#14 Martin Linnes

Carole sol, Linnes sağ bek olarak oynamalı.

Linnes sağ bek olarak iş yapmazsa sağ kanat da denemeliyiz. Daha defansif olduğu için Sabri oynarsa o kadar fark etmez.

Carole sol, Linnes sağ bek olarak oynamalı.

Linnes sağ bek olarak iş yapmazsa sağ kanat da denemeliyiz. Daha defansif olduğu için Sabri oynarsa o kadar fark etmez.

Evet, Linnes sağ önde de oynayabilir. Sağ bekte Semih de oynayabilir bence, Mancini döneminde iyi oynamıştı. Riekerink de oynatmıştı, fena değildi.

Cavanda 10 tane x eder... Hazir olmadan oynadigi iki üc macdan süpürüldü adam. Cavanda daha 24 yasinda ve cok yetenekli, hala cagriyorlar bir umut olarak Belcika Milli takimina. Türkiye Milli takiminda 6-7 senedir olmayan, her mac bok gibi performans sergileyen, saclari beyazlanmis x tercih ediliyor Galatasaray´da.

Linnes, Hamit, Semih, Tolga oynar, ama x oynamaz. Cikarin bu cibani artik takimdan.

Son düzenleme:
Bu adam ne etti de Riekerink'i bu kadar çıldırttı merak ettim, kaç haftadır formaya hasret.

Balta çıkıp Riekerink'e Sol Bek konusunda zayıfladım demeseymiş gene forma giyemeyecekmiş.

Sabri'ye tahammül ediyorsun da bu adama mı edemiyorsun anlamadım ki?

4-4-2 sağına cuk oturur 4-2-3-1 düzenindede oynar sağ önde. Hem önde defansif meziyetli koşacak topçu olur şınoyu bile etkiler bu.

Son düzenleme:
benım patronum bana ıskence ediyo,riekerink de linnese.bakalım kıymetimiz ne zaman bilinecek linnes...

Cavanda 10 tane x eder... Hazir olmadan oynadigi iki üc macdan süpürüldü adam. Cavanda daha 24 yasinda ve cok yetenekli, hala cagriyorlar bir umut olarak Belcika Milli takimina. Türkiye Milli takiminda 6-7 senedir olmayan, her mac bok gibi performans sergileyen, saclari beyazlanmis x tercih ediliyor Galatasaray´da.

Linnes, Hamit, Semih, Tolga oynar, ama x oynamaz. Cikarin bu cibani artik takimdan.

Sonra 2-3 maç iyi oynayinca dünyanın en iyi sağ beki ilan edilir aynı şahıslar tarafından

Eldeki en iyi sag bek... Benim sag bek siralamam soyle:

1- Linnes
2- Sabri
3 - Cavanda

Defans hatti boyle olmali bundan sonra:

Carole - Hakan - Serdar - Linnes

Dün oynamayacak ne yapmış olabilirsin acaba...Yazık bu adam takımın en hazır en iyi sağ beki ama oynatılmıyo..Kıytırık kupa maçında iki adam kaçırdı diye bi ömür kin besleyecek heralde jor ve yönetim

Geri
Üst Alt