#14 Martin Linnes

Gelecek sezon sağ kanatta Linnes-Sinan ikilisini 34 maçta da beraber izlemek istiyorum

Adam bir oynuyor bir oynamiyor. Biraz kendinize gelin ya oyuncu degerlendirmelerinde.

Linnes,Carole gibi adamlar sistem adami. Senin sistemin var mi? Ya abi senin sag kanatin Sabri ya, daha ötesi var mi. Her mac baska dizilis her mac baska adamlar.

Messi'yi koysan bu takima o bile sapitir.

Gelde anlat işte bunu bizim taraftarın futbolcuyu yerden yere vurma konusunda üstümüze yok.Hani diyoruz ya yönetim şöyle böyle birçok taraftarında o yönetimden farkı yok.

Instagram

calisiyor reis, Poldi de öyle

Son düzenleme:
Çetelere yedirmeyiz akıllı olsunlar. 2 maç üst üste 'sağ bek' oynamadı lan bu çocuk neyin tatavasını yapıyosunuz. Sabri iki kişniyor homurdanıyor diye cart diye kesiliyor sonraki hafta bu adam. Seneye Sabri sözleşmeyi kapınca yuhalamaya başlarısınız 3. haftadan sonra başımızın belası diye Allah'ın dönekleri. Statta Sabri'ye gaz veren taraftarında ABV.

Bize gelen her yabanci sagbekin kaderimidir neyidir bilemiyorum ama Eboue haric kimse dogru duzgun son yillarda Sabri yi kesemedi. Linnes diye tum forum bayrak salladi bir ay boyunca, ben sahsen kararsizdim ama madem herkes bu kadar seviniyor gelsin demistim. Ayaklari duzgun ve bileklerine hakim, ama oyle bir Eboue tarzi bir etki birakabilir mi? Bence yapamaz. Suanda Sabri nasil oluyorsa zaman zaman daha cok etkili olabiliyor. Bi kurtulamadik gitti. Ben sahsen Linnes in bu takimin yillarca sagbeki olacagini dusunmuyorum, bana oyle ekstra ozellikleri olan bir oyuncu izlemi birakmiyor. Ama 14 yabanci kurali oldugu bir ligde takimda tutulmalidir.

Sezon sonu iyi bir baska sagbek bulunursa Linnes var diye almayalim diyemeyiz.

Son düzenleme:
Bize gelen her yabanci sagbekin kaderimidir neyidir bilemiyorum ama Eboue haric kimse dogru duzgun son yillarda Sabri yi kesemedi. Linnes diye tum forum bayrak salladi bir ay boyunca, ben sahsen kararsizdim ama madem herkes bu kadar seviniyor gelsin demistim. Ayaklari duzgun ve bileklerine hakim, ama oyle bir Eboue tarzi bir etki birakabilir mi? Bence yapamaz. Suanda Sabri nasil oluyorsa zaman zaman daha cok etkili olabiliyor. Bi kurtulamadik gitti. Ben sahsen Linnes in bu takimin yillarca sagbeki olacagini dusunmuyorum, bana oyle ekstra ozellikleri olan bir oyuncu izlemi birakmiyor. Ama 14 yabanci kurali oldugu bir ligde takimda tutulmalidir.

benim hayalimdeki sag bek Meunierdi ... Sagolsunlar yazin almadilar simdide nah alirlar

Bence sabretmeliyiz şimdilik. Önümüzdeki sezon Denayer tekrar kiralanıp ilk etapta Muslera-Denayer-Chedjou-Carole-Linnes hattı korunmalı. Orta saha, kanat ve forvet hattında çok çok kötüyüz. Öncelikle bu mevkilere transfer yapılmalı, savunma hattına bu mevkileri doldurduktan sonra takviye yapmalıyız.

linnes çok güzel katkı verecek : ) sabret

Sabri ve Linnes birbirini alternatifi degil. Ayni anda sag kulvarda oynamasi gerekiyor ikisinin. Sabri sagbek, Linnes sag acik olabilir.

Aslan News ‏@Aslanews
Linnes: "Takıma geri dönmek harika. Haydi sezonu güçlü bitirelim."
Ce40g1RW8AIyS2v.jpg

Yeni gelmiş oyuncuyu hemen kazık ilan etmem ama geldikten beri farkı yaratamadı

İnş düzelir

Sabri takımdan gitmeden sağ bek sorunu çözülmez

Murhan biraz kotulesene bir sey denicez.

Rıza hocamın ortalarından beri bu lig böyle muz orta görmedi

Emeğine sağlık sağ bek yürekli adam

Arkadas bi kere su elimizdeki leslerden kurtulup su adamlara guvenip 5 mac ust uste oynatmadikki

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çeteler varken bu genç yabancılardan ne bekliyoruz ? yahu yerliler mafya çete..

Geri
Üst Alt