#14 Martin Linnes

Linnes kardeşim senin yerinde olsam altyapı hocamı bulur ve sen ne mal adammışsın da beni sağ beke koymuşsun diye şamarlarım.

Bu adami ben hala cözemedim.

Defansif yönünü güclendirse tam Lahm gibi sag ayakli solbek olacak tipte bir adam.

Bu sezon 5 asisti var, hepsini de sol bekte yapti. Bu adamin sag bek ile uzaktan yakindan alakasi yok, solda bir haller oluyor buna bir degisik oluyor.

Bu adami ben hala cözemedim.

Defansif yönünü güclendirse tam Lahm gibi sag ayakli solbek olacak tipte bir adam.

Bu sezon 5 asisti var, hepsini de sol bekte yapti. Bu adamin sag bek ile uzaktan yakindan alakasi yok, solda bir haller oluyor buna bir degisik oluyor.

Zeki oyuncu , oyun görüşü de iyi , kendine de bakıyor. Arkasında durmak lazım.

Kademesini boş bırakmazsa iyi olacak. Ama bunun payı stoperlerimizde de az değil.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Carole'e göre artısı, hücumda zorluyor ileriyi hep. Carole soldan genelde alakasız bir orta yapıp bir halta yaratmıyor.
Linnes'in defansif yönü idare eder seviyede ki bu bizim için yeterli değil ama Carole yerine tercih edilir solda.

Class..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oynadığı maçlarda takıma katkı sağladığı ve taraftarın beğendiği bir isim olduğu için muhtemelen gönderilecek ve yeri Tarik'a emanet edilecektir.

Super değil ama Carole dan daha iyi olduğu kesin. İyi teklif varsa Carole ile beraber satılabilir, yoksa da gelecek senenin kadrosunda ancak yedek olur.

Hani elinde Telles-Eboue gibi 2 bek vardır dersinki Linnes bu adamların seviyesinde değil yedek kalsın

Ama elimizdeki bekler Sarbi-Cavanda-Carole bu adamlar varken Linnes'in bu yıl bu kadar yedek kalması hakarettir resmen

Tek başına idmana çıkmış bugün Florya'da . Sağda solda hatta önde bile oynar sesi çıkmaz lobi yapmaz müthiş profesyonel.

Herkes den önce gelip çalışmaya başlaması Prekazi'yi hatırlattı. İnşallah takımda kalmaya devam eder daha çok şans verilir ve uzun yıllar burada oynar.

Bu maliyete sağ bek olsun sol bek olsun oynayan iyi bir takım havası içerisinde çok iş yapacak oyuncu.

Minimum bek rotasyonunda çatır çatır iş yapacak oyuncu ; kalmalı , dikiş tutturursa bir anda sağ yada sol bekte ilk alternatif bile olabilir , profesyonel bir isim.

fiziksel olarak çok çalışması lazım kuzeyli olmasına rağmen zayıf bir oyuncu temposunu arttırmalı enazından

Geri
Üst Alt