#14 Martin Linnes

Denayer ile benzetiyorum ikisini. İyi niyetliler ama kalite olarak yetersizler. Mevcut kadroda iyi birer joker olabilirler, daha fazlasını beklersek hata ederiz.

linnes oynasın diye kıçını yırtanlar şimdi ne diyor yemin ederim ben bu kadar iki yüzlü insan topluluğunu başka bir yerde görmedim.
bu forum ibretlik bir yer aslında

linnes oynasın diye kıçını yırtanlar şimdi ne diyor yemin ederim ben bu kadar iki yüzlü insan topluluğunu başka bir yerde görmedim.
bu forum ibretlik bir yer aslında

insanlar linnesten marcelo performansı beklemiyor. latodan bir tık iyi olsun yeter. ki linnes latodan fazlasıyla iyi. kötü oyuncu ama elde olanın en iyisi.

yasin daha iyiydi son 25 dk solbekte.ama sorun şurda..linnes üst üste maç oynarken neden kesilir...hata yaparsa yapsın bırak,oyuncuya güven.oyuncuyu kaybetme...

insanlar linnesten marcelo performansı beklemiyor. latodan bir tık iyi olsun yeter. ki linnes latodan fazlasıyla iyi. kötü oyuncu ama elde olanın en iyisi.

bunu biz biliyoruz ama bu iki yüzlülük neden.
tudor'a sövüyorlar her maç öncesi linnes 11 değil diye. adam 11 oynayınca çöp çöp diye yazıyorlar. arkadaşım bunun sebebi ne buradaki çoğu kişi de sözde 30+ üzeri ama önüne gelen 14 yaşındaki ergen gibi

bunu biz biliyoruz ama bu iki yüzlülük neden.
tudor'a sövüyorlar her maç öncesi linnes 11 değil diye. adam 11 oynayınca çöp çöp diye yazıyorlar. arkadaşım bunun sebebi ne buradaki çoğu kişi de sözde 30+ üzeri ama önüne gelen 14 yaşındaki ergen gibi

tudora bende sövüyorum her maç. fark atıpta kazansak geriden gelipte kazansak sövüyorum. ama linnes iyi giderken kesip birden latoyu oynatıyor. sonra lato sakatlanınca elde linnes varken tutup denayeri solbek oynatıyor filan. insanlar buna kızıyor.

çöp yazanları dikkate alma. linnes takım oyuncusu. takım iyiyse sırıtmaz ama takım kötüyse ben burdayım diye bas bas bağırır.

As takıma kaliteli bir sol bek transfer edip Lato'yu gönder. Linnes yedeklesin iki beki de. Denayer de stoperden ziyade bek gibi zaten. Kısa vadeli en temiz seçenek. Tarık vs. dövülerek postalanmalı kulüpten.

oynamadığı zaman kıyamet koparılan Linnes işte.

Şu maçta hiç kimseye bişey diyemezsin.Zaten malatya sürekli geliyor illa ki gol atacak belli yani bunu görmeyen kördür.Takımda teknik taktik hiçbir şey yok.Saldım çayıra mevlam kayıra ne defans yapıyorlar ne hücum ikisini bir arada zaten yapamıyoruz.

Topu bu kadar kötü kullanan bir futbolcu bizim takımda oynayamaz. Lato da kötü Linnes de. Aralarındaki tek fark yaşları.

Geri
Üst Alt