#14 Martin Linnes

Şimdi kızıyorlar ama gerçekten bu linnes çok abartılmış. Bir kere tempolu diyorlardı biz bu Adamı en az 5 maç izledik sonuçta hiç öyle ileri geri giden bir adam değil çoğu maçta ileri gidiyor bakıyorum gelmiyor geri. Bunun sistem yok falanla izahı yok. Eboue de melo da yeri dolmadı , dolduramayacaklar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şahsen ben Linnes'den memnunum. Yetenekli, ayağı düzgün. Takımın iddiası kalmadı diye bu oyunculara da yansıyor. İddialı ve kaliteli bir takımın, önemli parçalarından biri olur Linnes. Kısacası seneye daha iyi bir performans bekliyorum ama bizimkiler bi şekilde yine bunu da gönderip, Sabri'ye yer açmasını bilirler diye düşünüyorum.

Şahsen ben Linnes'den memnunum. Yetenekli, ayağı düzgün. Takımın iddiası kalmadı diye bu oyunculara da yansıyor. İddialı ve kaliteli bir takımın, önemli parçalarından biri olur Linnes. Kısacası seneye daha iyi bir performans bekliyorum ama bizimkiler bi şekilde yine bunu da gönderip, Sabri'ye yer açmasını bilirler diye düşünüyorum.

Aslında yapılacak şey Sabri ile sözleşme uzatmayıp iyi bir sağ bek almak ve linnesi yedek bekletmek. Böyle olursa çağ atlar sağ bek ama biliyorum ki ya Sabri kalacak ya da linnes'ten kötü birini alırlar :

linnes yedek olarakmi ...

Linnesin önünde sag kanat koyun .

Aynisi telles icinde gecerliydi. Adamlara koridoru birakin ondan sonra vay niye böyle böyle ?

Marcelo,rico,alaba,alves almiyoruz . Ki onlar icin bile zor yada imkansizdir

Adam önünde sağ kanat yok ilerde forvet yok ona rağmen çırpınıyor . Abartılıyor diyenler sudoku çözsün.

Önünde forvet yokmus, kanat yokmus fln söylemeyin bos yere arkadaslar. Bu ülke'nin futboldan anlayacagi bu kadar iste. Tam bir sistem takimiyiz ve bu sistemin icinde Linnes abartiliyor beyler (!)

Sabri denen mafya bozuntusu varken linnesden iyi performans beklemiyorum kevin 1 maç bile oynamadan kaçıp gitti kimse niye diye sormadı bu serefsiz sabriden kurtulmadan sağ bek sorunumuz çözülmez.

Aslında yapılacak şey Sabri ile sözleşme uzatmayıp iyi bir sağ bek almak ve linnesi yedek bekletmek. Böyle olursa çağ atlar sağ bek ama biliyorum ki ya Sabri kalacak ya da linnes'ten kötü birini alırlar :

Kesinlikle daha beterini bulma konusunda ustayız.Bugüne dek mevki bazında neresi çağ atladı ki sağ bekte çağ atlasın.Çağ atlayacaksak önce lise ve geri kafalı yönetimlerden kurtulmak lazım.

Bir şeyi de anlamıyorum , eğer bir yabancı futbolcuya eleştiri yapılırsa yok başka spor izlesin , yok öyle böyle laf atmalar. Ya şimdi adam messi'yi seviyor diye Ronaldo kötü diyor , şimdi messi herkese göre çok iyi ya da Ronaldo herkese kötü mü oluyor . Türk olsa ben de dahil 2. Maçta çöp demiştik ki ben çöp falan imasında da bulunmadım . Sabri gitsin iyi bir adam alınsın dedim. Kim iyiyse o oynasın dedim . Ama hemen laf vurmalar . Türk futbolcu olsa yollayın bile demiştik , bakın ben de dahil diyorum . İyi oyuncu ama öyle müthiş değil dedik sudoku oynasın falan diyorlar. Neyse şahsi fikrim Linnes ve iyi bir sağ bekle seneye devam edilmeli, kim iyiyse o oynamalı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Valla hücum yönünden bence çok iyi ve akıllı ama savunma konusunda daha birşey görmedik.İyi bir takımla görmek lazım çünkü orta saha ve forvet tam folloş.Mesela ben Tellesin savunmasını beğeniyordum,arada sakarlığından düşüyordu ama savunma konusunda bence iyiydi.Benim için sağbek ve solbeklerde önemli olan savunmalarının,kademe anlayışlarının iyi olması.

Savunması cidden zayıf ama hücumda iyi. Üzerine düşülürse ve tabi kendisi çalışırsa gayet iyi bir bek olacak bence.

Sadece son macta 4 tane golü ya onun adamindan, yada kanadindan yedik... Denilenler dogru, Türk olsa, coktan cöp ilan edilmisti. Kimsede yok önünde bu varda, arkasinda bu varda olayina girmezdi.

ujbejiki nin sag kanati olabilir

ujbejiki oynayalim

ujbejiki iyidir

--------muslera
---semih-ched-hakan
linnes----selcuk---carole
----emre - sneijder
-------poldi-sinan

bok gibi oldu idare edin :D

Tutmazsa Monaco B'den Yaruba Cissokho'yu almak lazim.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt