#14 Martin Linnes

Önümüzdeki maç oynatmazsa bişey olup gitsin o rikeke.

adam hala ısrarla sabriyi oynatıyor ulan kara büyü mü yapıyor bu adam gelen hocalara

cok iyi oyuncu mental problemleri var bunuda düzeltmek hocanin isi ama kendi morelini düzeltemiyorki oyuncunun morelini düzeltsin.

Bek gibi bek. Orta acan bekimiz var lan ve biz haftalardir beyinsiz sabri, cavanda izliyoruz. Su cocugu harcamaya calisanlar uansin.

Cok iyi oynamasinin sebebi turkiyede sag acik eksikligi bence. Sag bekte ayni performansi veremez diye dusunuyorum. Solda iyi, caroleyi de sagbeke koyduk mu mis. Sabri kadar oynar en azindan

iyidir kötü bu ayrı konu eleştiridebiliriz de sabri denen kan emici kene kadar şansı haketmiyormu bu çocuk sabrinin yaptıgı neyi yapamıyor sanki

Benim Norveçli gardaşıma ilk 11de yer vermiyorlar :grief: Allah onların bin belasını versin. şu adamı 30 dk da harcayanların da. Kadrodaki en iyi bek ama düzgün forma şansı bulamıyor. bulduğunda da solbek oynatıyorlar.

Ulan bu adamdan ümiliyim nolursun bozma kendini norveçli reis+ birazda fizik çalış

Cok iyi oynamasinin sebebi turkiyede sag acik eksikligi bence. Sag bekte ayni performansi veremez diye dusunuyorum. Solda iyi, caroleyi de sagbeke koyduk mu mis. Sabri kadar oynar en azindan
Verebilir. Ama adam gibi takim savunmasi uyuglayan takimda verir.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Verebilir. Ama adam gibi takim savunmasi uyuglayan takimda verir.

Ekstra olarak sneijder solu rahatlatiyor. Baksana bruma yasin sneijder sodan deliyoruz hep.
Ben solbekte cok begendim valla topu kaptirdiginda hizli geri donup birkac kere aldi carolede goremedigimiz seyler bunlar.
Caroleyi bi mac sagda denemek lazim dedigim gibi sabri kadar performans gosterir en azindan. Bakarsin bekleri cozeriz boylece.

Ekstra olarak sneijder solu rahatlatiyor. Baksana bruma yasin sneijder sodan deliyoruz hep.
Ben solbekte cok begendim valla topu kaptirdiginda hizli geri donup birkac kere aldi carolede goremedigimiz seyler bunlar.
Caroleyi bi mac sagda denemek lazim dedigim gibi sabri kadar performans gosterir en azindan. Bakarsin bekleri cozeriz boylece.
Maceraya gerek yok bence. Carole sol bek, Linnes sağ bek.

Hatalar ikisi de yapacak cünkü takim olarak defans fln yapamiyoruz. Ama yapsalar bile Sabri den fln cok daha iyi tercihler.

Macerayi sabriyle yasiyoruz zaten. Ligin basindan beri koridor yapti kanadi kesilebiliyor mu hayir. Taraftarinda yonetiminde gozunde iki kurus degeri olmayan oyuncu linnes. Tek hatada yine cocugu cig cig yerler. Deli ibrahimler ayi umitlerin iz biraktigi pozisyon. Linnes her turlu oynar oynamali.
Linnes sistem takiminda oynar katiliyorum ama bizimkiler 2 macta kic bas ayri oynama moduna giriyolar.
Alternatifsiz caroleye yerin garanti degil mesajini vermeliyiz

Bunun da savunması yok. En fazla yedek oyuncu olarak kalır, kalmalı bizde.

Bundan acayip bir 4-3-3 sağ iç ortasahası olur varya ilk geldiği zamanlar 1-2 kere orta saha olarak kullandı denizli çokda iyi oynamıştı

Sneijder-Linnes
-----Tolga------

Denenmesi lazım bence

Sabri yerine 1 maç denemeliyiz kendisini.

Carole'den daha iyi pas istasyonu olabiliyor. Sabri 2-3 maçtır berbat durumda.

Geri
Üst Alt