#14 Martin Linnes

Mariano seviyesinde sağ bek öyle mi

Evet

Yedek kulube guclendirilmeli

Eger sampiyon olup sampiyonlar liginde basarili olmayi hedefliyorsak kadrodaki alternatif oyuncular da iyi olmali

Donk
Lato
Linnes
Denayer

Bu oyuncular ilk 11 oyuncusu olmayi birak, iyi alternatif bile degiller bana gore. Bosa yabanci kontenjani dolduruyorlar

Futbolculara verilen, Fatih Terim ayarına bayılıyorum.

Sadece linnes için değil,tüm oyuncular için geçerli bu.

İyiki geldin imparator.İyiki geldin.

Tempolu ama fiziği berbat.. Sadece görünüş olarak da değil mücadelelerde de çok aciz kalıyor..Mesela badou da incecik ama güçlü.. Yedek olarak iyi bir alternatif

yetersiz, postalanmali

sens sonu da yetenkli türk yedek bulsunlar ya da saglam yabnaci alsinlar

Bence Terim linnes'ten memnun , kadroda tutacaktır.

Linnesi göndermek zaten dünyanın en gerzekçe işi olur. Sesi soluğu çıkmaz olay çıkarmaz disiplinli ihtiyaç anında minimum 3 mevkiyi TR ligi için yedekler ve maaşıda takımdakilerin en azlarından. +3 için en ideal oyuncu profili.

bunun maksimumu bu kadar zaten. Jonas Svensson var vatandaşı, bence Linnes'den daha iyi sağbek. Milli takımda zaten Linnes değil Svennson oynuyor.

Linnes yerine onu alsak, sola da Bremen'den İsveç'li Augustinnson alınsa çok iyi kuzeyli beklerimiz olur.

adam ilk kez 4lu savunmada sag bekte oynadi, cokta guzel oynadi.

Hem ofansif hem defansif adam 90dk boyunca gitti geldi.

Yok yedek yok soyle, birakinda Mariano ve Linnes performanslariyla hak etsin sag bek pozisyonunu.

Yabancı sınırı değişmediği sürece en mantıklı yedek mariano&linnes iyi rotasyon olur

Fizik gūcü çok zayıf, ikili mücadelelerde uçup gidiyor. Tekniği de çok iyi değil. Yedek olarak bile yetersiz şampiyonluk için.

Ama ne yalan söylim, hayal kırıklığına uğradım, daha iyisini yapar diye düşünüyordum.

Şampiyonlar Ligi'nde elek ederler. Ceza durumunda bile oynasa.

İyi degil bi sonra ki macta sovülür

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt