#14 Martin Linnes

eli ayağı düzgün kapasitesi çerçevesinde kafası çalışan nadir oyunculardan

bence kontrat yenilemek lazım.

linnes acayip kalite bir herif değil ama ceza varken bedava oyuncular çok önemli.

bize temposu düşen mariano yerine as sağ bek olarak oynayacak birisi lazım. bunun haricinde linnes ile şu ana kadar olduğu gibi hem sağı hem solu yedeklemeye devam edebiliriz.

Bu adama hiç kizamiyorum..normalde bugün taç atarken yavaş davranmasına vakit geçirmesine içeri kestiği pozisyonda adam gibi kesmemesine az bindirmesine kızdım ama her haliyle düzgün karakterli iyiniyetli adam

5 yıl uzatın bu çocuk haram yemez ekmek adamı..
İşini sahiplenmiş insan..
Böyle sağ bek bulamayız..
Hatta böyle karakter bulamayız kolay kolay..

Sözleşme yenilemezsek İstanbul kulüpleri kapar ona göre

Sözleşme yenilemek için başka kulüple anlaşmasını bekliyor bizim kekolar şaka değil cidden böyle sonra çıkıp Linnes bizle sözleşme uzatmak istemedi diyecekler.

Sözleşme yenilemek için başka kulüple anlaşmasını bekliyor bizim kekolar şaka değil cidden böyle sonra çıkıp Linnes bizle sözleşme uzatmak istemedi diyecekler.

Oyuncu istemezse bizimkiler imzalayamaz ki. Ben Linnes'in bizle sözleşme imzalamak istemediğini düşünüyorum nedense.

750bin 1 milyon Euro arasında 2+1 yıllık sözleşme yapılması bence nokta atışı olur. Çok ciddi fark yaratmadıkları sürece defansif oyunculara Galatasaray gibi bir takımın 1 milyondan fazla vermemesi lazım.

Reis o ne pastı be gitti guzelim asist milimetrik ofsayt ile seviyiruz seni

Son maçlarda beğenmiyorum ben yine basit bir top kaybı yaptı yiyorduk

Son maçlarda beğenmiyorum ben yine basit bir top kaybı yaptı yiyorduk
Adam son 2 yılda sağ bekten çok sol bek oynadı sol ayağı iyi değil her gelen topta sağına almaya çalışıyor baya yadırgıyor o bölgeyi bugün de girdikten sonra bir kaç pozisyon yaşandı sol kanadimizda adamın sucu değil bu durum

Martin Linnes: ''Galatasaray'da kalmak istiyorum. Bunun gerçekleşmesini umuyorum. Bunu hak ediyor muyum yoksa etmiyor muyum sezon sonunda göreceğiz.''

Aylar önce demistim illa araya baska bir takimin girmesini ve böylece daha yüksek bir teklif sunmak zorunda kalmamizi bekliyorlar herhalde.

Uzatin lan su adamla Töre gibi Sener gibi mallarin pesinde kosacaginiza.

Bence şeneri alıp linnesi gönderecekler.

Bu adamı takımda tutmak isteseler çoktan anlaşılmıştı taraftarın en sevdiği oyunculardan şener haberleri felan tesadüf değil heralde hocada mariano yu oynatmaya başladı zaten garip teknik heyet beğenmiyor demekki fazla

Geri
Üst Alt