#14 Martin Linnes

Iyi guzel bindiriyorsun da, insan hic mi adrese teslim orta vermez?

Maç içinde spiker sürekli adını söylüyor,1 tane olumlu hareketi yok nasıl oluyor anlamadım.

Orta sayısı var mı arkadaşlar sizde. Bence Linnes'in 7-8 tane ortası var. Hiç biri de olumlu olmadı. Mariano'nun zamanı geldi

Bu adamdan ni halt olmaz bal yapmayan arı ortaları rezalet.Ostersund maçında spiker bile buna katlanamamıştı.Elinde mariano varsa oynar nokta.Umarım terim eboue gibi marianoyıda bitirmez

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kötü denemez ama Mariano gibi maç kurtaran bekin varken 11'de adı bile geçmemeli,tamam Mariano formsuz ama iç saha maçında kesersin Linnes'i oynatır göz dağını verirsin,zaten deplasmanda tıkanıyoz Linnes'le olmaz bu iş kendi sahan ayrı deplasman ayrı

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence gayet etkili oynadı ,bugünki sonuçta ona suç bulana kadar suçlancak çok adam vardı takımda...

Bence elestirildigi kadar kötü degildi, Mariano da zaten cok formsuzdu son maclarinda.

Bu konuda hocaya kizmam.

Ilk yari iyi, ikinci yari fena degil.
Rodriguez konusunda yazdigim gibi, bugün bütün takim kolay yolu sececeklerine hep zor yolu sectiler.

Kötü bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum ama Mariano varsa Mariano oynamalı bu kadar basit.

adamlar ciddi önlem alıp çıktı bize karşı,çakılı oynadılar ilk yarıyı.bu önlemleri kıracak fırsatlar geldi elimize ,kıramadık atamadık golleri.zaten düşüyoruz maçların belli dakikalarında o dakikalarda da verdik maçı.

suçlanacak kimse yok

feguli yedege,mariano-linnes pls..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oynayınca niye oynuyor ya dedirten oynamayınca neden yok ya dedirten bir adam,tuhaf

Oynadığında hiçbir ekstrası olmayan 3.tercihe kalmaktansa 2.tercihde kendisi sürülsün sahaya diye bi düşünce hakim olduğu için olabilir mi ?

Bilemiyorum Linnes hakkındaki genel kanı kesinlikle yazdığım şekilde,Kötü bir maç oynasak bir şekilde Linnes olmalı orta sahada bile olabilir tarzı yorumları görüyorum oynayıncada niye var modunda takılıyor millet işte,Bence performansı iyi Marianodan kötü değil diyebilirim son dönemde ama formda bir Marianoyu Fb maçına kadar elde etmeliyiz.

Bilemiyorum Linnes hakkındaki genel kanı kesinlikle yazdığım şekilde,Kötü bir maç oynasak bir şekilde Linnes olmalı orta sahada bile olabilir tarzı yorumları görüyorum oynayıncada niye var modunda takılıyor millet işte,Bence performansı iyi Marianodan kötü değil diyebilirim son dönemde ama formda bir Marianoyu Fb maçına kadar elde etmeliyiz.

Orta saha oynamalı diyenler 2 maç sonra kendisine ilk sövecek kitle. Burayı çok baz alma kardeşim burası futbol cahili kaynıyor.

Geri
Üst Alt