Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mustafa Denizli: "Linnes tam hazır değil. Linnes geldiğinde ligleri aradaydı ve uzun süre çalışmadı. Yavaş yavaş uyum sağlayacak"
Bruma ve Telles eger satilirsa ortalama 15-16 m Euro geciyor elimize. Bu para ile Linnes gibi 2-4 oyuncu daha alabiliriz....
Linnes'te gercekten tam buyuk takim beki havasi var. Kondisyonu duzeldigi zaman defansif yonude iyi olur. Kendi bile itiraf etti roportajda.Ama kondisyonuna ragmen pozisyon bilgisi ile yinede acigini ust duzey olmasada kapatti.
Telles e 3,5 m eur vermiş İnter yolsa Caner i alırız demişler bizimkiler de hadi len o zaman Caner i alın demişler o gün okudum bir gazete de tabi ne kadar doğru bilmiyorumbunlar transfer filan yapamaz o yüzden bruma telles kalsin derim.
zaten göndermek en büyük aptalikti. maliyetleri düsük olan oyuncular kendine yarayacak oyunculari gönder.
neyse bruma dönüyormus zaten aynisi telles icin gecerli olablir.
ozaman saglam bir forvet ve bir stoper aldikmi yine yeterli olur yaz icin.
tabiki sinan böyle devam ederse ve bruma bal yapmaya baslarsa.
yoksa kanat da transfer edilmesi lazim derim.
Bizimkiler teledi satar bence 5 e falan, Carole var olcan var diye.Telles e 3,5 m eur vermiş İnter yolsa Caner i alırız demişler bizimkiler de hadi len o zaman Caner i alın demişler o gün okudum bir gazete de tabi ne kadar doğru bilmiyorum
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla beklerim ne diyeyimBizimkiler teledi satar bence 5 e falan, Carole var olcan var diye.
Cok mu tedirgin oynuyor gibi. Eli ayagina dolasiyor. Molde gibi sistem takiminda bizim gibi kaos ortamina gelince net eli ayagina dolasmis
Lanetli bölgede oynuyo nasıl eli ayağına dolaşmasın.
Bilmiyorum kondisyon eksikligi olabilir ama sabriden kötü oynuyor suan
Vallah Sabri bile fark yaratti sonradan girince
Umarim bildigimiz seviye gelir diyecem ama bu kaos ortaminda ne futbolcu kafasini futbola verebilir nede gelisebilir...