#14 Martin Linnes

Kondisyon eksikliği var. Geriye dönüşlerde sıkıntı yaşıyor. Ama onun dışında futbol iq'su üst düzey. Basketboldaki Micov gibi 1-2 saniye sonra pozisyonun ne olacağını öngörebiliyor. Pozisyon bilgisi de var. Tek eksiği kondisyon ve haliyle maç eksiği. Onları da yaparsa tamamen Sabri'den kurtulacağız inşallah.

Yazmak için girdim, eksiği yok fazlası var mesajının. İçimden geçenlere tercüman olmuşsun

Kondisyonuyla alakalıdır umarım yürüyerek dönüyor, çok zorlanıyor rakip çok yavaş neden bu haliyle biraz hızlı oyuncular karşısında o kanat otobana döner. Maç oynadıkça açılacaktır umarım FB maçları hariç hiçbir maçta izlemedim o yüzden bilemiyorum. Birde çok kolay çalım yiyormuş gibi geldi ofansif yeteneklerine lafım yok ama defansif olarak sıkıntılı gibi geldi. Gerçi ne kadar sıkıntılı olursa olsun Tarık,Sabri'den iyidir :)

tesbit dogru baya bir kondition sorunu var, bunu halledene dek cok fazla bindirme yapmasa daha iyi olur

Sabri ile mi antrenman yapıyordur nedir dönüşlerde, paslarda falan bayağı etkisizdi bugün.

maçta ürkek,çekingendi ve kondisyon problemi var.onun dışında fena değildi.

Meuiner alsaydık keşke. Az twit atılmadı alınsın diye 5m vermeyi çok gördü hamzo özbek tanboy

?すべての鳥をファック?

1 maçta böyleyse yorumlar,o zaman ben de uyayım size.bize iyi geçirmişler.leş bi futbolcu.dümdüz.

Kondisyonunu artırırsa, yere biraz daha sağlam basarsa eğer Eboue'den sonra ihya oluruz yine. Kuzey Avrupa'lı olduğu için Eboue gibi sahtekarlıklar ve maymunluklar da yapmayacağını eklemek lazım.

ben bu kadar iyi cikmasini beklemiyordum tbh.

dehset'ul vahset bir sag bek ama donerken sikinti yasiyor, umarim yakin zamanda formuna kavusur.

Lan at gibi bek anasını satıyım işte maçı en başından bir daha izleyin. Hala yok onu alaydık yok bunu alaydık. Çapsız forvetlerimiz yüzünden geldiğinden beri 3-4 asisti yendi herifin.

adaptasyon ve kondisyon sorunları var ama yinede çok kötü değildi sırıtmadı yani 3-4 maç sonra bence toparlayacaktır.

kondusyon problemi çok normal; Norveç liginde lig maçları ne zamandır oynanmıyordu, bir Avrupa kupası maçlarıyla işte.. Geriye dönüşleri toparlar 3-4 haftaya.Zaten sürekli bindiriyor.Bir de fiziksel sorunları aştığında daha çok katkı sağlar.

Mustafa Denizli: "Linnes tam hazır değil. Linnes geldiğinde ligleri aradaydı ve uzun süre çalışmadı. Yavaş yavaş uyum sağlayacak"

simdiden fena degildi.

Kondisyonunu ayarlamaya calisti (belli ki eksik). Bazen sadece Linnese odaklandim, ve birsey gördüm. Bu herif nasil oluyorsa kanadi sikca kapatmayi basardi. Bi ara yürüyordu önde, düsündüm napiyor bu önde geriye gitsene. Bir baktim rakibe yapismis hemen.

Birde neredeyse bale vari bi kosu yapiyordu Yan hakem sagolsun durdurdu linnesi

Uzun bir aradan sonra sağ bek sorunu uzun süreli çözdük:hat:

Nazar değmesin...

çok iyi bir performans sergiledi

LINNES > 10 tane Sarbi eder.

fiziği zayıf gibi geldi bana biraz bindirmeleri iyi adam karşılamayıda biliyor sarbi gibi değil ama pasları biraz düzeltebilir sanki

Geri
Üst Alt