#14 Martin Linnes

ileri geri iyi calisti. yedigimiz golde eksi puani kapti ama.
Renktaşım o pozisyon kolay değil, pas hatası yapılmış, Eto'o topu araya bıraktı ve karşında ki adam çok süratli. Koşu mücadelesine girmesi daha doğru olurdu ama araya atılan pas yüzünden gerisinde kaldığı Fofana'yı yakalaya bilir miydi bilmiyorum doğrusu.

Yalnız fofona sadece linnesin değil önüne çıkan herkesi çoğu kez geçti, hücum olarak da iyiydi

Feghouli orta kesmeye giderken orta kafasına çarpmasın diye şınav pozisyonu aldığı an ilginçti. :DD

nagatomo dan eksik oynamadı ama bu forumdakilere bakarsan o sahanın en iyisiydi linnes en kötüsüydü

Yav bu çocuk oynar bu ligde ama oynatılmıyor ilginç

konya ile 2-2 biten maçta da bunun arkasına atılan toplar sıkıntı olmuş
zor maçlarda rakipler buradan yokılayacaktır
önlem alınması gerekiyor

pozisyonlara bakın bir önceki maçta
bir pozisyonda 5 kişinin arasından geçiyor top ve yüzde yüz gollük pozisyona dönüşüyor
linnesin defansif yönü çok zayıf kalıyor
o pozisyonda da kesemiyor

Yasin yetersizinin yerine sol açıkta değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Hücumda ciddi çok iyi ama defansta sıkıntılı biraz, gerçi bu takım defansıyla da alakalı da neyse. Bi de bek oynamak zor gerçekten hep deparlı oynuyorsun, rakibin hızlı adamlarına karşı yıpranıyorsun sürekli. Bence açıkta değerlendirilmeli çok bariz.

hareketlilkten marianodan iyi ama defansa güven vermiyor iste.
gerci marianoda kac mactir yerin dibinde.

gülmekten patladim :asd22:
parasini alamadigi icin acliktan yere yikildi :asd22:

sakin kalır,heycanını kontrol ederse savunmada pek sıkıntı yasamaz,yaşatmaz.lakin ön taraf için çok iyi bi alternatif.hem sag kanatta hem sol kanatta yardırabilecek biri.çalım yeteneği de var.dikine güzel gidiyo gerçekten.yasin sezon sonu defolabilir.linnes ondan bin kat iyi.

Son 2 maçtır fazla mı iyi oynuyor, uzun süre pek oynamadığı için bana mı öyle geliyor çözemedim :confused:

norveçliler futboldan anlamıyor galiba çok rahat forvet arkası veya önde açık olarak oynarmış linnes norveç geçmişinde. Hangi akla hizmet beke yönlendirmişler? sanki yetenek fışkırıyorda norveçten senin yeteneğin az beke geç demişler..:red:

Geri
Üst Alt