#14 Martin Linnes

Sabri'yi övenlere yapmayın, etmeyin dedik birde kontrat uzatırlar 1-2 haftaya övenler bol bol izler tatmin olurlar...

gecen sene de öyleydi... Hemen poh pohlamalar basladi, harbiden iyi, müthis oynuyor fasa fiso. Sonra da git sezon sonu tag ac, floryada hirsiz var diye.

Ne olursa olsun bir Eboue nin geldigi haliyle arasinda daglar var. Gelecek sene sol tarafi yine bir sekilde Telles-Carole ile goturursun ama sag beke yine adam lazim.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Ne olursa olsun bir Eboue nin geldigi haliyle arasinda daglar var. Gelecek sene sol tarafi yine bir sekilde Telles-Carole ile goturursun ama sag beke yine adam lazim.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

eboue'de 1 sene adam gibi oynadı sonrası hep sorun.

bize bu sağ bekler hayır etmeyecek kardes..

Adamı 5 maç üst üste oynatırsın güveni gelir Carole u bile gömdünüz yeni yeni kendine geliyor açık konuşiyim sizin gibi taraftarla bir halt olmaz Brumayı Amrabatı Drogbayı gönderen hep sizdiniz güven vermiyosunuz futbolculara böyle devam

Herif kaç maça çıktı da gömdük yav? Adam geldiğinden beri arada sırada oynuyor.

tapatalk

Arkadaşlar takıma yeni gelen herkes ilk maçlarda iyi görünüyor sonra çöp diyoruz...Aynısı brumaya da tellese de(bence hala çöp) carole'a da rodrigueze de yapıldı..Beyler hepsi mi çöp bu adamların..Bence sorun bizim takımda .. Futbolun f'sini oynayamıyoruz adamların kendi kendilerine şov yapmasını bekliyoruz..Takımda doğru düzgün antrenman bile yapımadığına adım gibi eminim.. .Şu sistemde şu kazma topluluğunun içinde sneijder top mu oynuyor Allah aşkına şimdi çıkıp sneijder de çöp mü diyelim yani.. Linnes ilk maçlarında çok iyiydi ben o yeteneği gördüm hemen harcamayın adamı..

Son düzenleme:
Adam daha 2 maç üst üste oynayamadı ki neyini eleştiriyosunuz. Yarım yamalak oynatıldı, takıma alıştırılamadı, adam resmen şaşkına çevrildi.

Adam daha 2 maç üst üste oynayamadı ki neyini eleştiriyosunuz. Yarım yamalak oynatıldı, takıma alıştırılamadı, adam resmen şaşkına çevrildi.
Bu da leşmiş kötü bunda da iş yok sanki böyle sistematk bir oyun anlayışımız ve rüzgar gibi bir sağ açığımız var linnesi beğenmiyoruz forvet bile yok takımda kime pas versin bu adamlar umutla olmaz seneye büyük revizyon olmalı dursun orada durduğu sürece fiyaskolara hazırlıklı olalım

Adam çok akıllıca oynuyor yeterki 3 5 maç düzenli oynasın..Adam ilk maçında fırtınaydı şimdi titrek ürkek bişey oldu..Özgüven kırmada dedenin üstüne yok..CArole da bu da düzenli forma giymeli asla bizim yerliler gbi sabote edip şmarmaz .. Bu tabloda en son gömülecek adam budur

Adam bir oynuyor bir oynamiyor. Biraz kendinize gelin ya oyuncu degerlendirmelerinde.

Linnes,Carole gibi adamlar sistem adami. Senin sistemin var mi? Ya abi senin sag kanatin Sabri ya, daha ötesi var mi. Her mac baska dizilis her mac baska adamlar.

Messi'yi koysan bu takima o bile sapitir.

Bir turlu anlam veremiyorum. Gercekten dogru bir transfer dedigim bir oyuncu ama ne sans veriliyor nede mantikli degisiklik oluyor. .... yazik ediliyor.

Gaziantep maçını izlemedim,sadece uzun özetine baktım ve o özette 3 kere orta yaptı ve gayet etkili ortalardı..Beğenmeyenler neyini beğinmiyor?Savunması kötü mü?

bu adami yedek kalsin diye mi aldik? her td sabriyi oynatmaya mecbur mu? adamlar heralde sabriyi dani alves gibi görüyor sirf cok kosuyor diye

etkili oynadi

Gelecek sezon yeri garanti olmalı sağ bekte iyi bir takım içerisinde çok üst düzey performans gösterebilir.

Geri
Üst Alt