- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Sol bek şart oldu artık. Bu arkadaşında Latodan hicbir artısı yok.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Linnes mi sorun? Linnes takım ile oynayan bir oyuncu, bu kadar, bundan fazlası yok. Bugün sahaya takım çıktı da ben mi kaçırdım? İki tane el bombası stoper ile üçlü oynayıp, bu adamı sol tarafda tek başına oynatmak bu adamın suçu mu? Bugüne kadar doğru oynayan, oynatılan takımda başımızı ağrıttı mı? Biraz daha geriye gidelim, tek bir oyuncuya konsantre olup doğru düzgün bir alternatif üretemeyen bir yönetim varken, takım oyuncusu olan, takım doğru oynatıldığında görevini yerine getiren Linnes mi suçlu?
Linnes mi sorun? Linnes takım ile oynayan bir oyuncu, bu kadar, bundan fazlası yok. Bugün sahaya takım çıktı da ben mi kaçırdım? İki tane el bombası stoper ile üçlü oynayıp, bu adamı sol tarafda tek başına oynatmak bu adamın suçu mu? Bugüne kadar doğru oynayan, oynatılan takımda başımızı ağrıttı mı? Biraz daha geriye gidelim, tek bir oyuncuya konsantre olup doğru düzgün bir alternatif üretemeyen bir yönetim varken, takım oyuncusu olan, takım doğru oynatıldığında görevini yerine getiren Linnes mi suçlu?
Her hafta dikkat edin tehlikeli pozisyonların hepsi sol bekten geliyor bizim. Götüremiyor açık ve net.
sol bekimiz yok
Kapat, kapat, gidelim kapat.Başkan yok
Başkan yardımcısı yok
Yönetim yok
Sportif direktör yok
Hoca yok
Yardımcı hoca yok
Kaleci ant yok
sol bek yokmuş çok mu ?
Başkan yok
Başkan yardımcısı yok
Yönetim yok