#14 Martin Linnes

basta sallandi. Baya düzeldi. Oh be SAG bek varmis. Ofansif olarak akli baya calisiyor

Ikili mücadelelerdeki tavirlari Sabri ve Cavanda beyinsizlerinden iyi.

3 sag bek icerisinde yine en iyisi. yedek olarak kalabilir. üstüne tabi daha iyisi gerekli.

Defansif eksikleri oldugunu ilk gününden beri diyorum. Ama kabul edelim, eldeki en modern ve en iyi bek. Nereye pas atmasini biliyor. Sabri gibi cizgiye paralel oyuncularin üstüne sut atmiyor pas yerine.

Ilk maci icin gayet iyi. Zaten 2 takim cok isteksiz.

Yahu bu sağ bekte defansif bir gamsizlik var oraya geçen kim olursa olsun arkaya adam kaçırıyor rakibini takip etmiyor .

Ben hatırlamıyorum orda adam yiyen bir bek.capone aklıma geliyor biraz fatih

sent by note 7 #fireinthehole

Defansif eksikleri oldugunu ilk gününden beri diyorum. Ama kabul edelim, eldeki en modern ve en iyi bek. Nereye pas atmasini biliyor. Sabri gibi cizgiye paralel oyuncularin üstüne sut atmiyor pas yerine.

Ilk maci icin gayet iyi. Zaten 2 takim cok isteksiz.

:):)sabri deyince akla gelen:) semih deyincede rakibin üstünden kollar açık yere paralel uçuşu

Yahu bu sağ bekte defansif bir gamsizlik var oraya geçen kim olursa olsun arkaya adam kaçırıyor rakibini takip etmiyor .

Ben hatırlamıyorum orda adam yiyen bir bek.capone aklıma geliyor biraz fatih

sent by note 7 #fireinthehole
Ofansif beklerin arkaya adam kaçırması normal...onun önündeki kanatta yardım etmeli arkaya eğer bekimiz öne çıkarsa...

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Olmayacak bu çocuk, Sn. Ünal Aysal'dan sağ beke Eboue tarzında vizyon transferi bekliyorum.

Açık ve net hoca bu çocuğu tutmuyor. Belki Şenol Güneş gibi bir hocanın elinde banko oyuncu olabilir ama Riekerink'le zor.

Martin Linnes : ''Ben böyle soğuğu ne Sogn og Fjordane'da ne de Nord-Trøndelag'da gördüm. G*t donduran soğuğu var burada..''

farkettiyseniz 90 dk sahada kaldı. bu iyiyye işaret. orhan hocanın etkileri yavaş yavaş yok olmaya başlıyor. :005:

Geri
Üst Alt