#14 Martin Linnes

Dün çok güzel oynadı. Cavanda hazır hale gelene kadar oynadıkça iyice dikiş tutturur ve formayı vermez.

Daha iyi olacaktır :)

Ya ben linnes'i beğenmediğimi zaten herkes biliyordur az çok ama derdimiz GS yani ben haklı çıkayım mantığı olması yanlış. Carole hakkında kötü yorumlarım var aramak isteyen bulur mesela ama adam son zamanlarda harika oynuyor , şimdi ben yok ya carole bu hatayı yaptı deyip iyi şeyleri görmezsem ben taraftar değil ; artniyetli biri olurum . Umarım linnes de iyi çıkar ama umutlu değilim hala. Dün iyiydi ama daha iyi olmak zorunda dediğiniz gibi:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aksine dün kendi performansina göre cok iyi oynadigini söyleyebiliriz. Sag kanatta kaç top kesti sayamadim. Net Quaresma dan 4 top kapti.

Arkasina adam kaciriyormus.. Arkadas ne bekliyorsunuz? Rakip takim hic mi basarili hücum yapamasin? Bulun bakalim bunu engelleyecek defans oyuncusu.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Linnes'ten umutluyum. Dün defansif olarak başarılıydı. Ofansif olarak da potansiyelli bir oyuncu. Linnes'e de Carole gibi sahip çıkmalıyız. Bence iyi yolda.

Önünde Sinan yerine Podolski oynarsa daha rahat oynar.
Sinan çok fazla yardımcı olmadı sağ kanatta çünkü kendisine.
Podolski pres yapmasa bile pozisyon alma bilgisi ile bile kendisini rahatlatacaktır.

sinan adam değil mi demek bu rnş?
Sinan'ı dünkü maçta çok beğenmedim. Bizim bildiğimiz tanıdığımız Sinan dünkü değil.
Eğer dünkü gibi oynayacaksa ne yazık ki yedekte bekleyecek.
Dün çok fazla top ezdi, kendisinden beklediğimiz dribblingleri ondan çok göremedik.
Sanki biraz oldum havasına girmiş gibi gördüm kendisini.
Fenerbahçe maçında da böyle oynamıştı. Biraz büyük maç tecrübesi eksik sanırım o yüzden böyle.

iyiydi, cavanda ile dönüşümlü oynar o mevkide. beklerimiz gayet iyi

Dün özellikle ikinci yarıda daha iyiydi

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Koca kanadı tek başına savundu kötü falan değildi bence

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seni severdim amma velakin otoban ettiler kanadı biraz daha gayret Norveçli

Bence iyiydi yahu Carole ile beraber. Bizim takım defansında sorun var o yüzden defans oyuncularımız sırıtıyor bu kadar üstlerine gelince illaha hata yaparlar.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gayet iyi bindirmelerine cevap alırsa daha etkili olur. Takıma ve ülkeye alıştı sayılır maç devamlılığına ihtiyacı var 3 hafta üst üste oynarsa uzun süre sağ bek ihtiyacımız olmaz.

Koca kanadı tek başına savundu kötü falan değildi bence

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ağzın bal yesinn.. şunu diyemiyosunuz saçma yorumlar..sinan geriye gelmeli linnesi bu maçta beğenmeyen art niyetlidir

Kupa finalinde gayet iyi oynadı. Cavanda transferi kendisini biraz tetiklemiş belli ki.

chedjudan kurtulak da

linnes gorevini icra edebilsin

Geri
Üst Alt