#14 Martin Linnes

Sol tarafta Bruma Carole'a defans da yardim etti ama diger tarafta aynisi Sinan ve Linnes icin söz konusu bile degildi.

Sinan hic bir sekilde yardim etmedi Linnes'e. Linnes tek basina tüm kanadi savundu mac boyunca. Biraz bunu da görerek yorum yaparsaniz iyi olur, bence gayet iyiydi macta.

Ofansif olarak daha iyi bir bek, yani pas istasyonu falan buldu mu ileride iyi is yapar bu sezon. Beni endiselendiren defansi.

Arada hataları olmadı değil ama genel olarak baya beğendim, hırslı ve istekliydi önceki maçlara göre. Cavanda ile rekabete girer ve ikiside işi sıkı tutarsa sağ bek sorunumuz olmaz diye düşünüyorum.

Kendisinden bir halt olmayacagini ve bizim aradigimiz sagbek olmadigini taaa transfer edildigi zaman yazmistim burada.
Al iste, daha ilk yari bitmeden Sabri denilen #*%#%*'na kaldik yine.

Bu lafi etmek istemezdim ama alinmadan once de demistim, bizim icin yetersiz bir sag bek.

Cavanda baba da sakatlanacak zamanı buldu, üzdü bizi Baba. Maç keyifsiz olmaasina ragmen zevk aliyordum maci izlemekden, o zevkim de gitti bu keş suratı görünce yine sahada... Linnesdä'de hayal kirikligi oldu.

Son düzenleme:
Ben de tasvip etmedim transferini ama ilk geldiginde fena degildi lakin demizli sagbek haric her yerde oynatti ve adami bitirdi

Ayni mancini'nin bruma'yi bitirdigi gibi

Git gide umutları tüketmeye başlıyor.Umarım cavanda dönünce düzgün oynarda bizi gene sabriye muhtaç bırakmaz.

748b82dd0709d9f97842086cbb398ffe.jpg

Geri
Üst Alt