#14 Martin Linnes

Şutu hiç düşünmüyor olması garip, çok müsait pozisyonları harcıyor dünkü maç özelinde değil ama genelde böyle.

Linnes de enteresan bulduğum tek özelliği; geldiğinden bugüne kadar hiç değişmemiş olması. Adamın tipi bile değişmedi aga. Oyun tarzı, kilosu, tipi, mücadelesi vs ne olumlu ne de olumsuz olarak değişti ya da gelişti. Hele bir de her transfer döneminde bir yerlere ittirilmesi, sürekli ikinci planda tutulması bile adamı küstürmedi, aynı şekilde oynamaya devam etti. 2-3 yıl Mariano gibi biriyle forma savaşına girdi o zaman bile bir gıdım değişmedi.

Bana göre bu iyi bir özellik değil. En azından bize göre değil. Bari berbat oyna da seni yollayalım, kurtulalım. Ne iyi oynuyor ne de kötü ya da bazen iyi oynuyor bazen kötü diyelim ama bu bize daha iyi sağ beklerin gelmesini engelliyor, sonuçta bize zarar veriyor. Gelen adam da geriye gidiyor çünkü mücadele edeceği adamın umrunda değil ki.
Hakan Balta da aynı böyleydi 😁

Umarım sakatlığı çok ciddi değildir. Beklerimizin sağlık durumu özelinde hiç şansımız yok bu sene.

sol bek kendisine kaldı bu yandan takımda olması iyi, by joker

6 ay kadro dışı kaldı, başkan takasta kullandık dedi, sol bek oynadı,yedek kaldı vs. tüm bunlara rağmen hiç küsmeden her zaman yeteneği ölçüsünde elinden geleni yaptı

kendisine yapılan en büyük hata inanılmaz maaş artışı ile sözleşme uzatılması oldu. Beklentiler arttı. Ondan önce çok iyi rotasyon oyuncusu olarak iş görüyordu

sonuç olarak muhtemelen sene sonu sözleşmesi bitince gidecek ama benim her zaman sevdiğim bir karakter olarak kalacak. Umarım şampiyonluk ile veda eder

Yedlin takıma oturursa bu arkadaş formaya hasret kalır bir ihtimal devamlı sakatlanıp duran sol bek oyuncularımızın yerine oynar

Linens dün yedeklerdeymiş yaw. Ben hala sakat sanıyordum. O zaman Taşdemir yerine oynamalı Saracci dönene kadar. Taşdemir'i hazır bulmadım dün.

Pandemi öncesinde takımda asgari ücret zaten 2 milyon euroydu, banko oynayan adamı 500 bine mi oynatacaktınız boş laf yapıyor herkes. Şu an 500 bin ile 1 milyon arası bir teklif yapılır, kalırsa kalır zaten kalmazsa da keyfi bilir. Adam belli bir standartta oynuyor hep.

Ben gayet de beğendim bu maç
İyi mücadele etti

Muslera disinda sözlesmesi biten oyuncular arasinda kalabilir dedigim tek adam kendisi. Eger mevcut kazancinin yarisini ya da %60'ini kabul ediyorsa bence kendisini takimda tutmakta sakinca yok.

Kendisini severim ve faydali da bulurum. Yukarida belirttigim gibi kalmasindan yanayim, daha as oyuncuyu zor buluyor bizimkiler bir de iyi bir yedek bulabilecelerini sanmiyorum maddi durumumuzu da göz önünde bulundurursak. Unutmamak lazim hem sol hem de sag beki yedekliyor sonucta.

Geri
Üst Alt