#14 Martin Linnes

Paşayı hem Linnes hem Diagne transferlerindeki aç gözlülüğü hasebiyle iyi bir kaşımak farz oldu

Linnes guzellemesi yapmayi bence birakalim. Eger sanıldığı kadar kaliteli olsaydi elbet Naga veya Marianoyu kesebilirdi okadar sure icerisinde. Ama herzaman yedek olarak kaldi. Ha yedek olarak guzel katki verdi, o ayri.

Artik sapka düştü ve kel gorundu. Teknik heyet suan hala bitmis ve emekliligine gelmis Naga ve Marianoyu Linnesten önde goruyorsa, Linnes gidebilir.

Geçiniz boş laf bunlar

Muğdat'da karakterliydi o da mı kalsaydı ?

Aga onceden haber verip gondermek istesek kabul edilebilirdi de son gun 2 tane yeni herif alip hadi takimdan ayril demek ayıp bir hareket biraz.Belhanda'nin bile basina gelmesini istemezdim sahsen.Bir de sozlesmesini yeni uzattik.Adam tum planlarini ona gore yapmistir

Transfer ettiğimiz futbolcuları transfer sezonunun hemen başında almaya kalksak, karşı kulüpler ya teklifleri dinlemeye bile tenezzül etmezlerdi, yahut iki katı filan fiyat çıkarırlardı...

Anlaşılıyor ki bizim yöneticiler hepsinin birden olumlu sonuçlanacağını tahmin etmediler ancak şartlar oluşunca da değerlendirdiler. Elbette Hocanın görüşleri doğrultusunda hareket etmişlerdir...

Lemina ve Andone' nin, Mariano-Linnes-Nagatomo' dan birinin feda edilmesi uğruna transfer edilmelerine karşı çıkan birini görmedim. Böyle bir tartışma konusu olmadığından hareketle yapalım yorumlarımızı...

Niye iş bilmezlik oluyormuş

Bence asıl karakterli dediğimiz adam böyle durumda zorluk çıkarmaz.Adam İstanbul'da kalmak istenmesine karakter deniyor çok ilginç
Neden zorluk çıkarmasın.Son gün git dediler diye düzenini hayatını değiştirmek zorunda mı adam?Temmuz,Ağustos gibi dersin seni düşünmüyoruz.Kabul etmezse laf söyleyebilirsin.Ama şu şartlarda gitmeyi kabul ediyorsa,takdir edilmeyi de hak ediyor kanımca.Kötü oyuncu,geliştiremedi kendini falan filan bunlar söylenebilir hakkında ama gül gibi çocuk,karakteri de güzel kendisi de.

Aga onceden haber verip gondermek istesek kabul edilebilirdi de son gun 2 tane yeni herif alip hadi takimdan ayril demek ayıp bir hareket biraz.Belhanda'nin bile basina gelmesini istemezdim sahsen.Bir de sozlesmesini yeni uzattik.Adam tum planlarini ona gore yapmistir

Şartlar öyle gerektirdi

Eğer burada Linnes'in karakteri övülüyorsa sorun da çıkarmaması gerekiyor bence.Ayrıca hiç bir yerde bulamayacağı sözleşmeyi kaptı kulüp fedakarlık yaptı zamanında sıra onda

Neden zorluk çıkarmasın.Son gün git dediler diye düzenini hayatını değiştirmek zorunda mı adam?Temmuz,Ağustos gibi dersin seni düşünmüyoruz.Kabul etmezse laf söyleyebilirsin.Ama şu şartlarda gitmeyi kabul ediyorsa,takdir edilmeyi de hak ediyor kanımca.Kötü oyuncu,geliştiremedi kendini falan filan bunlar söylenebilir hakkında ama gül gibi çocuk,karakteri de güzel kendisi de.

Giderse zaten gelip bu başlığa adamsın postunu atardım

Gitmeyi kabul etmediği için(Bütün emareler onu gösteriyor) karakterli denmesini ilginç buluyorum.Hakan Balta yapınca aynı davranışı bir sürü laf dönmüştü buralarda

Keza bilirsiniz Balta'da karakteriyle övdüğümüz bir isimdir

yalnız linnesi değersizleştirmemek lazım çünkü sözleşme uzattık

madem yeteneği yetmiyordu da neden %50 zamn yaptık

bence naga gittikçe geriye gidiyor ve seneye bizimle olmayacak

kendisinden para kazanamayacağız

belki mükemmel olmaz ama hem maddi yönden artısı hem de performans olarak çok da farketmeyeceği için naga yerine linnes tutulmalı

Transfer ettiğimiz futbolcuları transfer sezonunun hemen başında almaya kalksak, karşı kulüpler ya teklifleri dinlemeye bile tenezzül etmezlerdi, yahut iki katı filan fiyat çıkarırlardı...

Anlaşılıyor ki bizim yöneticiler hepsinin birden olumlu sonuçlanacağını tahmin etmediler ancak şartlar oluşunca da değerlendirdiler. Elbette Hocanın görüşleri doğrultusunda hareket etmişlerdir...

Lemina ve Andone' nin, Mariano-Linnes-Nagatomo' dan birinin feda edilmesi uğruna transfer edilmelerine karşı çıkan birini görmedim. Böyle bir tartışma konusu olmadığından hareketle yapalım yorumlarımızı...
Andone'nin yerine Cenk Tosun muhtemelen gündeme gelmistir ancak oyuncunun istememesi sebebiyle o plan suya düsmüstür. Mecburen bir yedek forvet olmaliydi ve bu da Andone veya X yabanci olacakti. Bu durumda yine kabak beklerden birine patlayacakti. Yapacak bir sey yok. Transferlerin hepsi dogru. Gitmek zorunda olan kusura bakmasin. Tabi sözlesme uzattigimiz adami yollamaya kalkmak ayip, o ayri konu. Nagatomo'yu yollardim ama ben sahsen.

yalnız linnesi değersizleştirmemek lazım çünkü sözleşme uzattık

madem yeteneği yetmiyordu da neden %50 zamn yaptık

bence naga gittikçe geriye gidiyor ve seneye bizimle olmayacak

kendisinden para kazanamayacağız

belki mükemmel olmaz ama hem maddi yönden artısı hem de performans olarak çok da farketmeyeceği için naga yerine linnes tutulmalı

Linnes uzun vadede bizi götüremez

Naga hücumsal anlamda ne kadar berbatsa defans anlamında bir o kadar iyi.Mariano kanadı zaten yeteri kadar açık veriyor,Linnes de oynarsa delik deşik oluruz

Niye iş bilmezlik oluyormuş

Bence asıl karakterli dediğimiz adam böyle durumda zorluk çıkarmaz.Adam İstanbul'da kalmak istenmesine karakter deniyor çok ilginç
Bal gibi de öyle.

Daha yeni sözleşmesini uzattığımız adama transferin son günü 3 yeni yabancı aldığın için kusura bakma kardeş senin kontratını dondurmak zorundayız diyorsun. 14 yabancı olayını düşünememişler mi 3 aydır.

Daha önce söyleseler gitmem falan diye sorun çıkaracağını da düşünmüyorum, hiç bir futbolcu aylarca oynamamayı göze almaz.

sent via GSC

Linnes uzun vadede bizi götüremez

Naga hücumsal anlamda ne kadar berbatsa defans anlamında bir o kadar iyi.Mariano kanadı zaten yeteri kadar açık veriyor,Linnes de oynarsa delik deşik oluruz

zannetmiyorum çok büyük farketmez naga baya geriledi

bence de uzun vadede götürmez ama seneye bonservis kazanacağımız adam sayısı da çok değil hele diagne gitmezse

linnes belki 3-4 getirir

adamı değersizleştirmeye gerek yok

naga askıya alınsın devre arasına kadar bakalım

Şartlar öyle gerektirdi

Eğer burada Linnes'in karakteri övülüyorsa sorun da çıkarmaması gerekiyor bence.Ayrıca hiç bir yerde bulamayacağı sözleşmeyi kaptı kulüp fedakarlık yaptı zamanında sıra onda
2 ay once sozlesme yeniledigin futbolcuya transferin son gunu sordugun gidermisin sorusuna verecegi yanita gore karakter sorgulanmaz. Evli cocugu olan bir adam. Once futbolcuna saygin olacak sonra anlayis bekliyeceksin.

Şartlar öyle gerektirdi

Tamamen zıt dusunuyorum seninle.

Avrupa'nin cogu yerinde transfer kapandi.Nereye gidecek bu saatten sonra?Gitmeyi kabul ederse overim ama kabul etmezse de hicbir sey demem.

zannetmiyorum çok büyük farketmez naga baya geriledi

bence de uzun vadede götürmez ama seneye bonservis kazanacağımız adam sayısı da çok değil hele diagne gitmezse

linnes belki 3-4 getirir

adamı değersizleştirmeye gerek yok

naga askıya alınsın devre arasına kadar bakalım

Naga'yı değersizleştirmenin manası ne peki

Ligde oynadığımız bütün kritik maçlarda en iyi oyuncuları kitledi.Çok değil 3-4 ay önce Visca bebekli fotoları dönüyordu

Bir anda böyle düşüş olmaz.Naga zamanla açılan bir isim mesela ben geçen sene çok salladım ama son maçlarda o olmasa çok sıkıntı çekerdik

Uzun vadede düşünüyorum Linnes hem bu kadar maçı kaldıramaz hem de defansif anlamda yetersiz kalır benim görüşüm

Naga'yı değersizleştirmenin manası ne peki

Ligde oynadığımız bütün kritik maçlarda en iyi oyuncuları kitledi.Çok değil 3-4 ay önce Visca bebekli fotoları dönüyordu

Bir anda böyle düşüş olmaz.Naga zamanla açılan bir isim mesela ben geçen sene çok salladım ama son maçlarda o olmasa çok sıkıntı çekerdik

Uzun vadede düşünüyorum Linnes hem bu kadar maçı kaldıramaz hem de defansif anlamda yetersiz kalır benim görüşüm

bana kalsa naga da değersizleşmesin de nagadan para kazanamayız

linnesden para gelebilir belki derdim o yani

adamı satsak birşey demezdim

Geri
Üst Alt