Yusuf Islam
Cezalı
- 24 Ağustos 2019
- 427
- 152
- 193
Geçiniz boş laf bunlar
Muğdat'da karakterliydi o da mı kalsaydı ?
muğdat yeteneksizdi, gelmesi hataydı ztn
ilk koşulu sağlamıyor yani, ikinci koşul hakkında da soru işaretlerim var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçiniz boş laf bunlar
Geçiniz boş laf bunlar
Neden zorluk çıkarmasın.Son gün git dediler diye düzenini hayatını değiştirmek zorunda mı adam?Temmuz,Ağustos gibi dersin seni düşünmüyoruz.Kabul etmezse laf söyleyebilirsin.Ama şu şartlarda gitmeyi kabul ediyorsa,takdir edilmeyi de hak ediyor kanımca.Kötü oyuncu,geliştiremedi kendini falan filan bunlar söylenebilir hakkında ama gül gibi çocuk,karakteri de güzel kendisi de.Niye iş bilmezlik oluyormuş
Bence asıl karakterli dediğimiz adam böyle durumda zorluk çıkarmaz.Adam İstanbul'da kalmak istenmesine karakter deniyor çok ilginç
Aga onceden haber verip gondermek istesek kabul edilebilirdi de son gun 2 tane yeni herif alip hadi takimdan ayril demek ayıp bir hareket biraz.Belhanda'nin bile basina gelmesini istemezdim sahsen.Bir de sozlesmesini yeni uzattik.Adam tum planlarini ona gore yapmistir
Neden zorluk çıkarmasın.Son gün git dediler diye düzenini hayatını değiştirmek zorunda mı adam?Temmuz,Ağustos gibi dersin seni düşünmüyoruz.Kabul etmezse laf söyleyebilirsin.Ama şu şartlarda gitmeyi kabul ediyorsa,takdir edilmeyi de hak ediyor kanımca.Kötü oyuncu,geliştiremedi kendini falan filan bunlar söylenebilir hakkında ama gül gibi çocuk,karakteri de güzel kendisi de.
Andone'nin yerine Cenk Tosun muhtemelen gündeme gelmistir ancak oyuncunun istememesi sebebiyle o plan suya düsmüstür. Mecburen bir yedek forvet olmaliydi ve bu da Andone veya X yabanci olacakti. Bu durumda yine kabak beklerden birine patlayacakti. Yapacak bir sey yok. Transferlerin hepsi dogru. Gitmek zorunda olan kusura bakmasin. Tabi sözlesme uzattigimiz adami yollamaya kalkmak ayip, o ayri konu. Nagatomo'yu yollardim ama ben sahsen.Transfer ettiğimiz futbolcuları transfer sezonunun hemen başında almaya kalksak, karşı kulüpler ya teklifleri dinlemeye bile tenezzül etmezlerdi, yahut iki katı filan fiyat çıkarırlardı...
Anlaşılıyor ki bizim yöneticiler hepsinin birden olumlu sonuçlanacağını tahmin etmediler ancak şartlar oluşunca da değerlendirdiler. Elbette Hocanın görüşleri doğrultusunda hareket etmişlerdir...
Lemina ve Andone' nin, Mariano-Linnes-Nagatomo' dan birinin feda edilmesi uğruna transfer edilmelerine karşı çıkan birini görmedim. Böyle bir tartışma konusu olmadığından hareketle yapalım yorumlarımızı...
yalnız linnesi değersizleştirmemek lazım çünkü sözleşme uzattık
madem yeteneği yetmiyordu da neden %50 zamn yaptık
bence naga gittikçe geriye gidiyor ve seneye bizimle olmayacak
kendisinden para kazanamayacağız
belki mükemmel olmaz ama hem maddi yönden artısı hem de performans olarak çok da farketmeyeceği için naga yerine linnes tutulmalı
Bal gibi de öyle.Niye iş bilmezlik oluyormuş
Bence asıl karakterli dediğimiz adam böyle durumda zorluk çıkarmaz.Adam İstanbul'da kalmak istenmesine karakter deniyor çok ilginç
Linnes uzun vadede bizi götüremez
Naga hücumsal anlamda ne kadar berbatsa defans anlamında bir o kadar iyi.Mariano kanadı zaten yeteri kadar açık veriyor,Linnes de oynarsa delik deşik oluruz
2 ay once sozlesme yeniledigin futbolcuya transferin son gunu sordugun gidermisin sorusuna verecegi yanita gore karakter sorgulanmaz. Evli cocugu olan bir adam. Once futbolcuna saygin olacak sonra anlayis bekliyeceksin.Şartlar öyle gerektirdi
Eğer burada Linnes'in karakteri övülüyorsa sorun da çıkarmaması gerekiyor bence.Ayrıca hiç bir yerde bulamayacağı sözleşmeyi kaptı kulüp fedakarlık yaptı zamanında sıra onda
Şartlar öyle gerektirdi
Eğer burada Linnes'in karakteri övülüyorsa sorun da çıkarmaması gerekiyor bence.Ayrıca hiç bir yerde bulamayacağı sözleşmeyi kaptı kulüp fedakarlık yaptı zamanında sıra onda
zannetmiyorum çok büyük farketmez naga baya geriledi
bence de uzun vadede götürmez ama seneye bonservis kazanacağımız adam sayısı da çok değil hele diagne gitmezse
linnes belki 3-4 getirir
adamı değersizleştirmeye gerek yok
naga askıya alınsın devre arasına kadar bakalım
Sampiyonluk mu smp ligimi konusuna gelTamamen zıt dusunuyorum seninle.
Avrupa'nin cogu yerinde transfer kapandi.Nereye gidecek bu saatten sonra?Gitmeyi kabul ederse overim ama kabul etmezse de hicbir sey demem.
Naga'yı değersizleştirmenin manası ne peki
Ligde oynadığımız bütün kritik maçlarda en iyi oyuncuları kitledi.Çok değil 3-4 ay önce Visca bebekli fotoları dönüyordu
Bir anda böyle düşüş olmaz.Naga zamanla açılan bir isim mesela ben geçen sene çok salladım ama son maçlarda o olmasa çok sıkıntı çekerdik
Uzun vadede düşünüyorum Linnes hem bu kadar maçı kaldıramaz hem de defansif anlamda yetersiz kalır benim görüşüm