- 18 Mayıs 2011
- 49.979
- 52.972
- 4.398
Linnesi görmeye dayanamıyorumİlk yarıda bile atılabilirdi yaw . İkinci sarıya meyilliydi baya. Çıkması doğruydu bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Linnesi görmeye dayanamıyorumİlk yarıda bile atılabilirdi yaw . İkinci sarıya meyilliydi baya. Çıkması doğruydu bence
hak veriyorum sana felaket bir herif.Linnesi görmeye dayanamıyorum
Yetersiz bir sebep bence
Bu adamın yıllardır bizde olmasının sebebi bu bende yıllardır halı saha takimindayim.Maçın ilk yarısı Anadolu topçusu karem hafez bir sağa bir sola çalıma yatırdı bunu. Savunması da kötü , hücumu yok zaten. Bu benim halı saha versiyonuma benziyor. Kimsenin benden bir beklentisi yoktur. Genelde bekte oynarım. En büyük yeteneğim top gelirde sağ salim en yakınıma kaptirmadan verebilmektir. Bunu basarinca mutlu olurum. İsabetli orta, şut gibi extra işlerden uzak dururum. Yapsam bile her maç en fazla 1 tanesi isabetli olur. Ortalıklarda gözükmemeye çalışırım. Rakibe karşı aşırı centilmen davranışlar da bulunurum. Tartışmalara felan girmem , girersem durduk yere dikkat çekerim çünkü. Maç sonu kimse bana dikkat etmediği için, genelde bugün iyidin derler. Yemin ediyorum benim halı saha da ki halim bu Linnes
Kaç tane hoca geldi.
Hiçbiri bunu as sağ bek yapmadı
As sağ bek olarak istemedi.
As sol bek de olamadı hiç.
Biz ne yaptık, % 50 zamla sözleşme uzattık.
Bir de o dönemlerde niye bu oynamıyor diyenler vardı, alın sokun bir tarafınıza Linnes'i.
İkinci yarı girmişsin, bir hırs yap bir tempo kat bir dinamizm göster, emekli kıvamında maç oynuyor herif.
Belhanda'ya gömülen 25 m euro ne kadar israfsa buna yıllardır ödenen 10 m euro da o kadar israf. 5 senede 2şer milyona neler yapılırdı da işte biz Linnes'e gömdük.
Futbola ara verdigim dönemler