#14 Martin Linnes

Sağ bek Semih yedeği Sabri olsa 3. yedek de Linnes olur şu an bu takımda.

Sabri'yi beğenmiyorum diyorum zaten burada bir sorun yok ki.

Hakan girişin agresif oluyor ben de öyle gidiyorum sonra gaza gelip.

Anlaşamadığımız tek nokta Linnes ve Sabri'nin hangisinin daha kötü olduğu. İkisi de bizim kalemimiz değil işte.
Semih'yi oynatmakta cözüm degil keza ayni derece kötü. Bize defansi muazzam olmayan, ama top yapabilen bekler lazim. Bu bile yeterli olur.

Denayer olsa sesim cikmaz, direk oynat stoper oldugu halde sag bek. Cünkü adam top sürmesini biliyor, pas atmasini biliyor.

Carole bak bakayım adam top verdi mi defansta.Linnesin ne defansı var ne de hucumu.Tarıktan beter yahu.Tarık hiç değilse hucum oynuyordu yaw.Carole hem hucum hem defans oynadı bize Carole lazım yahu.Fransada ne deli bekler var.

Sabri'den farkı yok hatta eksiği var ne yazıkki carole gibi birini bulamadık su sağ beke

Carole bak bakayım adam top verdi mi defansta.Linnesin ne defansı var ne de hucumu.Tarıktan beter yahu.Tarık hiç değilse hucum oynuyordu yaw.Carole hem hucum hem defans oynadı bize Carole lazım yahu.Fransada ne deli bekler var.

:D bak tekrar söylüyorum amaç savunma değilde Carole mevzusuna değineceğim eyvallah çok uğraşıyor kumaşta varda 5 golün 5 'ide onun kanadından gelen toplar :D

Semih'yi oynatmakta cözüm degil keza ayni derece kötü. Bize defansi muazzam olmayan, ama top yapabilen bekler lazim. Bu bile yeterli olur.

Denayer olsa sesim cikmaz, direk oynat stoper oldugu halde sag bek. Cünkü adam top sürmesini biliyor, pas atmasini biliyor.

Denayer sağ bekte daha iyi olacağının farkında değil ve trip atıyor orada oynayınca. Kariyerinde bir yol alacaksa aslında orada alabilir.

Stoper için defansı kötü ama temposu ve fiziği var. Ama diretiyor.

Dünyada ki tek topçu da değil bu hali ile. Gidip Valencia'yı alacaktık oraya. 10 Sabri, 15 Linnes eder.

3 yıldır

Tarık Çamdal-4.750 M
Salih Dursun-2.750 M
Veysel Sarı-950 K
Martin Linnes-2 M

verildi yine Sabri daha fazla oynatıldı.

Riekerink bile çaresizlikten Sabri-Semih devam etti orada Linnes yerine.

16 yıldır Capone, Davala, Eboue ve biraz da Perez dışında bekimiz olmadı.

Denayer sağ bekte daha iyi olacağının farkında değil ve trip atıyor orada oynayınca. Kariyerinde bir yol alacaksa aslında orada alabilir.

Dünyada ki tek topçu da değil bu hali ile. Gidip Valencia'yı alacaktık oraya. 10 Sabri, 15 Linnes eder.

3 yıldır

Tarık Çamdal-4.750 M
Salih Dursun-2.750 M
Veysel Sarı-950 K
Martin Linnes-2 M

Denayer BVB macinda stoper'de cok iyi oynadi. Birakmaz zaten City.

3 yıldır

Tarık Çamdal-4.750 M
Salih Dursun-2.750 M
Veysel Sarı-950 K
Martin Linnes-2 M

ya işte saçma sapan paralar yatırmasak, sağbek e ne adamlar bulunur. Solumuzda çok iyi değil ki? bek sorunumuz olduğu gerçek ama saçma paraları saçma adamlara harcıyoruz son 2 yıldır falan scout hatasımı yönetim midir bilemem. Açıkçası G.Gönül Beşiktaşa gidince üzüldüm keşke alaydık dedim :( hatta burada yazdım bir kaç arkadaş yeaaa ne gerek var dediydi

Hiç Sabri denen herifi söylemeyin. Bu sene devamli oynamali. Ligdeyiz zaten. Vasati aşamazsa gönderilir. 2 milyon euro almiyor sonuçta. Sabri Sabri diye kafa ütülemezseniz sevinirim:38573:

Senin Carole için dediklerin duruyor Yasin efendi.:D

Berbat. 100 tane olsa anca bir Sabri eder. Sabri'den kurtulamayacağız.

22 sene futbol oynadim, bunun bir kismi Leverkusen ile gencler 2. Bundesliga.. Leverkusen o zamanlarin en iyi alt yapilarindan.. Anlamiyorsam torpillik diyelim ozm bu ise.

Sen git Sabri'yi izlemeye devam et.

Tekrarliyorum: Linnes'in ilk macindan sonra defansi iyi degil diyen de benim burada. Yorumlar mevcut, git geriye oku.

Bundesliga 2'de oynadığına göre transfermarkt'ta profilinin olması lazım.Bölgesel ligdeki oyuncuların bile var.Adını arattım bulamadım.

O ortalari actirirsan rakibe ibra vurur fellaini vurur linnesin eti ne budu ne.harcamayin hemen herifi sakin.

Fellaini ve rooneye açılan ortalarda linnesin kişisel hatası yok kademenin tamamı bozuk. Karol reyizi kayırıyorum o hariç tabiki

Geri
Üst Alt