Üst Alt