Gelecek sezon yeri garanti olmalı sağ bekte iyi bir takım içerisinde çok üst düzey performans gösterebilir.
Kesinlikle katılıyorum .Önünde Sabriyle bu sezon çok bi katkı veremezdi.
Ama açtığı her orta tehlike yaratıyor ona rağmen.
Gelecek sezon yeri garanti olmalı sağ bekte iyi bir takım içerisinde çok üst düzey performans gösterebilir.
Adam bir oynuyor bir oynamiyor. Biraz kendinize gelin ya oyuncu degerlendirmelerinde.
Linnes,Carole gibi adamlar sistem adami. Senin sistemin var mi? Ya abi senin sag kanatin Sabri ya, daha ötesi var mi. Her mac baska dizilis her mac baska adamlar.
Messi'yi koysan bu takima o bile sapitir.
Bize gelen her yabanci sagbekin kaderimidir neyidir bilemiyorum ama Eboue haric kimse dogru duzgun son yillarda Sabri yi kesemedi. Linnes diye tum forum bayrak salladi bir ay boyunca, ben sahsen kararsizdim ama madem herkes bu kadar seviniyor gelsin demistim. Ayaklari duzgun ve bileklerine hakim, ama oyle bir Eboue tarzi bir etki birakabilir mi? Bence yapamaz. Suanda Sabri nasil oluyorsa zaman zaman daha cok etkili olabiliyor. Bi kurtulamadik gitti. Ben sahsen Linnes in bu takimin yillarca sagbeki olacagini dusunmuyorum, bana oyle ekstra ozellikleri olan bir oyuncu izlemi birakmiyor. Ama 14 yabanci kurali oldugu bir ligde takimda tutulmalidir.
Sezon sonu iyi bir baska sagbek bulunursa Linnes var diye almayalim diyemeyiz.
Bize gelen her yabanci sagbekin kaderimidir neyidir bilemiyorum ama Eboue haric kimse dogru duzgun son yillarda Sabri yi kesemedi. Linnes diye tum forum bayrak salladi bir ay boyunca, ben sahsen kararsizdim ama madem herkes bu kadar seviniyor gelsin demistim. Ayaklari duzgun ve bileklerine hakim, ama oyle bir Eboue tarzi bir etki birakabilir mi? Bence yapamaz. Suanda Sabri nasil oluyorsa zaman zaman daha cok etkili olabiliyor. Bi kurtulamadik gitti. Ben sahsen Linnes in bu takimin yillarca sagbeki olacagini dusunmuyorum, bana oyle ekstra ozellikleri olan bir oyuncu izlemi birakmiyor. Ama 14 yabanci kurali oldugu bir ligde takimda tutulmalidir.
linnes çok güzel katkı verecek : ) sabretBize gelen her yabanci sagbekin kaderimidir neyidir bilemiyorum ama Eboue haric kimse dogru duzgun son yillarda Sabri yi kesemedi. Linnes diye tum forum bayrak salladi bir ay boyunca, ben sahsen kararsizdim ama madem herkes bu kadar seviniyor gelsin demistim. Ayaklari duzgun ve bileklerine hakim, ama oyle bir Eboue tarzi bir etki birakabilir mi? Bence yapamaz. Suanda Sabri nasil oluyorsa zaman zaman daha cok etkili olabiliyor. Bi kurtulamadik gitti. Ben sahsen Linnes in bu takimin yillarca sagbeki olacagini dusunmuyorum, bana oyle ekstra ozellikleri olan bir oyuncu izlemi birakmiyor. Ama 14 yabanci kurali oldugu bir ligde takimda tutulmalidir.