#14 Martin Linnes

Bir daha bu çöpü oynatmadı diye herhangi bir teknik direktöre tepki gösteren fenerli olsun.

Kendisi sıradan bir oyuncu Denayer gibi 2.lig ayarında birisi en fazla kupada oynarlar

Latov kötü derken bu ondan da kötü oynuyor ikisi de umarım en yakın zaman da bavullarını toplayıp giderler

Linnes mi sorun? Linnes takım ile oynayan bir oyuncu, bu kadar, bundan fazlası yok. Bugün sahaya takım çıktı da ben mi kaçırdım? İki tane el bombası stoper ile üçlü oynayıp, bu adamı sol tarafda tek başına oynatmak bu adamın suçu mu? Bugüne kadar doğru oynayan, oynatılan takımda başımızı ağrıttı mı? Biraz daha geriye gidelim, tek bir oyuncuya konsantre olup doğru düzgün bir alternatif üretemeyen bir yönetim varken, takım oyuncusu olan, takım doğru oynatıldığında görevini yerine getiren Linnes mi suçlu?

Son düzenleme:
Linnes mi sorun? Linnes takım ile oynayan bir oyuncu, bu kadar, bundan fazlası yok. Bugün sahaya takım çıktı da ben mi kaçırdım? İki tane el bombası stoper ile üçlü oynayıp, bu adamı sol tarafda tek başına oynatmak bu adamın suçu mu? Bugüne kadar doğru oynayan, oynatılan takımda başımızı ağrıttı mı? Biraz daha geriye gidelim, tek bir oyuncuya konsantre olup doğru düzgün bir alternatif üretemeyen bir yönetim varken, takım oyuncusu olan, takım doğru oynatıldığında görevini yerine getiren Linnes mi suçlu?

:005:

Sadece iyi niyetli olmak yetmiyor,FElipe luis hayırlı olsun

Profesyonel bir futbolcu ilk golde çevre kontrolünü yapıp o golü attırmaz müdahale ederdi. Bak profesyonel bir futbolcu diyorum iyi futbolcu kısmına girmedim daha

Cidden rezalet oyuncu ya. Max oynayabileceği takım Osmanlı, Karabük falan. Çok yeteneksiz oyuncu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başkan yok
Başkan yardımcısı yok
Yönetim yok
Sportif direktör yok
Hoca yok
Yardımcı hoca yok
Kaleci ant yok

sol bek yokmuş çok mu ?

gerçekleri kombo olarak vurdun, critical vurdun, üstüne fatality yaptın, flawless victory oldu.

ağlanacak halimize gülümsüyormuşuz da haberimiz yokmuş. Külübe büyük rakı alalım da bari külüp büyüksüz kalmasın...

İyi oynayınca kimse yazmıyor la heralde, herifi izlerken yoruldum ilk yarı.

Sağda olmuyo solda olması lazım bu adamın,feguli tek vaşına bişey yapar sol hiç işlemiyo

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tudor denen manyak çok haksızlık yaptı buna bu sezon.

Ilk haftalarda en formda adamlardan biriydi sonra birden kesmeye başladı gerizekalı

sent via GSC

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt