#14 Martin Linnes

Elmander 'in bek versiyonu :) görevini yapar sırıtmaz, sempatik tarafı oluyor bu yüzden.Bakın hep pas veriyor , aklı hep orta yapmakta değil.

Daha iyisi var mıdır? vardır ama , Klasik 70-75 arası olan bir rb.

Daha tam full performans gösteremedi. Çalım atada bir bek aynı zamanda. Henüz sıfıra çok inmedi ama kondisyon ile birlikte onuda yapacaktır

Sent from my iPhone using Tapatalk

linnes cok iyi transfer oldu keske 2 tane daha böyle transfer yapsalardi.
kanat forvet.

Bruma ve Telles eger satilirsa ortalama 15-16 m Euro geciyor elimize. Bu para ile Linnes gibi 2-4 oyuncu daha alabiliriz....

Linnes'te gercekten tam buyuk takim beki havasi var. Kondisyonu duzeldigi zaman defansif yonude iyi olur. Kendi bile itiraf etti roportajda.Ama kondisyonuna ragmen pozisyon bilgisi ile yinede acigini ust duzey olmasada kapatti.

Bruma ve Telles eger satilirsa ortalama 15-16 m Euro geciyor elimize. Bu para ile Linnes gibi 2-4 oyuncu daha alabiliriz....

Linnes'te gercekten tam buyuk takim beki havasi var. Kondisyonu duzeldigi zaman defansif yonude iyi olur. Kendi bile itiraf etti roportajda.Ama kondisyonuna ragmen pozisyon bilgisi ile yinede acigini ust duzey olmasada kapatti.

bunlar transfer filan yapamaz o yüzden bruma telles kalsin derim.
zaten göndermek en büyük aptalikti. maliyetleri düsük olan oyuncular kendine yarayacak oyunculari gönder.
neyse bruma dönüyormus zaten aynisi telles icin gecerli olablir.
ozaman saglam bir forvet ve bir stoper aldikmi yine yeterli olur yaz icin.
tabiki sinan böyle devam ederse ve bruma bal yapmaya baslarsa.
yoksa kanat da transfer edilmesi lazim derim.

İyi oyuncu oldugu belliydi zaten.Maç eksiğini kapatması lazım bir an önce.Bir ara geriye yürüyerek geliyordu.Sinan,Linnes kanadı akar her maç.

bunlar transfer filan yapamaz o yüzden bruma telles kalsin derim.
zaten göndermek en büyük aptalikti. maliyetleri düsük olan oyuncular kendine yarayacak oyunculari gönder.
neyse bruma dönüyormus zaten aynisi telles icin gecerli olablir.
ozaman saglam bir forvet ve bir stoper aldikmi yine yeterli olur yaz icin.
tabiki sinan böyle devam ederse ve bruma bal yapmaya baslarsa.
yoksa kanat da transfer edilmesi lazim derim.
Telles e 3,5 m eur vermiş İnter yolsa Caner i alırız demişler bizimkiler de hadi len o zaman Caner i alın demişler o gün okudum bir gazete de tabi ne kadar doğru bilmiyorum

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Telles e 3,5 m eur vermiş İnter yolsa Caner i alırız demişler bizimkiler de hadi len o zaman Caner i alın demişler o gün okudum bir gazete de tabi ne kadar doğru bilmiyorum

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizimkiler teledi satar bence 5 e falan, Carole var olcan var diye.

çoğu arkadaş yazmış zaten kondisyon sorununu...biraz zaman tanımak lazım bana da kondisyon ve güç olarak zayıf geldi ama hücumda mükemmel işler yapacağı kesin...Bizim takım normalde hep soldan giderdi dün resmen sinanla-linnesin olduğu kanattan aktık..umarım kondisyonu düzelince çok daha iyi olur

Cok mu tedirgin oynuyor gibi. Eli ayagina dolasiyor. Molde gibi sistem takiminda bizim gibi kaos ortamina gelince net eli ayagina dolasmis

Bilmiyorum kondisyon eksikligi olabilir ama sabriden kötü oynuyor suan

Geri
Üst Alt