#14 Martin Linnes

İlk geldiği gün umutluydum ama 1 ay izleyince sadece video futbolcusu olduğu ortaya çıkıyor.

Ne savaşçı ruhu var ne de kademe bilgisi.

Canı yok
Ruhu yok
Teknik vasat
Mücadele yok
Defans yok
Hucüm tek pas olursa var aksi yok

ne var o zaman.

He tabi, Ibra'nin müthis vurusunda Linnes hatali, bir diger hatasi ise 30 metre olan Fellaini ye karsi kafa topunu kaybetmek.

Bu nasil yorumdur arkadas..

Ne diyon la? Her şeyi sen biliyon?
Vuramasan da vurdurmama diye bir şey var. İtersin, kakarsın, hafif çekersin. Herif vuramaz. Vursa da kötü vurmasını sağlarsın vs.

Moderatör tarafında düzenlendi:
berbat

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

linnes çok basit çalım yiyor buna bir çare bulmak lazım.

Kabul et Sabri den daha iyi.

Sabri gibi adamlar pas oyununu baltalayan isimler, tipki Umut gibi. Aliyorsan daha iyisini al, yoksa otur Linnes'e sabir göster.

Kabul et futboldan 1 gram anlamıyorsun ve hatanı kabul etmek gibi bir geri vitesin yok.

Ben futboldan çok anlamadığımı biliyorum, gel sen de kabul et. Ortada buluşalım. Kimse seni yanıldın diye suçlayamaz zaten, ama bu şekilde antipatik oluyor.

Kabul et futboldan 1 gram anlamıyorsun ve hatanı kabul etmek gibi bir geri vitesin yok.

Ben futboldan çok anlamadığımı biliyorum, gel sen de kabul et. Ortada buluşalım. Kimse seni yanıldın diye suçlayamaz zaten, ama bu şekilde antipatik oluyor.
Dalga mi geciyorsun arkadas? Yorumun neyi yanlis mis acikla da bilelim.

Bir Linnes'in ilk macindan sonra ki yorumlarima bak. Defansif acidan vasat oldugunu yazan benim. Sen ama Sabri oynasin diyorsan futbolu izleme kes sesini gurur yapip durma.

Son düzenleme:
ilk alindığında yetersiz olduğunu söylemiştik.

Dalga mi geciyorsun arkadas? Yorumun neyi yanlis mis acikla da bilelim.

Bir Linnes'in ilk macindan sonra ki yorumlarima bak. Defansif acidan vasat oldugunu yazan benim. Sen ama Sabri oynasin diyorsun futbolu izleme kes sesini gurur yapip durma.

Uzlaşmanın mümkün olmadığını biliyordum. EGO konusunda aşmış bir insan olduğundan dolayı.

Tekrar ediyorum futboldan 1 gram anlamıyorsan, tek bildiğim şey senden daha iyi bildiğim futbolu.

Sabri yüzünden zamanında forumda tek cezamı yemiş bir üye olarak söyleyim Linnes Sabri'nin bile çeyreği etmez. O kadar dağınık ve berbat bir futbolcu.

Ayrıca bir topçuya kötü demek, gollerde hatası var demek, kötü futbolcu demek alternatifinin çok iyi futbolcu olduğunu söylediğimiz anlamına gelmez. İkisi de kötü olabilir.

Aynı Semih-Ched tartışması gibi. İkisi de Galatasaray defansı için yetersizdir mesela, ikisi de bombadır.

Son düzenleme:
Uzlaşmanın mümkün olmadığını biliyordum. EGO konusunda aşmış bir insan olduğundan dolayı.

Tekrar ediyorum futboldan 1 gram anlamıyorsan, tek bildiğim şey senden daha iyi bildiğim futbolu.

Sabri yüzünden zamanında forumda tek cezamı yemiş bir üye olarak söyleyim Linnes Sabri'nin bile çeyreği etmez. O kadar dağınık ve berbat bir futbolcu.
22 sene futbol oynadim, bunun bir kismi Leverkusen ile gencler 2. Bundesliga.. Leverkusen o zamanlarin en iyi alt yapilarindan.. Anlamiyorsam torpillik diyelim ozm bu ise.

Sen git Sabri'yi izlemeye devam et.

Tekrarliyorum: Linnes'in ilk macindan sonra defansi iyi degil diyen de benim burada. Yorumlar mevcut, git geriye oku.

Sorun sadece defansı değil ki hücumda da bir şey yapmıyor.

Hemen hemen her özelliği ortalamanın altında. Sabri de çok saçmalıyor ama arada sırada bir patlayıcı gücü falan oluyor en azından.

22 sene futbol oynadim, bunun bir kismi Leverkusen ile gencler 2. Bundesliga.. Leverkusen o zamanlarin en iyi alt yapilarindan.. Anlamiyorsam torpillik diyelim ozm bu ise.

Sen git Sabri'yi izlemeye devam et.

İyi futbolcu olmak iyi teknik direktör veya gözlemci olacağın anlamına gelmez.

Dünyanın en iyi 5-10 futbolcusundan biri olan Hagi mesela olduramadı teknik direktörlükte.

Futbolcuyu sadece teknik kapasite ve pas becerisi ile değerlendirmek gibi bir hataya düşüyorsun. Sert ve mücadeleci adam da lazım. Hele ki stoper ve defans oyuncuları mutlaka üstün mücadele gücü, hamle ve kademe bilgisi olan oyuncular olmalı. Pastanın kreması da hucüm gücüdür. Zaten ikisini beceren adam gider Chelsea'de oynar. Bizim ölçeğimiz için iyi defansif güc ve ortalama hucüm yeter beke.

Sabri mi dedim ben sana oynasın diye. Linnes ondan da kötü diyorum. Gidip adam gibi futbolcu bulsunlar oraya da Sabri falan oynamasın işte.

Geri
Üst Alt