GSCimbom
#14 Martin Linnes
Uğur İz

#14 Martin Linnes Sayfa 64

Uğur İz ·

Cevap
4,8K
Okunma
242K
Sayfa
64/242
Bu adami ben hala cözemedim.

Defansif yönünü güclendirse tam Lahm gibi sag ayakli solbek olacak tipte bir adam.

Bu sezon 5 asisti var, hepsini de sol bekte yapti. Bu adamin sag bek ile uzaktan yakindan alakasi yok, solda bir haller oluyor buna bir degisik oluyor.

Bu adami ben hala cözemedim.

Defansif yönünü güclendirse tam Lahm gibi sag ayakli solbek olacak tipte bir adam.

Bu sezon 5 asisti var, hepsini de sol bekte yapti. Bu adamin sag bek ile uzaktan yakindan alakasi yok, solda bir haller oluyor buna bir degisik oluyor.

Zeki oyuncu , oyun görüşü de iyi , kendine de bakıyor. Arkasında durmak lazım.

Carole'e göre artısı, hücumda zorluyor ileriyi hep. Carole soldan genelde alakasız bir orta yapıp bir halta yaratmıyor.
Linnes'in defansif yönü idare eder seviyede ki bu bizim için yeterli değil ama Carole yerine tercih edilir solda.

Oynadığı maçlarda takıma katkı sağladığı ve taraftarın beğendiği bir isim olduğu için muhtemelen gönderilecek ve yeri Tarik'a emanet edilecektir.

Hani elinde Telles-Eboue gibi 2 bek vardır dersinki Linnes bu adamların seviyesinde değil yedek kalsın

Ama elimizdeki bekler Sarbi-Cavanda-Carole bu adamlar varken Linnes'in bu yıl bu kadar yedek kalması hakarettir resmen

Tek başına idmana çıkmış bugün Florya'da . Sağda solda hatta önde bile oynar sesi çıkmaz lobi yapmaz müthiş profesyonel.

Herkes den önce gelip çalışmaya başlaması Prekazi'yi hatırlattı. İnşallah takımda kalmaya devam eder daha çok şans verilir ve uzun yıllar burada oynar.

Bu maliyete sağ bek olsun sol bek olsun oynayan iyi bir takım havası içerisinde çok iş yapacak oyuncu.

Minimum bek rotasyonunda çatır çatır iş yapacak oyuncu ; kalmalı , dikiş tutturursa bir anda sağ yada sol bekte ilk alternatif bile olabilir , profesyonel bir isim.

Geri
Üst Alt